Spring ett pass – vinn de vinterkläder du behöver!

I samarbete med Craft Sportswear. Alla åsikter är mina egna.

craft sportswear samarbete

Du är igång nu. Med det nya året och med en hel del tankar om vad du vill och vad du önskar av det. Kanske är du helt nöjd med allt som är – kanske ser du detta som förändringarnas år oavsett om det handlar om träning, jobb eller något helt annat.

Du är också igång med årets löpning – eftersom du har sprungit ett distanspass under veckan! Det spelar ingen roll hur långt eller hur snabbt. Det spelar ingen roll hur det kändes just då. Det som är viktigt är att du gjorde det – och att du kände dig riktigt nöjd efteråt. Njut av den känslan! Hann du aldrig med förra veckan så kan du börja nu.

För den här veckan gör vi det igen. Ja, springer lite alltså! Återigen är Craft Sportswear med som hejaklack och belönar veckans insats med en härlig vinst; några av mina favoritplagg för vinterlöpning från kollektionen Cover.

Du har hela veckan på dig att genomföra och när du gjort det så har du gjort hälften av passen. When the going gets tough, the tough gets going. Spring ett pass, svara på en fråga och vinn de vinterkläder du behöver. Enkelt!

Veckans löppass:

Kommande vecka bjuder på det andra av totalt fyra löppass. Denna gång blir din uppgift att ta dig an ett backpass. Backpass är min favorit. Vet du varför? För att man egentligen inte behöver springa någonstans.

När jag springer mina backpass befinner jag mig som max 100 meter från mitt hus. Det känns mentalt enkelt på något sätt att vara så nära mitt hem men ändå få ett riktigt fint löppass. Rätt så snabbt går det också!

Backpass kan göras på många sätt. Ju mer erfarenhet och kunskap du har från löpning desto mer kan du variera dina backpass och få ut många olika saker från dem. Men för att löpning ska vara okomplicerat så tycker jag att du inte behöver bry dig så mycket om det där. Istället tycker jag att du ska tänka ut en backe i din närhet – och att du ska ta dig uppför den förslagsvis nio gånger i högsta möjliga fart efter runt 10-15 minuters uppvärmning.

Känns det jobbigt och oöverkomligt? Jag vill skicka med dig en insikt om att backpass kan genomföras på olika sätt. Kolla in när Charlotte Kalla kör älghufs till exempel; en blandning mellan stavgång och löpning.  Genomför detta på det sätt som passar dig – för visst är du med?

Veckans tävling!

Det är i klassiskt svenskt vinterväder – oavsett om det innebär regn och blåst i Skåne eller norrländsk bister kyla – som träningskläder visar vad de går för. De ska stå pall för yttre element men samtidigt kännas smidiga med stor rörelsefrihet – och dessutom lyckas transportera bort fukt från kroppen. Några av mina favoritplagg från Craft som jag har som yttersta lager kommer från kollektionen Cover – och det är just dessa som du kan vinna i veckan. En snudd på komplett vintergarderob för dina löppass med ett totalt pris på 2600 kr.

I vinsten ingår:

Cover jacket. Mjuk, smidig – och snygg – lyckas denna jacka hålla värmen när det är kallt. Och vara skönt sval när solen värmer under vinterns löppass.

Cover thermal tights. Tights för blåsiga eller kalla dagar med borstad insida som är mjukt och värmande.

Cover warm skirt eller Cover warm shorts. Shortens blev en snackis förra året och är ett genialiskt plagg jag hade under min höstvandring till Helags till exempel. Kjolen har jag använt flera gånger denna vinter. Dessa är perfekta för det mesta tycker jag, oavsett om man ska springa eller vara still.

 

Alla tävlingar måste bestå av ett svar på en fråga och en motivering, därför är du med på veckans löppass och tävling genom att i en kommentar till detta inlägg svara på:

1. Vilka produktegenskaper har de flesta av plaggen som du kan vinna i kollektionen Cover gemensamt?

2. Beskriv tjusningen med att springa på vintern i en kort mening.

Craft Sportswear löparkläder Cover Sara 5M0A8130 Craft Sportswear löparkläder Cover Sara 5M0A8197 Craft Sportswear löparkläder Cover Sara 5M0A8094 

COVER_CRAFTSPORTSWEAR

Är du med på vad du ska göra? Kommentera med svar på tävlingen och några ord om att du är med. Och så ska du springa såklart, även om denna punkt inte kontrolleras – men du gör det för ditt egna välmåendes skull. Du har en hel vecka på dig att vara med! Veckans tävling avslutas den 15 januari kl 23.59. Vinnaren meddelas via mail.

Häng med nu, det blir kul!

Är du helt ny på bloggen? Här ser du det första inlägget om denna löparuppmaning!

Förra veckans vinnare blev Malin E som har fått mail – stort grattis!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
58kommentarer
 • 1. Det går att springa i regn och vind eftersom de är skyddande mot detta : )
  2. Att snöra på sig dubbskorna, att svida om till tunna kläder (är man galen eller?) och börja springa med snöknaster under fötterna, kylan som först biter sig på kroppen, rödrosighet som blommar upp om kinderna och andningen som bildar vit rök som sakta övergår till en oändlig tjusning i en varm kropp som jobbar trots naturens motstridighet. Det är en härlig känsla!

  /Anna

  Anna 2017-01-23 13:53:50 http://annasartificia.wordpress.com
  Svara
 • Backintervaller, check!
  1. Craft cover har väderskydd (delvis vind- och vattentäta), samt är värmande och ventilerande . Optimala egenskaper för löparkläder i kallt och vått väder.
  2. Vinterlöpning …. gillas för att det är så stor variation pga. väder och vind. Från vit pudersnö, blå himmel, solsken till slask, kall vind, djup snö, snöstorm, kallgrader, isgata …. det gör löpningen oerhört varierad, fast man springer samma vägar. Så känner man sig urstark när man springer i ur och skur 😉
  Tack för en bra och inspirerande blogg!

  Åsa Holmqvist 2017-01-15 22:59:10
  Svara
 • Jippi! Bästa utmaningen! Fick till första backpasset inför Vemdalen fjällmaraton. Det kommer att behövas många fler…
  1. Kollektionen är vind- och vattenavisande.
  2. Jag känner mig aldrig så stark som när jag trotsar vintern och springer i ruskväder!

  Maria Karlsson 2017-01-15 21:32:23
  Svara
 • 1. Plaggen är i värmande vind- och vattenavvisande material
  2. Älskar vinterlöpning ? Fantastisk att känna den friska luft och uppleva så mycket stjärnor på himlen på kvällen. Och sen komma in och gå på saunagus – det är bästa dagar på hela veckan.
  Tyvärr vill jag också gärna höra dom krispiga steg i snöen – men den har vi inte mycket af i Danmark ?

  Sprungit 2 långpass i veckan, då jag gömmer backlöpning till mina 2 veckor i Åre. Hoppas verkligen jag vinnar, då jag vill älska att testa dessa plag i riktigt vinterväder.

  Helle Rejkjær 2017-01-15 19:06:01
  Svara
 • Backpass avklarat!
  1. Kläderna har en optimal balans mellan väderskydd (delvis vind- och vattentäta), värme och ventilation . Alla lika superviktiga egenskaper för träningskläder man vill ha under kalla och blöta förhållande.
  2. Vinterlöpning …. att det är så varierat pga. vädret. Krispig vit snö, solsken, snöslask, kall vind, ”puder-snö” halvvägs till knäna, snöstorm, isgata …. samma runda kan bjuda på en massa olika ”löpar-upplevelse”. Det får en att känna sig oövervinnerlig. Stark. Levande.

  Å du …. tack för en härlig och inspirerande blogg!

  Åsa Holmqvist 2017-01-15 18:52:39
  Svara
 • Hittade en perfekt ganska kort men riktigt brant backe så intervallerna är avklarade så nu håller jag tummarna för att få lite bättre kläder tills kommande pass
  1. De är vind- och vattenavvisande.
  2. Det bästa med vinterlöpning tycker jag är den härliga kalla friska luften som ger otroligt mycket energi!

  Julia O 2017-01-15 07:58:31
  Svara
 • 1. Alla har gemensamt att de är vindtäta/avvisande, och de flesta har stretch gemensamt.
  2. Det bästa med att löpa på vintern för mig är att jag alltid är frusen under vintermånaderna, men efter att varit ute och sprungit får jag upp värmen i kroppen och det håller mig varm flera timmar.

  Tack för peppen med backlöpning, jag började springa ”på riktigt” i somras och har sedan dess vetat att jag borde väva in backträning i min löpning men tänkt att det är något svårt och jättejobbigt. Men nu testade jag det i veckan, och visst var det jobbigt men också riktigt roligt och fick bygga på mitt ”jävlaranamma”!

  Kram

  Moa 2017-01-15 03:16:15 http://theunknownregions.wordpress.com
  Svara
 • 1. Plaggen är vind- och vattenavvisande
  2. Det bästa med att springa på vintern är 2 helt skilda situationer. Det ena är fantastiskt solklara dagar med knallblå himmel och rimfrost på träden (och i luften som glittrar, glittrar, glittrar). Det andra är att springa i mörkret (gärna med månen som enda ljuskälla) och dunkande musik i öronen – det är som att springa i en bubbla och jag känner mig aldrig så löpstark som då :)!

  Maria Fabricius 2017-01-14 21:13:12
  Svara
 • Backpass är verkligen en utmaning för mig så det tog några dagars mental förberedelse! Men vilken härlig känsla nu när det är gjort, tack för det 🙂

  1. Plaggen är vind- och vattenavisande

  2. Det bästa med vinterlöpning är den heliga stunden när man efter passet stiger in i värmen och avnjuter en kopp varm choklad med rosiga kinder och lycka i bröstet!

  Frida B 2017-01-14 16:50:08
  Svara
 • Kläderna är vind o vattenavisande

  Oj, varför skulle man inte springa på vintern? Tänk om man skulle börja om varje vår!! Huhh, vad jobbigt 🙂
  Och missa dessa löpturer i krispig kyla och vintersol! Just nu kör jag med vanliga tights och underställ, funkar ju det med men hade ju varit kul med nya, snygga och varma tights och jacka!

  Linda 2017-01-14 14:28:00
  Svara
 • 1. Egenskaperna som de flesta plaggen i Cover kollektionen har gemensamt är att de är vind och vattenavvisande.
  2. Frisk kall luft som tömmer hjärnan på tankar, ger ett jävlar anamma och överlevnadsinstinkt, som tar en med glädje hela vägen hem igen.

  Jag har efter nyår tagit tag i löpningen igen efter ett kortare uppehåll över jul & nyår, och det var fantastiskt roligt att springa ett backpass igen, som jag gjorde igår efter jobbet. Har en grym backe nära hemmet som är perfekt både i höjd och längd.

  Jessica Hellström 2017-01-14 07:35:27
  Svara
 • 1. Kläderna står emot vind och vatten
  2. Mentalt stärkande. Vad kan då inte åstadkommas under vår, sommar, höst lixom?

  Charlotte Feijen 2017-01-14 06:52:45
  Svara
 • Jag hade årets första träning med springklubben igår och som oftast drog vi iväg till ”Valley of Death”, en gatustump där fyra backar möts. Med minusgrader ute och julmat kvar i kroppen, var det jobbigare än vanligt – och det är alltid jobbigt! Men så skönt att komma ut, nån gång kanske det blir lätt 🙂
  Och dina frågor:
  1. Kläderna är varma och vind- (samt delvist vatten-)avvisande.
  2. Det bästa med vinterspringning är att vara ute kalla, stjärnklara kvällar och sedan komma hem till ett varmt hus, dusch och varm choklad med vispad grädde. Livsnjutning!
  Tack för en trevlig blogg!

  Emma 2017-01-13 23:10:22
  Svara
 • Nu har jag genomfört mitt livs första backpass i snö. Trött men nöjd!☺
  1 Står emot vind och väta.
  2 Att springa på vintern i pannlampans sken ger en magisk känsla och energi i mina ben.

  Maria 2017-01-13 22:31:34
  Svara
 • Nu var det gjort! Valde 2 backar, en lång och seg och en kortare och brant. Det var länge sen jag körde backträning det var nog i min ungdom när jag höll på med orientering. Tycker alltid att det är skönt att springa ute men måste erkänna att jag hellre åker skidor när det går. Tänkte ett tag köra backträningen i trappen på Holiday i Åre var där och simmade i veckan.
  De här kläderna är vind -och vattenavvisande perfekt i vårt svenska klimat.

  Margareta W 2017-01-13 15:00:23
  Svara
 • CRAFT Cover är står emot vind och vatten.
  Jag älskar ljuden vid vinterlöpning, hur allt dämpas men ändå liksom ekar…. Magiskt!

  Anne 2017-01-13 13:20:49 http://haringen.com
  Svara
 • Backpasset klarades av i måndags men har inte haft tid att skriva. Med fyra backar mitt i vårt lilla samhälle med olika lutning och längd blev det en bra tur trots vind och duggregn.

  Plaggen klarar precis det väder jag hade i måndags, de är vind och vatten avvisande.
  Det knastrar och gnistrar och ljudet dämpas så att det känns som att vara i bomull!

  Ulrika Funkqvist 2017-01-12 21:46:31
  Svara
 • Kläderna är vind- och vattenavvisande och totalt ursnygga!

  Jag älskar vinterlöpningen för att det är kravlöst, härligt, krispigt, tyst och alldeles underbart!

  Idag sprang jag backintervaller i backen upp till mitt hus, med 13-åriga dottern och vår hund. Starkt, kallt och härligt!

  Camilla 2017-01-12 19:43:09 http://www.camillalind.se
  Svara
 • backpasset avverkat, fick bli löpband idag då jag inte riktigt litar på underlaget, halt efter gårdagens snöstorm i Skåne. första gången jag gav mej på backintevaller på löpbandet, jobbigare än vad jag trodde, 10 st 300 m långa med 5 % lutning blev det, med uppvärmning/ nedjogg inklusive gåpauser sammanlagt en mil.
  Samtliga plagg vore en dröm att ha, speciellt här på Österlen där det alltid blåser,
  de skyddar för vind och väta, transporterar bort fukt och är stretchiga och dessutom är jackan i min älsklingsfärg 🙂
  att kunna springa året om är för mej främsta fördelen med vinterlöpning, md rätt kläder/skor är Skånsk vinter en utmaning 🙂 🙂

  Åsa Nelin 2017-01-12 18:03:57
  Svara
 • Kul, det blev intervaller i snöig backe några hundra meter från vårt hus.
  1. Kläderna rår på allt, även vind och vatten!
  2. Motivering: rosig, mosig & och inte längre kall, det är tjusningen med en vinterintervall!

  Emilia 2017-01-12 16:12:04 http://www.enemilia.se
  Svara
 • Backpasset är avverkat, och som du säger, intervallerna behöver inte ske långt från huset. En runda på 3 km löpning fick bli en härlig och lugn uppvärmning, sedan stannade jag till här utanför, nästintill inne på min terass. En perfekt intervallbacke. Lyx. 10 ruscher upp och ner. Pust och stön, faktiskt de första intervallerna på länge. Tack för den peppen! <3
  1. Kläderna är vind- och vattenavisande. Dessutom i min favoritfärg 🙂
  2. Styrka. Inget får mig att känna mig så stark som en härlig löprunda i nysnön, jag far fram som ett tåg och snön yr omkring en. En underbar känsla! Den bitande kylan som tar tag om kinderna, den är väldigt härlig den med.

  Svara
 • Hallå! En kan tro att det inte blir kallt i centralamerika men – stan ligger på 1600m med ”backar” (vulkaner) på upp till 2500möh och just nu går jag i täckjacka! Blåser gör det också!
  Svaren:
  1) plaggen ger väderskydd, värme.och ventilation!
  2) Vinterjoggen: knarret, lugnet, lukten av snö – klarheten och ett litet bett i kinden!

  Nina L 2017-01-12 02:16:18
  Svara
 • Backpass. Check.
  3×3 ggr med 40 sekunder vila. Med dotter. I ett virvlande blåsigt och vitt jönköping.
  1. Kläderna är i ett vind- och vatten avvisande material.
  2. Känslan av att få sätta de första spåren i nyfallen snö.

  Mariette lorshag 2017-01-11 21:14:00
  Svara
 • Hej!

  Som nybliven löpare är det toppen med inspiration och tips. Istället för den vanliga rundan blev det ett backpass idag!

  Plaggen är vindtäta och vattenavvisande.
  Det bästa med vinterlöpning är känslan av att jag kan, oavsett väder och vind, tar min kropp (och knopp) mig dit jag vill!

  Maria W 2017-01-11 20:48:36
  Svara
 • Tack för peppen även denna vecka. Idag blev det en omgång ruskigt jobbiga backintervaller, visserligen på löpbandet på gymmet i uppförslut, men hoppas det räknas också 🙂 Jag är i alla fall stolt att jag fick till det, intervaller är inte mina favoriter!
  1. De är gjorda av vind- och vattenavvisande material, vilket gör att du håller dig torr och varm när det är blött och kallt ute.
  2. Känslan av urkraft och oövervinnerlighet, speciellt om det är riktigt ruskigt väder.

  Maria 2017-01-11 17:22:35
  Svara
 • Härlig pepp. Tack.

  Plaggen är vind- och vattenavvisande och dessutom stretchiga.

  Backintervaller i riktigt ”göteborgsväder”, dvs regn från sidan, uppifrån och nerifrån. Gör gott!

  Det härligaste med vinterkörning är känslan efter fem minuter. Det som inifrån såg otäckt, mörkt och oöverstigligt kallt/blött/mörkt eller tungt ut blir då (oftast) ett härligt och syrefullt väder. Dessutom känner jag mig så himla tuff… 😉 Mycket av det i kväll.

  Matilda Afzelius 2017-01-10 22:28:24
  Svara
 • Backpasset avklarat! Fytusan så jobbigt men så gött efteråt. Det blev sex omgångar i vår ”kyrkbacke”, lång och brant.
  Vindtäta och vattenavvisande plagg.
  Vitt och vackert, blåsigt och blött, halt och mörkt – att övervinna sitt inre motstånd och ge sig ut oavsett väder, då känns livsglädjen och ett med naturen-känslan som bäst. Heja mig!

  Ulla 2017-01-10 17:43:39
  Svara
 • Hei! Kolleksjonen har flest plagg med strech og vindtett, men også vannavvisende og tajt passform.
  Best med å løpe eller mosjonere på annet vis om vinteren er den friske luften og temperaturer som gjør at jeg ikke svetter for mye. Liker skigåing best for det er bra trening for hele kroppen og jeg kan starte hjemme på gårdsplassen 🙂

  Margrethe 2017-01-10 10:29:07
  Svara
 • Perfekt pepp:) just genomfört mitt pass i nollgradig ishalka, (dubbar löser allt:)

  1. Kollektionen är värmande och ventilerande
  2. Bästa med att springa på vintern? Att till och med en asfaltshatare som jag kam springa runt överallt på mjuk snö:)

  Evelina Wallentin 2017-01-09 22:38:53
  Svara
 • Självklart är jag med! Backen, som är både lång och brant, står redo och väntar på mig till helgen.
  1. Kläderna står pall mot vatten och vind och är på ett finare språk vatten- och vindavvisande 🙂
  2. Vinterlöpning är överraskande, oberäknelig på ett stimulerande sätt och skapar rosor kinderna, vilket mitt bleka och osminkade ansikte verkligen behöver…

  Mia 2017-01-09 21:14:50 http://www.menmia.se
  Svara
 • Nu har jag sprungit veckans backpass! Jag pluggar på distans i Västernorrland och befinner mig denna vecka i skolan så det blev ett backpass i snön. Tungt och roligt.
  1. De produktegenskaper som de flesta av kläderna i Cover-kollektionen har är stretch och vindtäthet.
  2. Det underbara med att springa på vintern är att det kan vara så fruktansvärt vackert, samt den härliga känslan av kyla, men att man är så varm i kroppen att man ändå inte fryser.

  Sara 2017-01-09 19:25:02
  Svara
 • Heja tävling och tips på löppass!
  1.Vind och vattentätfront, bra värme och effektiv fukttransport. Det kännetecknar kollektionen.
  2. Belöningen efter man klätt på sig alla lager kläder är tystnaden i skogen, känslan av den krispiga luften och att se hur snön förändrat landskapet i pannlampans sken.

  Nadja. I 2017-01-09 18:28:31
  Svara
 • Kollektionen är vindtät och vattenavvisande ( och galet snygg!)
  Tack för pepp på backpass, check på det idag.
  Vinterlöpning är häftigt, varierat där det krävs dubb om det är isigt, pannben om det är blåsigt, fotopaus om solen gnistrar i snön. Alltid rödkindad och med glitter i blick efter rundan.

  Jenny Rask 2017-01-09 17:51:41
  Svara
 • Här kommer mitt svar:
  1 COVER är vatten och vindavvisande och också härligt strechiga
  2 Jogga i vinterns friska luft ger mig kraft att ge allt i vår solfattiga årstid

  Magdalena Dangelo 2017-01-09 16:03:31
  Svara
 • 1. Vatten- och vindavvisande
  2. Tjusningen med att springa på vintern är att det är uppfriskande, prestationslöst och utmanande (med tanke på all is här i Skåne)

  Jag och dottern ska minsann göra detta passet tillsammans i helgen efter hennes förmåga 🙂

  Cherie 2017-01-09 15:42:57 http://www.lifestylebycherie.se
  Svara
 • Plaggen i Cover kollektionen är vatten- och vindavstötande!
  Lätta steg i puder snö med rimfrost i fransar och hår!

  Daniela 2017-01-09 11:52:44
  Svara
 • De flesta plaggen i Cover kollektionen är vind och vattenavvisande!

  Inge får mig att känna mig så oövervinnerlig som att springa på vintern i regn, vind och mörker – som Rocky! 🙂

  Linda 2017-01-09 10:22:57
  Svara
 • 1. Kollektionen består av vind- och vattenavvisande plagg.

  2. Pulsande i skogen, knarrande snö under fötterna, rökmoln till andetag och frostigt hår.

  Rebecka 2017-01-09 08:17:08
  Svara
 • God morgon säger jag!! Då blir det ett pass i vattentornsbacken . Men några 9 vändor blir det inte, då dör jag. Men 5-6 kan jag klämma fram… tror jag 😉 😉
  Vi har en bit fram dit, så uppvärmningen blir längre än 10-15 minuter. Då yngsta dottern (14 år) kommit igång – äntligen – med träning, så kommer jag skänka henne ”vinsten” på snygga praktiska kläderna, OM jag nu skulle vinna dessa. Det är hon värd i så fall, som hon kämpade senast igår i elljusspårets längdspår. Önskar jag kunde skicka över en snutt video… skratt*!!!
  Svaren var det ja…
  1. Vind – och vattenavvisande
  2. Frisk och krispig luft, och man kommer hem med äppelröda kinder.

  Ha det gott, kram Kate
  2. Frisk och krispig luft

  Kate 2017-01-09 07:48:52 http://www.nummertrettiofyra.blogspot.se
  Svara
 • 1. Plaggen är vind-, och vattenavvisande

  2. Snön knarrar under lätta steg, det gnistrar och glimmar, kylan omfamnar mig men jag vet att snart kommer det att vara varmt igen, stjärnorna lyser från en klar himmel och det är bara jag och mina andetag i något som känns som min egna lilla värld.

  Hanna 2017-01-09 07:45:27
  Svara
 • 1. Plaggen är vind- och vattenavvisande.
  2. Vinterlöpning är så härligt friskt och så prestationsbefriat att bara komma ut är vinsten och njutningen.

  Helen 2017-01-09 07:09:37
  Svara
 • Vilken fin tävling, passar mig perfekt som precis har kommit igång med löpningen igen efter några månaders uppehåll efter Tjejmilen.
  1. Plaggen är vindtäta och vattenavvisande.
  2. Vinterlöpningen för mig (när jag väl kommer ut!) innebär rosiga kinder, klar luft och… en ständig nervositet över att halka i snön.

  Resfredag Annika 2017-01-08 22:58:54 http://www.resfredag.se
  Svara
 • 1. Vind- och vattenavvisande
  2. Löpning i en kall vinterskog, där det enda som hörs är mina egna steg och andetag.

  PiaL 2017-01-08 22:42:29
  Svara
 • 1, plaggen är vind och vattenavvisande.
  2. När det biter i kinderna och värmande moln av ånga kommer ur munnen.

  Linnéa 2017-01-08 22:19:31
  Svara
 • 1. Plaggen är vatten- och vindavvisande.
  2. Tjusningen med att springa på vintern är den oövervinnerliga känslan man får då man gör något som innan känns så motbjudande och kallt, men som blir till dagens höjdpunkt och ger så mycket mer energi än vad det tar.

  Hanna Carleklev 2017-01-08 21:15:21
  Svara
 • 1. Plaggen är vind och vattenavvisande.
  2. Vinterlöpning i månsken eller pannlampans sken och gnistrande snö gör att jag känner mig stark och frisk och behåller fokus och lugn hela vintern.
  Hoppas på tur! ?Karin

  karin 2017-01-08 21:04:34
  Svara
 • 1. Plaggen är vind- och vattenavvisande.
  2. Tjusningen är den friska och klara luften som biter i kinderna och som piggar upp och ger den mest underbara och sunda känslan.

  Veronica 2017-01-08 20:25:10
  Svara
 • Försvann min kommentar? Grr isåfall, provar igen!
  1. Våga vägra vintervila! Bekväma kläder som håller en torr och lagom varm, inte bylsiga så man blir begränsad i rörlighet. Är utrustnings- och prylfantast, det ska vara jag själv som sätter begränsningarna, inte kläder eller annan utrustning. Inga ursäkter – bara jag själv!
  2. Att kunna starta ett träningspass direkt vid sin egen ytterdörr, inga tider att passa, ut i skogen eller bara fulspringa lite cykelbana. Oavsett vilket, komma in i den sköna monotonin, bara andningen och stegen som sätter takten. Få en refräng på hjärnan, rensa bort andra tankar. Aaah!

  Monica 2017-01-08 20:09:45
  Svara
 • 1. Våga vägra vintervila!
  Inga ursäkter att kläderna begränsar, känns bylsiga eller korviga, eller att man fryser medan man springer. Jag är en riktig prylmänniska för träning och friluftsliv, det ska vara jag och min förmåga som sätter begränsningarna, inte kläder eller utrustning. Inga ursäkter – perfekt!

  2. Tjusningen med att springa på vintern är att jag känner mig så stolt över att jag fortsätter springa oavsett säsong, fortsätter njuta av att kunna starta ett träningspass precis när jag vill utan att behöva passa tider, precis vid min egen ytterdörr, ut i skogen eller bara fulspringa cykelbana. Den sköna malande monotonin när jag lyssnar på mina steg, min andning, hittar en takt, ett beat, en refräng som går på repeat i hjärnan…

  Monica 2017-01-08 19:58:38
  Svara
 • Vind och vattenavvisande material
  Tjusningen med backpass och vinterlöpning är ju boosten och energin som löpning alltid ger!

  Maria 2017-01-08 19:41:28
  Svara
 • Oooohhhhh, ny vecka och ny tävling! Jag var med förra veckan (bloggade om distanspasset sedan (http://saraborg.blogspot.se/2017/01/nu-ar-halvmaratraningen-igang.html) och vill såklart hänga på den här veckan också. Backpass, säger du?! Huga, men okej då 🙂

  1. Plaggen är värmande genom vindtäta och vattenavvisande material.
  2. Jag älskar vinterlöpning för den där härliga badass-känslan en får när en är helt ensam ute och tassar med pannlampa i mörker, kyla och yrsnö.

  Sara Borg 2017-01-08 19:20:26 http://saraborg.blogspot.se
  Svara
 • 1. Plaggen är vind- och vattenavvisande.
  2. Tjusningen är att kunna tassa riktigt tyst i skogen och beundra allt vackert som glittrar i solen…

  Emma 2017-01-08 19:16:09
  Svara
 • 1.Vindtätt och vattenavvisande material.

  2. Fast jag föredrar skidor på vintern så är det något magiskt med att springa en vinterkväll. Snöknastrer, månljus, stjärnklar himmel och många minusgrader. Man känner livet i sig!

  Alex 2017-01-08 19:03:06
  Svara
 • 1. Vind, vatten avvisande samt mjuka och värmande!
  2. Man kan ju inte annat än älska vintern! Naturen, tystnaden, att få känna när värmen strömmar genom kroppen och ett moln av varm ånga kommer ur munnen, i just Love it!!

  Emma Thuresson 2017-01-08 18:43:42
  Svara
 • 1. De är tillverkade i vindtäta och vattenavvisande material.
  2. Det bästa med vinterlöpning är den långa bastun efteråt!

  Johanna Jers 2017-01-08 17:42:53
  Svara
 • Självklart ska jag lägga in ett backpass! Lite (läs MYCKET) snö ska inte hindra mig 🙂

  Vindtätt och vattenavvisande. Värmande såklart.

  Klar och frisk luft som verkar uppiggande för kropp och knopp!

  Jessica Sundberg 2017-01-08 17:36:33 http://attlevasunt.se/
  Svara
 • 1. De är regn- och vindtäta.

  2. Tjusningen i vinterlöpningen är att det varje gång är som att ge sig ut i en ny, föränderlig utmanande värld – även om att det så bara är på min bakgård.

  Heidi 2017-01-08 16:41:17
  Svara
 • 1. Vind- och vattenavvisande
  2. Snön gör det så stämningsfullt och tyst i naturen vilket gör att knarret under fötterna och dina egna andetag är det enda som hörs!

  Katarina Brdarski 2017-01-08 16:38:07
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!