Let’s get this party started!

I samarbete med Craft Sportswear. Alla åsikter är mina egna.

letsgetthispartystarted

Var med på festen – häng med på en alldeles lagom utmaning! Jag tänkte kicka igång detta träningsår med löpning och bjuder in dig att vara med. Löpning är lätt min allra enklaste träningsform. Det är inte enkelt som att det inte är jobbigt – utan enkelt för att det är så okomplicerat. Man kan springa hela året runt; när det är soligt och när det är stormigt. På barmark och på vinterväglag.

Förutom att du får en motivationsboost och gemenskap i och med att vi är fler i denna januarilöparfest – så frågade jag vännerna på Craft Sportswear om de ville vara med för att uppmuntra till ett healthy and happy 2017. Och det ville de ju!

Såhär går det till:

Varje vecka i januari springer vi ett gemensamt löppass. Vi ses inte fysiskt – var och en springer på sitt håll och när det passar en bäst.

Jag kommer att posta ett inlägg om veckans pass varje söndag. Det är här det fina kommer in: med en kommentar om att du är med är du också med och tävlar om mina favoritplagg från Craft genom att svara på en enkel fråga. Totalt blir det fyra tävlingar eftersom januari består av fyra veckor och vi därför kör fyra löppass!

Du har hela veckan på dig att skriva en kommentar, antingen före eller efter du sprungit ditt pass. Om du kommenterar efter din löpning, länka gärna in till din blogg om du har bloggat om det!

Veckans löppass!

Denna veckas löppass är det allra enklaste du kan tänka dig; ett distanspass! Distanspass är grunden i all träning oavsett vilken konditionssport man utövar.

Se det som att målet för denna första vecka handlar om att komma ut över huvudtaget. Du ska inte behöva känna mjölksyra eller maxpuls; känslan ska vara lätt ansträngd men ändå behaglig – oavsett om du är ute i 15 eller 50 minuter.

Var det länge sedan du sprang; ta ett kortare pass. Syftet ska vara att faktiskt komma utanför dörren; alla träningsvanor börjar med just det steget. Släpp prestationen alltså!

Veckans tävling!

När du tränar i regn, blåst eller kyla – ja alla väder som är kallare än typ 12 plusgrader – är det skönare i ett bra underställ. Du som är med i veckans löppass har chans att vinna inte bara ett utan tre underställ från Craft Sportswear. Jag har valt ut mina två favoritunderställströjor och mitt favoritset med underställsbyxa och tröja.

I vinsten ingår:

Ett Active Comfort (med byxa) som är ett mjukt underställ för sköna morgonjoggar eller som passar fint för turskidåkning eller alpin skidåkning till exempel. Eller hemma i soffan!

Ett Nordic wool som är tillverkat i merinoull. Ett varm underställ för kalla dagar eller för lågintensiv träning. Bra val för när barnen ska aktiveras i pulkabacken eller för korvgrillning runt en eld.

Samt ett Active Extreme 2.0 som jag har på mig på bilden nedan. Det är ett underställ som passar för högintensiva pass, eller när det inte är jättekallt. Det är underställströjan jag skulle välja för en blåsig löprunda i Skåne när det är 12 plusgrader – och underställströjan jag skulle välja för längdskidåkning i fjällen i mars.

Alla tävlingar måste bestå av ett svar på en fråga och en motivering, därför är du med på veckans löppass och tävling genom att:

1. Svara på frågan vilken av underställen ovan som är prisbelönt

2. Vilken av färgerna av Active Comfort du tycker är finast – och varför

Craft Sportswear löparkläder Active extreme underställ Sara 5M0A8417Craft Sportswear löparkläder Active extreme underställ Sara 5M0A8430

underställ_craft

Är du med på vad du ska göra? Kommentera med svar på tävlingen och några ord om att du är med – jag tycker i allmänhet väldigt mycket om glada tillrop. Och så ska du springa såklart, även om denna punkt inte kontrolleras – men du gör det för ditt egna välmåendes skull. Du har en hel vecka på dig att vara med! Veckans tävling avslutas den 7 januari kl 23.59. Vinnaren meddelas via mail.

Häng med nu, det blir kul!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
89kommentarer
 • Hahaaha. Måste godkännas alltså. Därför som man inte får se alla negativa kommentarer som du förmodligen svämmar över av.

  Andreas 2017-01-13 23:56:34
  Svara
 • För mig är det totalt oförståeligt vad Craft ser för vinning angående att betala för din annonsering av deras produkter. I december månad hade du enbart 2000 unika besökare. Du har som flest besökare i Juni. Finns inget värde att gå via er. Du når fler personer på traditionellt vis. Lite inne att använde icke traditionella metoder oavsett om det är en effektiv metod eller inte. Mvh

  Andreas 2017-01-13 23:55:26
  Svara
 • Hej:-) jag är gärna med och tävlar för att vinna Crafts COVER-kläder

  På fråga 1: Deras kläder är vind och vattentäta, de har också en borstad insida som ger värma och en härlig elastisk.

  Varför jag gillar att springa på vintern: Den friska fräscha luften ger mig kraft (craft:-))

  Nu ska jag ut och springa/ Med vänlig hälsning, Magdalena

  Magdalena Dangelo 2017-01-09 09:03:48
  Svara
 • Åh, jag vill såklart vara med och tävla! Jag tar mig friheten att modifiera utmaningen lite efter då jag fick en bebis för bara några veckor sedan och med en tuff förlossning som slutade i urakut snitt så jag har lite förhållningsregler att hålla mig till än så länge. Allt gick dock bra och vi är pigga (hmm nåja, allt är ju relativt) och glada! Veckans pass blev en rask barnvagnspromenad på blandat underlag, både plogade och oplogade vägar efter nattens snöfall 🙂 Underställ för vinterns alla väder skulle med andra ord vara en drömhit för vinterns alla barnvagnspromenader och ge en extra boost för att komma igång med träningen sakta med säkert igen!

  Svar:
  1. Aktive Extreme 2.0
  2. Smoothie, helt enkelt för att jag verkligen gillar den färgen. Så härlig, som en mild smällkaramell!

  Karin Engen 2017-01-07 19:36:43
  Svara
 • Klart jag är med! Passade extra bra eftersom jag har satt som nyårslöfte att springa varje vecka, för att få regelbundenheten och utomhusheten snarare än att sätta massa tidsmål som jag blir mer irriterad än peppad av. Så sagt och gjort, peppad var jag på en utomhusrunda trots fint skidföre men så blev det snorkallt i Umeå och jag tog en promenad på strandpromenaden istället, till gymmet och rev av några svettiga intervaller på löpbandet och jag är så stolt över att det blev av! Tack för sån här pepp, det räcker så långt att veta att fler gör det!
  1) Active extreme 2.0 är prisbelönt
  2) Gale/deep. Gah så snygg!!

  Johanna 2017-01-07 18:12:17 http://www.vandraren.se
  Svara
 • 1. Active extreme 2.0
  2. Brisk. Ljusblå är alltid en fräch färg för mig när vi går mot ljusare tider. Den gör mig glad!

  Jag vill vinna för att det skulle ge mig en sådan enorm kick nu när jag precis startat upp min runstreakutmaning. Att springa varje dag under ett år är utmaningen. Underställ för alla väder kommer att behövas!

  Maria Andersen 2017-01-07 16:47:59
  Svara
 • Kul idé. Nu har vi fyra nya helger att längta till fast denna gång med löpning i fokus.
  1. Active extreme 2.0
  2. Spice. Sett så många fina löparkläder i den färgen. Kännt och klämmt…..
  Distanspass 39 min. Check

  Mariette lorshag 2017-01-07 11:29:33
  Svara
 • Underställsfrenzy – I love it! 🙂 Startar årets löparkarriär med ett lugnt pass för att komma tillbaka på banan, andas natur och låta flyttfixet hamna långt bak i huvudet. Njuta av vackra Sverige när Göteborg bjuder på gnistrande snö och -10 grader!
  1. Active extreme 2.0
  2. Gale/Deep är min favorit – den påminner om härliga upplevelser och vackra bergssjöar i både Patagonien, Nya Zealand och svenska fjällen!

  Emmi - explorista.se 2017-01-07 10:19:00 http://explorista.se
  Svara
 • Åh, jag vill också tävla! Inte så mkt för att vinna kanske (fast det hade varit kul såklart!) utan mer för att jag älskar det här med tävlingar och att man har ngn att rapportera till att man minsann sköt sig. Jag checkade av veckans distanspass i onsdags morse, 11 km i kolmörker och typ snöstorm haha! Bra pannbensträning iaf.

  Svaren på frågorna är
  1.Extreme active 2.0
  2. Smoothie! Både för färgen och namnet 🙂

  Fitnesscoachen 2017-01-07 05:45:53 http://fitnesscoachen.com
  Svara
 • Active Extreme 2.0 är prisbelönt.
  Gillar space bäst. Fantastisk färg! Djup och mättad. Gillar inte för ”gulliga” färger.
  Veckans distanspass avklarade, äntligen riktig vinterlöpning även i Småland! Älskar löpning och älskar vinter! Siktade på en halvtimmas runda pga kylan, men det blev det dubbla?. Gick ju inte an att ge sig hemåt, sol, snö och skog var som alltid en härlig inramning. Jag är såklart med nästa vecka också!
  Trevlig helg

  Jenny Rask 2017-01-06 20:45:32
  Svara
 • Avtive Extreme 2.0 är prisbelönt och den finaste färgen är Space bara för att jag blir så snygg i den färgen! Mitt distanspass för veckan är avslutat, det blev en lugn jogg i -12 grader som avsluades med bastubad och sen sushibowl i soffan.

  Rebecka 2017-01-06 19:33:40
  Svara
 • Hallå!
  Börjar 2017 med Yoga with Adrienes 31 day revolution, ett par vääldigt slöa löppass som början till träningen inför Atitlanmaraton den 30 april. (40 min distans imorgon bitti blir det) och ett galet kettlebellpass på ett gym bredvid jobbet. Tänker nog skriva in mig, även om jag inte tror jag kommer hinna gå så himla ofta.
  Svaren: 1) Active Extreme 2.0 och 2) Gale/deep, blått är fint!
  Happy 2017!!! Det blir ett bra år, det tror jag!

  Nina L 2017-01-06 16:47:47
  Svara
 • 1. Active Extreme 2.0 är prisbelönt!
  2. Active Comfort i färgen Brisk är härligast. Färgen påminner mig om mycket jag älskar – havet, blå himmel, urblekta jeans – och ger mig lust att gå ut och andas kall vinterluft.
  Sprungit har jag också, 6 lugna kilometer i vintersol men utan snö under sulorna, hoppas den kommer som utlovat i morgon härnere i Skåne!

  Pernille 2017-01-06 15:54:52 http://www.lundahl-scharff.se
  Svara
 • Idag blev ett löppass på ca 30-35 min och Halmstad bjöd på strålande sol, -11 grader och ett gnistrande isigt hav 🙂 Jag har en förmåga att någon gång per år bli jagad av en hund under mina löprundor och det var precis det som hände idag. Börjar ju vänja mig nu så det var bara att springa vidare när chocken lagt sig 🙂 Hurra för löpning i januari!

  Just det, frågorna med. Det prisbelönta understället är Active Comfort 2.0 och jag tycker att färgen Crush är så himla fin, mild och enkel färg och jag gillar ju pastelliga/smutsrosa färger rent allmänt!

  Jessan 2017-01-06 15:31:14 http://jessansworld.blogg.se
  Svara
 • Active extreme 2.0 gillar så klart smothie bäst, många av mina träningskläder är i liknande färger, färger man blir glad av och som e snabba 🙂
  jag gav mej ut i måndags för att hinna springa 5 km innan det blev mörkt, men tempot var väldigt lågt och benen bara fortsatte, första milen på många månader blev resultatet, jag hade behövt varmare kläder för med mörkret kom kylan, iaf den relativa kylan i Skåne

  Åsa Nelin 2017-01-05 23:44:26
  Svara
 • Jag var ute på den härligaste löpturen, det gick snabbt av all julchoklad och jag fick massvis av energi att ta tag i allt som skulle göras efteråt.
  1. Active Extreme 2.0
  2. Black Solid – den är så snygg och neutral att man kan ha den till vad som helst. Löpning, skidåkning, stugmys, pyjamas, vardagskläder, när man behöver vara lite varmare och motstå kylan, ja till och med på kontoret!

  Clara Edvinsson 2017-01-05 17:12:40 http://www.claraedvinsson.se
  Svara
 • 1. Active Extreme 2.0 vann guld på ISPO Award16-17.
  2. Jag gillar färgen Gale/Deep bäst på Active comfort, eftersom grönt och blått och alla blandningar dem emellan är de vackraste färgerna.
  Jag valda att springa mitt distanspass i gryningen på vinterns hittills kallaste morgon. Klarade mig precis utan pannlampa vid start, och fick sedan se solen gå upp. Ljuvligt, men sedan fick jag skynda mig till jobbet!

  Maria 2017-01-05 15:58:31
  Svara
 • Det prisbelönta understället är Active Comfort 2.0, och den färgen jag gillar bäst är Brisk. Anledningen är enkel; blått är flott.

  Gillar verkligen initiativ som det här! Tränar just nu disciplinerat inför Vasaloppet men det här fick mig att springa ett helt kravlöst distanspass, bestämde varken distans eller tempo innan jag gav mig ut – så himla himla befriande med ett pass på känsla.

  Alexandra 2017-01-05 09:04:51
  Svara
 • 1, Active extreme.
  2, Jag gillar färgen smoothie / pop bäst. Efter som nästa alla min tränings kläder går i denna färg..

  Linnéa 2017-01-05 08:46:08
  Svara
 • Vilket fantastiskt pris, med tre underställ som vinst! Håller tummarna och hoppas på att det blir jag som får springa i spåret iklädd de nya underställen!

  1. Active extreme
  2. Jag gillar färgen black bäst; helt enkelt för att den passar till allt.

  PiaL 2017-01-04 21:50:39
  Svara
 • Åh jag hade inte alls i tanken att börja träna nu. Speciellt inte med tanke på allas typiska ”träningsnyårslöften”. Men sen fick jag feeling idag och hade det här blogginlägget i bakhuvudet sedan du skrev i Influencers of Sweden-gruppen. Så nu är jag med! Yay! Har haft min power-kvart nu, som snart kommer bli power hour! 😀 😀 Tack för pepp!

  1. Active extreme 2.0

  2. Min favorit är Gale/Deep, eftersom alla mina löparkläder går i blått/turkost. Det är min träningsfärg 😀

  Elin Kero 2017-01-04 16:19:52 http://nevnarien.se/
  Svara
 • 1 Active extreme har fått pris.
  2 Gillar färgen Brisk bäst, som en vinterhimmel…
  3 löprundan gick i på stranden i Florida för att få ro i kroppen till flygturen hem (till snöoväder läser jag).

  Matilda Afzelius 2017-01-04 13:59:17
  Svara
 • Hej! Vilket härligt initiativ. Tack! Idag kom jag äntligen ut på första distanspasset efter en måndags snörvlande och hostande. 5 km fick jag ihop. Och det i snö, vilken bonus! Äntligen har snön kommit till Stockholm!
  1. Active extreme 2.0
  2. Brisk känns så fin, den skulle jag gärna vilja ha.

  ingela 2017-01-04 13:35:50
  Svara
 • 1. Active comfort 2.0
  2. Gale/Deep – för att den är samma färg som den tunna, nya isen på sjön jag sprang runt i morse. (Tack för inspirationen, har aldrig sprungit i snö förr, det gick långsamt, men jag fullständigt glödde av energi när jag kom hem) Dessutom tror jag att den här fina färgen är tillräckligt mörk för att dölja eventuella varma choklad-spill senare i soffan framför brasan…

  AK 2017-01-04 12:17:18
  Svara
 • Härligt initiativ! Galet bra, inkluderande och peppande. Jag som är på våg tillbaka efter en stressfraktur känner att detta passar perfekt.

  1. Active Comfort 2.0
  2. Brisk, himmelsblå är färgen som matchar det mesta från topp till tå, i spåret jag mig snabb känner när jag det drar på 🙂

  Cindy 2017-01-04 06:53:57
  Svara
 • Vad kul med pepp i januarimörkret! Och extra kul att starta med ett distanspass då det är vad jag vill satsa mer på under 2017. Jag är garanterat på din fyraveckorsutmaning.
  För att svara på dina frågor:
  1. Active Extreme 2.0 vann ett pris.
  2. Snyggaste färgen är Gale/Deep. Jag blir alltid så glad när jag hittar träningskläder för kvinnor i andra färger än rosa (och Craft har verkligen ett inspirerande sortiment) och extra lycklig blir jag av djupa blåa färger som passar lika bra mot vinterblek som mot solbrun hud.

  Ha en fin kväll!

  Emma 2017-01-03 23:24:01
  Svara
 • 1. Active extreme 2.0 är prisbelönt
  2. Brisk! Älskar allt som är blått:)

  Anna 2017-01-03 22:15:46
  Svara
 • Grymt inspirerande blogg!
  Precis avnjutit ett pass i snön, kämpigt men skönt att få lite km i benen, 8 km blev det!

  Det prisbelönta understället är Active Extreme 2.0

  Färgen jag gillar bäst är Crush. Ett för jag borde klä mig i mer färg men framförallt för att jag hoppas att löpningen ska ge mig en liten man-crush den här vintern

  Anneli Johansson 2017-01-03 22:02:15
  Svara
 • 1. Active extreme 2.0 är det prisbelönta understället
  2. Jag förvånar t o m mig själv (som brukar gilla starka och klara färger, gärna i rosa och turkos) genom att tycka bäst om Space! En”mysig” färg som passar fint både på vinter, höst och vår!

  Maria Fabricius 2017-01-03 21:14:33
  Svara
 • Vilken kul tävling/träningsutmaning, jag är gärna med.
  Gjorde veckans distanspass i härlig nysnö.
  1. Active Extreme 2.0
  2. Min favorit blir nog spade, gillar den djupa färgen

  Marie 2017-01-03 21:12:07
  Svara
 • Just kommit in efter ett härligt distanspass, körde även lite intervaller på slutet. Trots regn och rusk, eller kanske just därför, är känslan just nu underbar. Nyduschad sitter jag i soffan och njuter av min kvällsmat, naturell yoghurt med nötter, kanel, blåbär och banan. I ett par år nu har jag följt din blogg (och även lyssnat på alla avsnitt av din podd) och genom den fått en massa inspiration till att komma ut och röra på mig. Stort tack till dig Sara, du gör en fantastisk insats för folkhälsan, både fysiskt och mentalt.
  I vårt svenska klimat är funktionella träningskläder av största betydelse så bra underställ är guld värt.

  Active extreme 2.0 är prisbelönat. Jag diggar färgen space mest.

  Ulla 2017-01-03 21:03:28
  Svara
 • Hej Sara.

  Din blogg är verkligen inspirerande precis som podden. Jag lyssnar ofta på den under löppass eller långpromenader. Jag gillade speciellt avsnittet om ditt Dublinmaraton, du lyckades verkligen måla upp alla detaljer så bra. Och hur trist vädret och banan än var blev jag peppad till att springa allt längre!

  Svaret på frågorna är:
  1. ISPO Award Gold Winner 16-17 blev Active extreme 2.0
  2. Min favoritfärg är ”space”. Dels för namnet, jag ser träning som en oändlig resa (like rymden) som är med mig hela livet. Planerna får stå för alla delmål jag sätter upp. Men också för lila alltid varit den färg jag känner mig som snyggast i. Bästa plagget just nu är min ljuslila Houdinihoodie.
  Kram!

  Johanna Jers 2017-01-03 20:49:51
  Svara
 • Hej Sara! Jag hänger på! Jag väljer att gå på andemeningen i din inbjudan, det viktigaste är att komma ut och röra på sig. Eftersom jag pga sjukdom inte kan anstränga mig måste jag göra detta på mitt sätt, jag promenerar istället för att springa. Det kanske inte är ok, och det gör ingenting, det blir bra för mig att komma ut och att vara delaktig i något!

  Så, idag blev det en distanspromenad, ca 4 km på ca 45 min, i rejält duggregn. Inte skönaste promenaden men jag gick ut, jag rörde på mig!

  1. Det är Active Extreme 2.0 som är prisbelönt!
  2. Min favofärg på Active Comfort är Brisk, helt enkelt för att jag älskar blått och gärna den ljusa isblå, vilken dessutom är en väldigt snygg färg på mig!

  Ulrika Funkqvist 2017-01-03 20:38:13
  Svara
 • Shit vilken rolig grej, bra fixat! Hakar självklart på löpningen! På frågorna;
  1. Active extreme 2.0
  2. Brisk… den kändes lugnast :0)

  Malin 2017-01-03 20:20:27
  Svara
 • KUL! \o/ *glatt tillrop* Självklart är jag med! Och distanspasset är redan kirrat 🙂

  1. Det prisbelönta understället heter Active extreme 2.0
  2. Färgen för mig är SPACE – underbar nyans!

  Mia 2017-01-03 20:14:36 http://www.menmia.se
  Svara
 • Vilken nice grej, jag är med! Just distanspassen har jag slarvat med sista tiden, så det planerar jag in till torsdagens träning!

  1. Active extreme 2.0 är prisbelönt
  2. Jag gillade gale/deep väldigt mycket, fin och frösch! Gillar dock namnet ”smoothie” mest 🙂

  Ida 2017-01-03 18:53:39
  Svara
 • Det här var precis den sparken i baken som jag behövde! Jag drog ut och sprang mitt löppass igår på studs. Det var isigt kallt och benen kändes stumma, men nu är jag igång och det känns jättebra. Jag blev faktiskt så pepp att jag anmälde mig till Vårmilen här i Stockholm i maj. Det var längesedan jag sprang en mil, men på fyra månader borde det väl gå att träna upp sig? Nu jäklar!

  Svar på frågorna – det prisbelönta understället är Active Extreme 2.0 och den finaste färgen på Active Comfort tycker jag är Space. De har verkligen fått till den perfekta lila nyansen? En dov färg som ger snyggkänsla utan att ta över helt. Härligt ju!

  Kram och lycka till med löpningen alla!

  Sofia 2017-01-03 18:33:45
  Svara
 • 1. Active Extreme
  2. Brisk
  Ett underställ från Craft hade varit skönt att ha,
  då sola i Karlstad var frånvarande idag.
  Lunchjogg i en vind så frisk,
  går lättare klädd i färgen Brisk.

  Kerstin 2017-01-03 13:48:35
  Svara
 • 1. Active Extreme 2.0
  2. Smoothie, så peppig och härlig färg! Har insett att färgglada träningskläder faktiskt gör mig mer sugen på att träna, jag blir glad av att ha dem på mig och känner mig fin i dem och det blir som en extra kick!

  Jag är absolut med! Har nyligen upptäckt din blogg som blivit en hjälp på väg tillbaka till träningen efter två års utbrändhet och ett jobbigt uppbrott. Din pepp, träningsglädje och kroppspositivism är inspirerande och smittar av sig utan att ge dåligt samvete eller komplex. Har börjat ge mig ut på joggingrundor och även om jag blir trött efter bara några hundra meter så märker jag av mina framsteg och att min kropp mår bra. Så härlig känsla! Så tack!

  Malin 2017-01-03 13:22:58
  Svara
 • Vilken rolig tävling! För mig blev veckans distanspass hemifrån till jobbet. Jag älskar att springa på morgonen!
  1. Det prisbelönta understället är Active Extreme 2.0.
  2. Min favoritfärg på Active Comfort är färgen som heter Black men som ser ut att vara någon blandning mellan svart och grått. Jag tycker väldigt bra om gråa träningskläder. Det kanske låter konstigt men jag tycker att det är väldigt fint men också praktiskt. Jag använder träningskläder från många olika märken och det blir lätt att jag vill ta det första bästa plagget från träningsgarderoben, för att det ska gå fort att komma iväg, och då är grått bra eftersom det matchar så fint med allt. Och så tycker jag ändå att det är lite roligare än svart och vitt.
  Hoppas verkligen jag vinner, har aldrig provat kläder från Craft men de verkar så proffsiga och är väldigt snygga.

  Sara 2017-01-03 13:15:22
  Svara
 • Tack för en väldigt inspirerande och sund blogg! Perfekt utmaning för mig just nu när jag ska försöka komma igång ordentligt med löpningen igen samtidigt som jag är ute och reser i Australien och motivationen inte riktigt är på topp. Tack vare detta så tog jag mig ut och sprang 1 mil idag och känslan efteråt är ju som vanligt obeskrivlig!
  1. Active Extreme 2.0 är prisbelönt.
  2. Smoothie, för att jag älskar färgglada träningskläder!
  Att vinna ett underställ hade verkligen passat perfekt eftersom feb-maj blir det jobb i liften i Åre och massor med skidåkning, så jag hoppas vi ses 8 i 8:an eller någon annanstans i byn!

  Julia 2017-01-03 13:15:08
  Svara
 • 1. Active Extreme 2.0
  2. Smoothie!

  Jag blev så glad när jag hittade din blogg! Under två års utmattningsdepression och ett jobbigt breakup har mitt fokus legat på att klara av varje dag och hitta livsglädjen igen och nu, nu är jag äntligen friskförklarad och har fått tillbaka min livslust! Min fysiska hälsa har fått stå tillbaka under den här tiden, men nu när jag mår bra igen vill jag ge massa kärlek till min kropp och få känna mig stark och pigg igen! Innan jul tipsade min kompis mig om din blogg och jag blev så pepp. Det är svårt att hitta en kroppspositivistisk träningsblogg som ger pepp istället för panik men under min julledighet har jag scrollat genom nästan hela din blogg och till och med börjat ge mig ut på små joggingturer. Det är svinjobbigt och jag känner mig helt slut efter bara några hundra meter men jag klarar det! Min kropp klarar det och jag är så stolt över den och de framsteg den gör. Så jag kommer absolut haka på din utmaning och ser fram emot att bli än mer inspirerad och peppad av dig under 2017! Det här blev en jättelång motivering men jag ville att du skulle veta att du genom din blogg verkligen kan uppmuntra och påverka! Heja dig!

  Malin 2017-01-03 11:08:52
  Svara
 • Active extreme 2.0 är prisbelönt och jag älskar färgen Smoothie/Pop då den är uppiggande och gör träningen roligare! Färgglatt ska det vara ? Självklart är jag med och springer också!

  Emmy 2017-01-03 10:58:10
  Svara
 • Hej!

  Mitt distanspass blev 11 km vid årstaviken i Stockholm i går.

  1. Active extreme 2

  2. Brisk känns fräsch och snygg

  Elsa E 2017-01-03 10:07:33
  Svara
 • En härlig utmaning, mitt 2017 ska präglas av att fortsätta springa nu bör jag äntligen kommit igång. Så tills löpskolan drar igång igen så kommer jag genomföra dina pass!

  1. Active extreme 2.0
  2. Grej Melange, älskar grått och färgen gör att tröjan går att kombinera till kläderna även i vardagen 🙂

  Tina Berglund 2017-01-03 09:48:37
  Svara
 • Vad kul att jag just idag hittade till din blogg och denna utmaning! Precis vad jag behöver för att kicka igång löpningen på riktigt efter helgerna. Jag startar idag med ett halvlångt distanspass ?
  Svar på frågorna:
  1. Active Extreme 2.0 är prisbelönt
  2. Min favoritfärg på Active Comfort är ’smoothie’ för att jag älskar rosa! Brukar dessutom göra en smoothie med nästan exakt den färgen ?

  Maria 2017-01-03 09:33:06
  Svara
 • Åh vilken rolig tävling, jag är med!
  1. Active Extreme 2.0 är prisbelönt
  2. Gale/deep är min favorit. Gillar att en sådan färg finns tillgänglig i damsortimentet som annars bara brukar bestå av olika nyanser av rosa och lila..
  Om jag (håller tummarna mitt hårdaste!!) skulle vinna denna tävling så skulle jag välja Active Extrem i herrmodell och ge till min kille. Han har spanat på den tröjan länge nog nu. Den verkar ju vara perfekt till våra blåsiga vintrar här i Skåne 😀

  Löpningen och jag 2017-01-03 08:14:02 http://www.lopningenochjag.wordpress.com
  Svara
 • Men hallå där! Premiär här inne hos Dig & Träningsglädje! Alltid kul med pepp och inspiration. Hänger absolut på! Jag var ut i förrgår och igår och sprang, men fy tusan så tungt det gick… skratt*. Träningen har legat på en mycket låg nivå på senhösten då en stor renovering i huset tagit den tiden, men nu så…
  Gjorde ju Tjejklassikern 2016, så någonstans finns ju grunden, i gömmorna… Men idag blir det turridning med dottern på syrrans islandshäst, så ett värmande underställ i merinoull hade ju också suttit fint.. 😉 😉
  Visst ja, ska u svara på frågorna också… 🙂
  Active extreme 2.0 och Smoothie förstås…
  Ha det gott och tisdagskram från Kate

  Kate 2017-01-03 08:06:43 http://www.nummertrettiofyra.blogspot.se
  Svara
 • Inspirerande! Jag är med!☺
  1) Active Extreme 2.0
  2 ) Jag klär mig nästan alltid i svart. Tycker det är få färger jag passar i men i den här kollektionen finns en av dom. ?Min favorit Gale/deep.

  Maria 2017-01-02 23:57:02
  Svara
 • 1. Active extreme 2.0
  2. Smoothie, en färg man blir glad av och tänker på våren!

  Detta passar mig perfekt efter 10 (!) graviditetsmånader med sjukskrivning p.g.a foglossning.. Där jag gick från 6 pass i veckan till 0 är så tacksam att jag faktiskt kan gå igen och till och med springa.. Tjoho!

  Josefin 2017-01-02 22:59:32
  Svara
 • Aktive Extreme 2.0 är mitt svar på fråga 1 och black är mitt svar på fråga 2. Black är självklara valet för mig , varför krångla till det att matcha olika färger på kläderna när det är själva löpningen som ger min boost och energi. Älskar distanspass och idag kickade jag igång efter en förkylning, med ett pass på dryga timmen.

  Maria 2017-01-02 22:15:45
  Svara
 • Jättekul, jag vill vara med!
  Active Extreme är prisbelönt.
  Färgen Crush är finast och skulle ge mig härlig energi under träningen 🙂
  I veckan kommer det att bli ett distanspass efter all skidåkning i fina Bydalen.

  Lena 2017-01-02 21:32:58
  Svara
 • Hej,
  vilket roligt sätt att kicka igång träningsåret 2017 – jag är gärna med. Efter en låååång paus från löpningen är jag på gång igen och jag ser fram mot alla härliga rundor som väntar. Dagens pass gick längs med ett spegelblankt hav i Bohuslän i strålande solsken.

  1) Det prisbelönta understället heter Active Extreme 2.0
  2) Jag gillade alla färgerna men färgen smoothie gillar jag bäst – den färgen är min favoritfärg på träningskläder och jag är helt övertygad om att det är en färg som gör mig lite lite snabbare och lite starkare 🙂

  Kristin 2017-01-02 21:02:10
  Svara
 • Vilket härligt initiativ! Jag är absolut med! Utmaningar av den här typen ger mig massor med energi och glädje!
  1. Active Extreme 2.0 är prisbelönt
  2. Det är svårt att välja ut en men Space känns jordig varm, lugn och ger känslan av fötterna på jorden (och det behöver jag efter att ha halkat runt på mitt distanspass för en stund sedan. Det var mer Bambi på hal is stundtals :)).

  Malin 2017-01-02 20:39:25
  Svara
 • Kul utmaning. Jag är med ?
  1. Actic comfort är mest prisvärt.
  2. Färgen Smoothie är finast. Tjejigt rosa och ger en extra touch till en övrigt svart löpar outfit.

  Katarina Wik 2017-01-02 20:06:57
  Svara
 • Åh vad kul 🙂 Klart jag är med.

  1. Active Extreme 2.0 är prisbelönt

  2. Jag skulle vilja ha ett active comfort underställ i färgen Brisk. Den ser så mjuk och fräch ut. Skulle matcha bra till min annars rätt så rosa garderob

  Tina Schander 2017-01-02 17:04:38
  Svara
 • Jeg er med! Ukas distanspass er unnagjort.

  1. Active Extreme 2.0
  2. Jeg liker fargen Gale/Deep best fordi den ser ut som en kald vinter og nordlys, som dype hav og høye fjell. Det gir krefter!

  Lone 2017-01-02 15:19:51 http://www.lifeinarctic.com
  Svara
 • Tack för peppen som detta blogg-inlägg gav mig, så att jag kom ut på en härlig liten löp-runda trots stort mentalt motstånd innan!! Nu hakar jag på resterande veckor också!
  Mina svar: 1. ACTIVE EXTREME 2.0 är prisbelönt. 2. Favoritfärgen är Smoothie, en härlig färgklick bland mina övriga, till 90% svarta, kläder 🙂 Lyser upp i vintermörkret.
  Tack för jättebra blogg! Du är verkligen en inspiration utan en massa prestation!

  Maria 2017-01-02 14:57:08
  Svara
 • Vad kul, vilken bra tavling , jag är gärna med och spriner och kor skike = alternativ till langrenn om man har ingen sno (helt vanligt i holland)
  Active Extreme 2.0 är prisbelönt
  jag giller färgen black

  Sieta 2017-01-02 14:50:03
  Svara
 • Hej! Jag har precis sprungit mitt distanspass på 2600 meters höjd i Bogotá, riktigt härligt att känna sig stark och kapabel trots höjden! Eftersom jag om några veckor ska flytta hem till Kiruna igen är jag i stort behov av underställ för alla väder och klimat, så hoppas på tur i denna tävling 🙂

  Det underställ som vunnit pris är Active Extreme 2.0 och min favoritfärg är helt klart Gale/deep som matchar mina ögon perfekt! Älskar underställ i fina färger, man blir ju så mycket mer motiverad att träna då 🙂

  Frida 2017-01-02 14:07:23
  Svara
 • Active Extreme 2.0 är det prisbelönta understället. Av Active comfort är färgen Crush min favorit, så härligt peppig färg som lyfungerar perfekt för att lysa upp gråa dagar i november och på en solig afterski terass i mars – den optimala färgen på ett optimalt plagg helt klart! Sprungit har jag såklart gjort, härlig snabbdistans i ett gråmulet Helsingfors.

  Erica 2017-01-02 13:32:25
  Svara
 • Kul utmaning! Jag sprang ett distanspass i går 🙂 så den delen är avklarad. Active extreme är det prisbelönta understället, jag gillar färgen crush bäst. Den är pigg, gör mig glad och jag klär i den, inte fel att känna sig fin när man tränar :-).

  Maria 2017-01-02 13:16:18
  Svara
 • Sånt här gillar jag. Du har även fått med mej på Ica klassikern!
  Active Extreme är prisbelönt.
  Jag gillar färgen brisk himmel och vatten i visst ljus kan inte bli bättre.
  I fjol vid den här tiden hoppade jag på kryckor men nu har jag verkligen kommit igång med min träning. Endorfinerna susar runt i kroppen.
  Tack Sara för inspiration så jag är med! Margareta W snart på väg till Åre för lite skidåkning

  Margareta W 2017-01-02 11:47:40
  Svara
 • Kul upplägg! Självklart hänger jag med. Ska bara få den här …. hostan att ge sig, så mitt pass får nog bli i slutet av veckan. Till dess preppar jag med morgonyoga och styrketräning utan puls.

  Vinnande understället är Active Extreme 2.0 och jag tycker den som heter Black är riktigt snygg – skulle lika gärna använda tröjan till ett par jeans en ledig dag som att ha dem i skidbacken eller i löpspåret!

  Jenny 2017-01-02 10:33:43
  Svara
 • Så härligt med en löparutmaning! Jag är med och kommer i veckan att springa ett distanspass i 80 minuter.

  Det mest prisbelönta är Actic extreme som för övrigt också var sjukt snyggt!
  Jag fastande för färgen gale/deep som påminner mig om skogens alla fina färger vilket ger mig ett lugn. Kommer känna mig både stark, snabb och snygg i det underställ!

  Stina 2017-01-02 10:21:46
  Svara
 • Oj, såg att jag missade att skriva varför jag tyckte om färgen smoothie. Den påminner om bubbelgum och det bubblar ju så bra. Tänk att bubbla fram i spåret. Pigg och full av liv. ?

  karin 2017-01-02 10:21:36
  Svara
 • Vad roligt! Det är Active Extreme 2.0 som är prisbelönt. Färgen smoothie ser fin ut.
  Ligger just nu och hostar som en galning men ger mig ut på löpning så fort jag är frisk. Hatar att vara sjuk.
  Karin

  karin 2017-01-02 10:17:52
  Svara
 • Å vad härligt med en januariutmaning, precis vad jag behöver för att ta mig ut – att veta att jag på sätt och vis har sällskap i regn och rusk väder 🙂 Den här veckan ska jag ge mig ut på ett 10km pass, det var ett tag sen pga förkylning men ska bli himla härligt.

  1. Active extreme 2.0 är det underställ som vunnit pris (älskar de turkosa detaljerna på den du har på bilden!)
  2. Svårt att välja men det får bli färgen Smoothie, den kändes sprallig och pigg 🙂

  Ser fram emot 2017 och att få se fler av dina härliga bilder på bloggen (Hälsingebilder och Hazel ligger i toppen av favoritlistan)!

  Linda 2017-01-02 10:11:07
  Svara
 • Din tävling var vad som behövdes för att få mig att börja dagen med en lugn löptur tillsammans med hunden. Trots tidig måndagmorgon, första arbetsdagen efter julsemestern. Trots kylan. Trots gravidillamående. Tack för inspirationen!
  Sprang dock utan underställ då jag saknar ett som funkar att svettas i så skulle jag vinna blir jag och kroppen jätteglad.
  Actice extreme 2.0 har vunnit pris. Och färgen Gale/Deep är min favorit. Den är ju turkos! Mer behöver inte sägas ???
  Kram/ Emma

  Emma 2017-01-02 09:49:02
  Svara
 • Wow vilken bra tävling! Jag älskar underställ i allmänhet och craft’s i synnerhet.

  1. Jag tror det är active comfort som är den prisbelönta serien.

  2. Får man säga alla? Nej men det är så svårt att välja, spurtstriden står mellan crush och gale/deep. Färger som man blir glad av!

  För att få ihop träningen idag ska jag springa hem efter ett frisörbesök i stan! Det blir skönt.

  Alexandra 2017-01-02 09:19:15
  Svara
 • Jag är med såklart! Du är verkligen en inspiration. Du fullkomligt strålar av livsglädje!
  Active extreme är det prisbelönta understället!
  Jag älskar färgen space. Tycker den färgen harmoniserar väl med mitt jag – varm, lite mystisk, diskret och gillar inte att sticka ut för mycket utan vill gärna smälta in.

  Jessica 2017-01-02 08:58:58 http://attlevasunt.se/
  Svara
 • Hei!
  Lar meg inspirere av din utfordring og bytter ut en av skiturene denne uka med en joggetur 🙂
  Active Extreme har vunnet pris og jeg liker fargen Space på Active Comfort best.
  Følger gjerne din inspirerende blogg også i 2017.

  Margrethe 2017-01-02 08:39:51
  Svara
 • Vad kul, jag är gärna med och springer! Det är understället Active Extreme 2.0 som är prisbelönt och jag fastnade för färgen Gale/Deep på understället Active Comfort. Det var en härligt mörk lila färg för en som jag som av någon anledning oftast väljer svarta kläder, men den här lila var mörk nog för mig 😉
  Ger mig antagligen ut på mitt löp-pass idag eller imorgon kväll.
  Gott Nytt 2017!

  Anna Sylwan 2017-01-02 08:33:28
  Svara
 • Jeg tar löppass-utmaningen og bytter ut en av mine skiturer denne uka med joggetur 🙂
  Active Extreme 2.0 har vunnet pris, og jeg liker fargen Space best på Active comfort. Inspirerende blogg som jeg gleder meg til å følge også i 2017 :-))

  Margrethe 2017-01-02 08:21:59
  Svara
 • Active extreme 2.0 är prisbelönt!
  Och jag skulle vilja vinna ett ställ i färgen brisk! Den kändes som en himlafärg och vem vill inte vara uppe i det blå när man springer. Denna tävling passade mig mycket bra, då jag körde en löputmaning med mig själv i november och december. Sen drog vi till Sälen och åkte skidor så nu är jag hemma och löparskorna väntar! Tack för inspiration /Clara

  Clara 2017-01-02 07:58:49 http://www.claras.tarotguiderna.se
  Svara
 • Å hurra! Jag vill vara med och springa, tävla och vinna underställ förstås! Det underställ som är prisbelönt är Active Extreme 2.0 och den färg jag gillar bäst på Active Comfort får efter lite betänketid bli Smoothie. Jag gillar den där Gale/Deep också men smoothie känns lite mer uppiggande, och det behöver jag nu i väntan på ljusare tider. Jag kommer att springa mitt distanspass i kväll eller i morgon, det blir första löppasset för i år och första passet inför den halvmara jag har anmält mig till i april. Så pepp på att komma igång nu alltså!

  Sara Borg 2017-01-02 07:22:12 http://saraborg.blogspot.se
  Svara
 • Active extreme har vunnit pris.
  Jag tycker att Gale/Deep är fantastiskt fin och nog skulle passa en blekfis som mig.
  Har varit ute idag och sprungit trail efter några månaders uppehåll, helt kravlöst, -2 grader och sol, superhärligt!

  Helena 2017-01-02 00:13:44
  Svara
 • Förlåt min okunnighet, men jag har aldrig sprungit… ??? Pass på gym och vattengympa, absolut, men det här är nytt! Vad är ett distanspass? Bestämmer jag att jag ska springa en viss sträcka alltså? ?

  Riktigt bra vinster hur som helst och jag är grymt taggad inför både skidresor i vintern och har vi tur kommer det snö här på västkusten med och då blir det pulka med barnen!!! Så jag vill såklart gärna vara med och tävla!

  1. Active Extreme 2.0 är det som vunnit – guldmedalj på ISPO.
  2. Jag fastnade för färgen Crush. En pigg och glad färg som ger extra energi!

  God fortsättning! ✨

  Johanna Håkansson 2017-01-01 23:53:36 http://www.rosabubbla.se
  Svara
 • Ohhh, jag och mamma ska ju springa distans på onsdag, det blir en mil terrräng i mörker – jag ska tipsa henne om att tävla. Vi delar favoriter förresten, de är galet bra dedär!

  Elna 2017-01-01 22:21:13 http://www.elnadahlstrand.se
  Svara
 • Active extreme är prisbelönt.
  Jag älskar färgen brisk, lika vacker som himmeln är blå och den gör mig glad.
  Självklart ska jag springa! Ser fram emot en joggingtur med min hund 🙂
  Tack för inspirationen Sara!

  Camilla 2017-01-01 21:28:16 http://Www.camillatranar.com
  Svara
 • 1. Active Extreme 2.0.
  2. Jag tycker färgen smoothie är finast då den är rosa och jag älskar rosa. Det får mig att bli så glad 🙂

  Emma 2017-01-01 21:11:44
  Svara
 • Active comfort är prisbelönt. Och färgen space är finast.
  Distanspass förhoppningsvis i snö till veckan!

  Karin 2017-01-01 20:50:28
  Svara
 • 1) Active Extreme
  2) Gale/Deep är snyggast tycker jag. Ett plus är att den matchar högröda ansiktsfärgen jag får direkt oavsett ansträngningsnivå 🙂
  Distanspass avklarat. Skön start på nya aktiva 2017

  Elin 2017-01-01 20:32:52
  Svara
 • Active extreme är prisvinnare. Deep Calypso är min favorit, snygg färg, snyggt namn på färgen. Och check på mitt distanspass idag.

  Hanna 2017-01-01 20:06:28
  Svara
 • Men HerreG alltså. Jag sitter här helt slut efter att löpt amok med mitt senaste nyårslöfte #matsvinn0 och ögonen håller på att gå i kors av trötthet. Och så presenterar du något sånt här. Jag. Blir. Så. Pepp!

  Jag är med och tävlar förstås. Svar och annat till tävlingen:
  1. Active Extreme 2.0
  2. Färgen Brisk påminner mig om sommarmånaderna som jag faktiskt ibland längtar efter – och färgen påminner mig också om Ted Gärdestads låtar, den där blå lätta färgen som lättar hjärtat litegrann, som hans musik också gör.

  Ah! Lite extra energi behövde jag. Dags att baka ut de där kanelbullarna jag har på jäsning (sen: sova)

  Tack 🙂
  Emilia

  Emilia 2017-01-01 19:52:47 http://enemilia.se
  Svara
 • Det här behöver jag! Jag tror att Nordic Wool har fått pris och tycker bäst om den rosa tröjan från Active Comfort som heter smoothie för den skulle passa bäst till min löparjacka.

  Lisa J. 2017-01-01 19:48:25
  Svara
 • Åh jag vill gärna vara med! Men går det att tävla utanför Sverige? Bor i Victoria, BC, Canada. Kram!

  Moa 2017-01-01 19:30:14 http://theunknownregions.wordpress.com
  Svara
  • Svar på Moas kommentar.

   Ja!! Var med! 😀

   Sara Rönne 2017-01-01 19:50:38
   Svara
   • Svar på Sara Rönnes kommentar.

    Yay!

    1. Active Extreme 2.0 är prisbelönt.
    2. Min favoritfärg är Gale/Deep pga matchar typ alla mina andra träningskläder. Vet att många tycker färgmatchning är cheesy men jag älskar att känna mig som en superhjälte när jag tränar!

    Jag ska ut och springa om en timme och det blåser som attans här, så det ska bli så roligt. Dels för att jag haft problem med en fot så har inte kunnat springa så mycket som jag velat senaste tiden, så har så mycket energi som behöver komma ut. Och dels för att jag älskar att springa när det blåser riktigt mycket, för även om det går långsamt så känner jag verkligen att jag lever när jag får kämpa mig igenom vindbyar och skvätt från vågorna.

    Kram

    Moa 2017-01-04 17:26:17 http://theunknownregions.wordpress.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!