Vintershorts

Hur genialiskt är inte vintershorts som plagg! Peak Performance kom med ett par dunshorts för ett tag sedan men det var inte så funktionellt utan mest bara puffigt – förmodligen jättebra när man sitter på isen en solig vinterdag och pimplar eller dricker kaffe. Men så finns också alla de dagar och kvällar när minusgraderna river i luften och man är ute och springer och när man kommer hem är hela baksidan jättekall.

Dessa shorts är från Craft Sportswear och lätt fodrade med fickor och – framförallt: stretchiga och med reflexdetaljer – och idag gjorde de premiär; ovanpå ett par tunna och vanliga svarta tights. Här finns de i svart också.

På överkroppen hade jag en tunn kortärmad underställa och sedan en svart tröja som lager två. Till sist, som du ser på någon av bilderna, hade jag en tunn vindjacka som jag också har på sommaren. Det funkade fint för några stilla aktiviteter utomhus en dag som denna när det inte är så himla kallt – men ändå tillräckligt kyligt för att jag skulle ta på mig mössa.

En kallare dag kör jag flossade hösttights under shortsen, men de kommer nog verkligen till sin rätt en dag då det är verkligt kallt. Alltså minusgrader på riktigt. Och snö. Och den där nordanvinden. Och jag är ute på isen och går eller springer i pannlampans sken. De dagar då frosten lägger sig som tunn is på ögonfransarna och jag drar upp kragen så högt det går. De dagar då det knarrar under fötterna och varje andetag ger små moln framför ansiktet.

De dagarna kommer jag inte att frysa om rumpan mer.

Men dagar som dessa, då jag fortfarande vänjer mig vid att det snart blir kallare, ja då är det mest en rolig grej. För att färg är kul. Och för att shorts känns nytt. Och för att jag känner mig fin.

Jag gillar också den här smarta tröjan med inbyggda vantar (och många reflexer)!

Vintershorts Sara IMG_7524 Åre Sadeln IMG_7605Vintershorts Sara IMG_7569 Vintershorts Sara IMG_7575

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
28kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!