Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Oväntat gott

Minns ni när jag var i Chicago i höstas och åt denna ovanliga smakkombi? Det ledde till att jag häromdagen rörde ihop en omelett som jag rev lite mozzarellaost över medan äggsmeten puttrade som bäst i pannan. I en annan kastrull fräste jag några äppelklyftor mjuka i smör och strösslade över två nypor vaniljpulver.

Och så lade jag omeletten på en tallrik och toppade med de mjuka äpplena och tog plats i frukosthimlen. Testa du med!

…eller så testar du någon av dessa märkliga kombinationer – kommentarsfältet bjuder på en drös roliga och spännande förslag!

amerikansk omelett IMG_0649

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!