Mitt bästa botemedel

Jag har inte tränat så mycket den senaste tiden. Senast jag sprang var den 1 januari och det är ju rätt länge sedan – så igår ändrade jag på det och stack ut när det snöade som mest och modden var som jäkligast.

Det var inte en särskilt bra runda. Jag kände mig trött från början och jag fick en känning i en muskel och jag höll på att halka några gånger och sådär.

Jag valde rundan om Riddarfjärden och när jag kom till Västerbron (som är i slutet av min runda) så hade jag gått ett tag på grund av allmän oflyt. Men vid brons fot så tänkte jag att det här är ett ypperligt tillfälle att bli trött. Och när jag blir trött blir jag lycklig mestadels tack vare kemiska reaktioner i kroppen. Så då gjorde jag en sista ansträngning och sprang uppför bron och sedan promenerade jag hem.

Ett dåligt pass gav ändå en bra känsla i kroppen. En sådan där skön känsla som liksom sparkar ut den negativa spiral som rastlöshet och negativa tankar har förmågan att skapa. Ett löppass är mitt bästa botemedel för när en dag i livet känns rätt så meningslös.

Vinterlöpning traningsgladje.se Vinterlöpning traningsgladje.se Vinterlöpning traningsgladje.se

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
20kommentarer
 • Det där det är fantastiskt botemedel! Dom gångerna jag är lite tjurig och på dåligt humör blir det ofta tusen gånger bättre efter att få ha rört på sig lite grann. Behöver inte alls vara något superpass, bara att få byta om och svettas lite. Det är fint de!

  Maja 2016-01-14 13:58:39 http://majaulrika.devote.se
  Svara
 • Så härligt. <3

  Mari 2016-01-13 18:22:31 http://www.doitforyourself.shapemeup.se
  Svara
 • Skönt och härlig vinkling av dig! Att även de ”dåliga” träningspassen ger och gör gott för både kropp och knopp <3

  Alexandra - starkochglad 2016-01-13 15:24:15 http://www.starkochglad.nu
  Svara
 • Fysisk aktivitet på recept – FAR, det är ju faktiskt ett erkänt begrepp inom sjukvården. Jag tror jag ska ge mig själv lite endorfiner här hemma idag, det börjar bli alldeles för segt att inte få träna.

  Anna Jansson 2016-01-13 15:11:08 http://www.annamjansson.se
  Svara
 • Ser grymt härligt och vintrigt ut! Sånt där väder som gör underverk!

  Anna (orka mera) 2016-01-13 14:17:03 http://piggelina.se
  Svara
 • Tänkte bara höra om du har hört om ett märke som heter The Protein Works? Har hittat deras proteinbageri som gör en massa olika snacks som låter riktigt goda (energibollar, proteintruffles osv), men har aldrig hört om hemsidan förut så tänkte kolla om du kanske blivit kontaktad eller skickad produkter som bloggare? 🙂

  A 2016-01-13 13:31:24
  Svara
 • Tyckte väl att det var ett bekant ansikte jag passerade på norrmälar strand i snöyret! Har följt din blogg i många år. Blir alltid lika imponerad och peppad av din glädje och styrka. Nästa gång jag möter dig ska jag stanna och säga hej! När det kändes som tyngst bland snöhögar och modd så tänkte jag att snömodd borde stärka fötterna och fotlederna typ som att springa på en sandstrand. Snön, halkan och blåsten stärker pannbenet vilket kan behövas inför min marapremiär i vår. Tack för en grym blogg! Kram!

  Emilia 2016-01-13 11:12:09
  Svara
  • Svar på Emilias kommentar.

   ja, säg hej så blir jag pepp!! 🙂 tänkte mest att jag mötte killar igår, ägnade faktiskt en tanke åt det…

   Sara Rönne 2016-01-13 11:45:40
   Svara
 • har aldrig sett dig skriva två inlägg på raken med antydan om lite nedstämdhet förut tror jag. hoppas att det vänder redan I DAG. eller, det gör det ju garanterat. du vänder det, driven som vanligt. kram på dig, kloka mänska.

  jeanna / bliss junkie 2016-01-13 10:13:38 http://healthyliving.se/blissjunkie
  Svara
 • Att det skall vara så svårt att komma igång 😛
  Ju jutsun är inga som helst problem att starta upp men gym eller löpning, det tar emot.

  retrorganic 2016-01-13 09:23:01 http://www.retrorganic.com
  Svara
 • Bra jobbat och härliga bilder! Jag har inte heller sprungit sedan strax efter nyår. Och även fast jag vet att jag bara behöver göra det där första skitpasset för att vara på banan igen så tar det liksom emot att genomföra det.

  HojnaSandra 2016-01-13 08:38:17 http://hojnasandra.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!