Hej december – äntligen vinter!

Åh december, som jag har längtat efter dig. Fy tusan vad skoj vi ska ha – jag ska maxa allt har jag tänkt. Särskilt vintern!

Det händer så mycket roligt i december, ungefär det här har jag tänkt mig:

> Glöggmys hemma och hos vänner

> Åre ski opening under luciahelgen

> Jul, såklart! Vi firar julen i Hälsingland och nyår i Åre precis som vi brukar göra…

> Julkalendern, jag vill se den varje dag i år

Och förutom de där sakerna vill jag gå massor med promenader med mina snöskor, ta säsongens första tur på längdskidorna, testa och se om muskelminnet stärkts i min skateskidåkning och sätta på dubbdäcken på min cyclocross och vintercykla på snötäckta vägar. Jag vill springa i ett vinterlandskap och jag ska se till att alltid ha mina pannlampor på laddning.

När jag väl är inomhus vill jag titta på en och annan film; gärna julfilm. Men just nu kommer jag bara på The Holiday och Notting Hill och En underbar jävla jul (på bio). Vilka fler finns som ni gillar?

Till skillnad från november kommer min december att vara betydligt lugnare på den yttre fronten. Jag gissar att min hjärna kommer sprudla med smarta idéer som kompensation. Balans, ni vet.

Men hur var min november då? Jo såhär:

> Metro Mode Hälsa lanserades i slutet av oktober och i november skrev jag ett gäng artiklar till hälsosajten. Ni kan läsa mina intervjuer med bland annat Kalle Zackari Wahlström, Lofsan och Anna Haag här! Jag kommer fortsätta skriva redaktionellt material till Metro Mode framöver.

> Stress var lite av ett tema under november, kanske lite för att jag lovat mig själv en lugn månad. Inlägg om stress som jag skrev i november är det här om lagom mycket stress och det finns en dag imorgon också och träningsstressen.

yogi tea IMG_9694

> Jag reste till London och hade en kanonfin helg i en härlig stad. Just nu älskar jag London och vill åka dit igen. Här är mina inlägg om London och om du ska åka dit och vill ha tips så vill jag rekommendera kommentarsfältet här: bästa Londontipsen! Jag älskar era kommentarer – ni tillför den här bloggen så mycket!

covent garden london sara IMG_0476

> Jag var i Halmstad en dag och det var vinter. Vilken fullträff!

> Jag var och hälsade på hos Craft i Borås och fick se både vårens och sommarens kollektion och kläderna för nästa höst och vinter. Älsk på det mesta men framförallt så åker det amerikanska längdlandslaget i sjukt snygga dräkter. Jag önskar dock att det går lagom bra för dem i vinter.

> Jag bloggade en del från när jag var ute och åt på olika ställen, bland annat Burger & Lobster i Stockholm och Bockholmen Hav & Restaurang utanför Stockholm.

Bockholmen Hav & Restaurang julbord IMG_1293

> Jag gjorde en bucket list för den här vintern!

> Jag skrev om att springa med hund. Det är inget världsviktigt inlägg men ni är många som frågar om hur jag tränar med Hazel så jag vill passa på att lyfta upp det inlägget lite. En dag efter jag skrev inlägget så sprang vi intervaller i en skidbacke och då snubblade hon nedför några stenar (hon sprang bredvid mig utan koppel) och fick ett skrubbsår vid ögat så då fick vi åka till veterinären. Lite oturligt men Jaktcockrar är inte kända för att vara lugna av sig precis.

> Första snön gör något med kroppen. I november kom den och såhär såg det ut när jag mötte snöflingorna på fjället!

snö i åre ullådalen stendalen IMG_9419

> Jag konstaterade att jag mår som bäst någonstans mellan allting och med lite av varje i mitt liv. Typ såhär.

> OCH HALLÅ jag blev ju vuxen på riktigt och köpte en stor bil! Eller, i alla fall större än en Mini Cooper cab.

> Den absolut drömmigaste dagen av dem alla var nog den 4 november. Jag blir nästan avundsjuk på mig själv.

> …som om inte det vore nog så fyllde jag på min kategori med blogginlägg på tema mat rätt rejält med pizzor och pajer och efterrätter och vegetariska recept. Här hittar du den!

grönkålspaj IMG_9809

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
16kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!