Det här ska du läsa en tisdag i november

> Lovisa ”Lofsan” Sandström: ”många tror att de är hälsosamma för att de tränar flera gånger i veckan och äter nyttigt”. Läs allt smart hon säger här! Jag älskar verkligen hennes definition på vad är det att vara vältränad som hon svarar på i intervjun! Har du lyssnat på Träningspodden som hon står bakom? Här skrev jag om Lovisa Sandströms klädkollektion förresten!

> I helgen är det premiär för världscupen i längd och äntligen får vi se hur svenskarna står sig i internationell konkurrens. Jag älskar Vinterstudion, kanske lite extra mycket såhär i början av säsongen. Jag läser Anna Haags blogg och fick en pratstund med henne för några veckor sedan. Såhär säger hon om vad hon äter – och vinterns viktigaste mål! Apropå längdskidåkning, i höstas träffade jag ju Charlotte Kalla – såhär såg det ut!

> Får jag tipsa om en till längdrelaterad grej? Då gör jag det; för jag har ju ställt ett helt gäng frågor till Johanna Ojala (experten i Vinterstudion) också, som en gång sagt jag kan bli väldigt trött på alla gubbar som alltid tror att de vet bäst. Här läser du den intervjun!

> Saffransscones eller saffransgranola – systrarna Hanna och Evelina alltså! <3 Jag har gjort safffransbiscotti och kokostoppar med saffranssmak inför jul. Och du har väl testat den här enkla jullimpan?

> För någon vecka sedan sa jag att jag vill skicka ut julklappar till mina läsare – men jag krävde en liten motprestation. Ni är många, många som svarat och jag blir så himla glad. Tack!!

halmstad strand vinter sara IMG_0884

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Hon är klok den där Lovisa. Jag gillar speciellt tipset om naturen och promenader (hade just förberett ett inlägg på det temat 🙂 Kram

    Nellie 2015-11-24 22:06:54 http://www.flyinghippo.se
    Svara
  • Vet du, bland det bästa jag vet är att spendera någob timme i längdspåret, för att sedan sedan komma hem, sätta mig i understället och sedan bänka mig framför brasan och vinterstudion..
    #lycka:)

    Nu håller vi tummarna för en bra vinter.

    Är så sugen på att testa edsåsdalens spår i helgen! Är du hemma så du kan testa nu?
    Saknar ju dina Åretips;)

    alex 2015-11-24 17:34:31 http://www.alexochcarin.wordpress.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!