Om mig
Bloggen Träningsglädje, www.traningsgladje.se, är en hälsoblogg och en blogg om träning som funnits sedan 2006. Idag är Träningsglädje en av Sveriges största bloggar inom outdoor; till exempel cykling, löpning och skidåkning.
Jag som skriver hälso- och träningsbloggen Träningsglädje heter Sara Rönne. Jag vill uppleva livet och tusen känslor i ett par löparskor, på en cykel eller på skidor – med svett i håret och endorfinruset i kroppen.
Här på min blogg kan du läsa om löpning, cykling, skidåkning, simning, styrketräning, träningsresor, tankar om hälsa, träning och livet – och så en hel del mat och recept.
Jag minns inte mina personbästan eller rekord, men jag kommer ihåg alla känslor. För mig är det resan som är målet med min träning. Träningsglädje när det är som allra bäst.
Jag bor i Åre och Stockholm. Mitt hjärta slår för somrar och vintrar. Träning inomhus och utomhus. Jag är utbildad skidlärare och cykelinstruktör. Jag är anlitad inspiratör och föreläsare.
Min blogg Träningsglädje är en del av mitt jobb. Jag jobbar med digitala medier och framförallt digital PR och content management. Jag föreläser ofta om olika aspekter i vår digitala samtid. Jag är även frilansande fotograf och skribent.
Tusen tack till dig som läst den här träningsbloggen under alla år – och som varje dag fyller den med meningsfulla kommentarer och som skickar mig uppskattande mail. Du är en stor del av traningsgladje.se – och du är en bidragande faktor till varför den här bloggen så ofta finns på topplistor när bästa hälsoblogg och träningsblogg ska rankas. Du inspirerar mig!
Kontakt: [email protected]
Twitter, Instagram, Snapchat och Pinterest: @sararonne
Jag tar gärna emot pressinformation. För icke beställt material ansvaras ej. Alla samarbeten (affiliatelänkar och sponsrade inlägg) märks ut enligt marknadsföringslagen.
Den där avokadovarianten ska absolut testas!
Den där avokadovarianten ska absolut testas!
Härligt!
Jag föredrar asiatisk mat då jag älskar kryddorna, men den där chokladmoussen med avokado är en av favoriterna. Så himla fräsch!
Härligt!
Jag föredrar asiatisk mat då jag älskar kryddorna, men den där chokladmoussen med avokado är en av favoriterna. Så himla fräsch!
Älskade Italienska alperna! Jag har också druckit varm choklad i Champoluc. 🙂 Har dock inte lika starkt minne av den som du. De där brownisarna ska snart testad, kanske redan i kväll. 🙂
Älskade Italienska alperna! Jag har också druckit varm choklad i Champoluc. 🙂 Har dock inte lika starkt minne av den som du. De där brownisarna ska snart testad, kanske redan i kväll. 🙂
Italiensk mat är lätt det bästa. Jag hade bokstavligen rullat ner i backen i slutet av veckan efter en skidresa där 🙂
Italiensk mat är lätt det bästa. Jag hade bokstavligen rullat ner i backen i slutet av veckan efter en skidresa där 🙂
Dina bilder… Du är så otroligt skicklig på att fånga! Som sagt, du har Pinterest och vi har dig :).
(Och den där chokladmoussen såg inte alls fel ut. Krossad maräng, nån form av crunch och vinbär på? Både konsistens- och smakkontraster. Måste återskapas i köket.)
Dina bilder… Du är så otroligt skicklig på att fånga! Som sagt, du har Pinterest och vi har dig :).
(Och den där chokladmoussen såg inte alls fel ut. Krossad maräng, nån form av crunch och vinbär på? Både konsistens- och smakkontraster. Måste återskapas i köket.)
Okej, chokladsugen kl 06.56… Tack ba! 🙂
Okej, chokladsugen kl 06.56… Tack ba! 🙂
Jennie: det finns värre saker att vara beroende av! 🙂
Jennie: det finns värre saker att vara beroende av! 🙂
Mmm…många bra chokladtips, tack!! Är tungt beroende av detta 🙂 Härligt ni har det!
Mmm…många bra chokladtips, tack!! Är tungt beroende av detta 🙂 Härligt ni har det!