Cykelhållare till Minin

Jag har ordnat så att jag numer får plats med min cykel på min Mini Cooper. Det kostade så att det sved rejält i plånboken eftersom cykelhållaren är lite av ett specialbygge. Nu får jag se till att utnyttja cykeltransportmöjligheten ordentligt. Idag packade jag racern på hållaren och körde ner till Öland. Här ska jag bli cykelproffs!

cykelhållare mini cooper

 

Sportspets

Det här med att vi spenderar massor av tid på högteknologiska prylar som ska mäta grejer och kläder som ska få oss att prestera bättre – men sedan tränar i bomull när vi väljer underkläder. Är det inte lustigt så säg! Jag gissar att det finns rätt många killar och tjejer som tränar i Björn Borgboxers eller andra plagg köpta på närmsta kedja. Bra grejer i många fall javisst, men när vi investerar pengar i tights, t-shirts och spor-bh:ar som ska andas så är det lite märkligt att så många av oss inte tänkt till vad vi har under brallorna.

Craft lanserar nya underkläder med mycket mesh (läs: sportspets) som transporterar bort fukt och håller behaglig temperatur så att du kan fokusera på prestation under träning och tävling. Underkläderna finns i tros- och boxermodell och är ljuvligt tunn och skön att ha på sig. Jag har tränat i båda modellerna och för första gången känner jag mig bekväm i att träna i trosmodell. Så det är ett tips!

Underkläderna säljs just nu exklusivt för Intersport och här hittar du mer information och tanken bakom designen och funktionen. Men, du som är nyfiken kan passa på att vinna ett par underkläder här hos mig!

Jag tävlar ut 3 ex i brief- eller boxermodell (både kill- och tjejmodeller)! Maila traningsgladje at gmail.com senast söndag 5 maj med ditt bästa träningstips inför semestern!

craft underwear

 

Var är våren?

Världen var inte direkt varm och vårig när jag stack ut på morgnjogg i morse. Det var kallt. Ruggigt. Och blåsigt. Hallå vädret – det är nästan maj! Jag morgonjoggade dryga 6 km och var extremt nöjd med att ha kommit upp och ut. Igår kväll rullade jag ut yogamattan och körde Casall T.O.D. nummer 54 – Myofascial release. Det gjorde inte överjävligt ont någonstans vilket jag tar som ett bra betyg. Allra skönast var att rulla på rumpmuskeln, vaderna och framsida lår. Framsida vader är jag lite nojig med, jag tycker att det känns så ”tunt” där så det var lite obehagligt. Men det ska vara bra för att motverka benhinneinflammation.

träningskläder 2

Yogamatta // Casall. Tröja // Craft. Undertröja // Nike. Tights // Nike. Skor // Nike Lunaracer.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!