Cykelhållare till Minin

Jag har ordnat så att jag numer får plats med min cykel på min Mini Cooper. Det kostade så att det sved rejält i plånboken eftersom cykelhållaren är lite av ett specialbygge. Nu får jag se till att utnyttja cykeltransportmöjligheten ordentligt. Idag packade jag racern på hållaren och körde ner till Öland. Här ska jag bli cykelproffs!

cykelhållare mini cooper

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Hej ! Jag har också en mini och tyvärr går inte att montera en dragkrok på den , vart gjorde du den och kan du säga hur mycket kostade ? Skulle du kunna skicka en bild lite närmare ? Tack på förhand !

  Mauricio Mella 2017-03-18 22:42:32
  Svara
  • Svar på Mauricio Mellas kommentar.

   Hej, tyvärr har jag sålt min Mini. Cykelhållare går att montera på de lite nyare modellerna, det beror på underrede. Men det kan också behövas att verkstaden borrar hål. Tror det gick på mellan 10-20 tusen kronor för både borrning och cykelställ.

   Sara Rönne 2017-03-18 23:18:13
   Svara
 • Ser proffsigt ut! Transport för en kung!

  Hörde du efterlyste tips på ämnen till podden?

  Mitt favoritämne:

  – Träningsresmål & upplevelser. Någon som kan och ska prata om det så är det ju du!

  Vore kul att höra mer om din filosofi kring träningsresmål, allt från cykling Halland-Skåne, träning New York, löpning i Boston, mer personliga aktivitetsmål men kanske inte lika ”storskaliga” som t ex Blogger Camps som Ramundberget i vintras, cykla genom Sverige till Åre, planer inför Cypern… Etc

  Happy cycling!

  My Next Workout 2013-05-01 11:44:51 http://www.mynextworkout.se
  Svara
 • Ser proffsigt ut! Transport för en kung!

  Hörde du efterlyste tips på ämnen till podden?

  Mitt favoritämne:

  – Träningsresmål & upplevelser. Någon som kan och ska prata om det så är det ju du!

  Vore kul att höra mer om din filosofi kring träningsresmål, allt från cykling Halland-Skåne, träning New York, löpning i Boston, mer personliga aktivitetsmål men kanske inte lika ”storskaliga” som t ex Blogger Camps som Ramundberget i vintras, cykla genom Sverige till Åre, planer inför Cypern… Etc

  Happy cycling!

  My Next Workout 2013-05-01 11:44:51 http://www.mynextworkout.se
  Svara
 • Det ser fräckt ut med cykeln bakpå minibilen. Ha det så roligt på Öland! Jag vill också ut och cykla så där men jag får vänta tills vi har råd att köpa en cykel till mig.

  dorro 2013-05-01 08:31:04 http://www.dorro.se
  Svara
 • Det ser fräckt ut med cykeln bakpå minibilen. Ha det så roligt på Öland! Jag vill också ut och cykla så där men jag får vänta tills vi har råd att köpa en cykel till mig.

  dorro 2013-05-01 08:31:04 http://www.dorro.se
  Svara
 • Schnyggt! Kör försiktigt och cykla fort! Och lär mig sen 🙂

  AnnieI 2013-05-01 07:33:45
  Svara
 • Schnyggt! Kör försiktigt och cykla fort! Och lär mig sen 🙂

  AnnieI 2013-05-01 07:33:45
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!