Längtan ❤️

Jag är i Stockholm och gör det jag brukar när jag är här: svettas på källargymmet och dricker bubbel på takbarer. Senast igår var vi på Capital. Innan hade jag kört cykelintervaller i nästan en timme i ett kvavt källargym där luggen klibbar mot pannan redan innan jag klivit på cykeln. Jag träffar vänner på frukost och lunch och pratar om det som hänt och det som inte hänt. Grillad tonfisk på Brillo, avocadosmörgås på Broms och cappuccino efter cappuccino på de caféer där jag sitter och jobbar, själv eller med kompisar. Sommarstockholm är fint; det finns parkeringsplatser överallt och ingen trängs på tunnelbanan. Solen skiner och allting är ljuvt.

Ändå längtar jag efter Åre. Till 8 grader och regn i sidledd. Till den där klara kylan som man lika mycket tröttnar på men ändå inte kan sluta älska.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer
  • Sommarstockholm är bland det bästa jag vet! Men är Åre hem så är det – då är det dit man längtar.
    Jag är så glad att jag har köpt en likadan klänning från Miss Clarity! Jag hade haft span på den innan, men sen när jag såg den på dig bestämde jag mig för att slå till <3

    Annie - lättlagat vegokäk 2017-07-16 11:14:29 https://vegokak.se/
    Svara
  • Å så fort du är i Åre vill du tillbaka till staden där det händer..

    Annika 2017-07-15 20:08:20
    Svara
  • Förstår dig. Och tänker att du har en himla tur som kan få både och.
    Imorgon (eller idag) ska det bli 20 grader här och det blir ju bra det med. Men jag vill inte ha solsken och värme för jämnan. Och inte regn heller. Kontraster är underbart! Livets krydda.

    Alex 2017-07-14 23:47:00
    Svara
  • Men visst är ändå kontrasterna och balansen det allra ljuvligaste? Längtar ständigt till Jämtland, fjäll och kolbulle när Stockholms innerstad är min vardag. Och så nu när jag varit ute i skogen i stugan en vecka, sprungit på skogsvägar, plockat blåbär och badat vid en tom brygga så väcks en liten längtan efter bubbel och takbar, asfalt och folk. Snart väntar Nice, Jämtland och Örebro. Så olika men med så många härliga funktioner.
    Din sommar ser superhärlig ut! Och tack för all inspo här. Till träning och till livet!

    Sandra 2017-07-14 11:35:55
    Svara
  • Den här veckan har Jämtland verkligen bjudit på regn och rusk! Men det är ju sååååå härligt springväder så en får passa på. Vips är det trettio grader varmt och stekande sol, = inte mitt bästa springväder men väldigt bästa för en massa andra saker 🙂

    Sara Borg 2017-07-14 09:26:51 http://saraborg.blogspot.se
    Svara
  • Förstår dig! Fjällkärleken är sådan 🙂

    Camilla 2017-07-14 08:57:21 http://aktivadagar.com
    Svara
  • Välkommen tillbaka till Åre! Byn saknar ju dig! Å jag med!

    Katrin 2017-07-14 07:40:17 http://www.katrinsaventyr.wordpress.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!