Nätterna i Lofoten

Ljuset är slående om nätterna här i Lofoten. I Bodø var det magiskt rosa när vi någon timma försenade checkade in på en camping eftersom färjan åkt ifrån oss. Det var en av de absolut finaste kvällarna även om just själva Bodø inte var så spännande i sig.

Igår natt tog jag och Katta en sväng i Lyngvaer där vi stannade med vår husbil för natten. Det var en magisk kväll och vi satt ute tills det blev jättesent och strax före midnatt gjorde vi varandra sällskap på en fotopromenad längs strandkanten.

Vi vadade över till en ö för att få bättre vyer mot bergen och när klockan var strax före ett var det som dagsljus runt omkring oss.

Jag tycker om ljuset och sover helst med ljus runt omkring mig. Jag vill inte dra för varken gardiner eller persienner. Allra helst vill jag somna med mörkret och vakna till ljuset men eftersom det aldrig blir mörkt behöver jag inte heller så mycket sömn.

I husbilen är det jag som går och lägger mig sist och som går upp först. Jag som ofta påstår att jag vill ha åtta timmars sömn för att fungera snurrar just nu på sex timmar, om ens det. Jag vaknar av mig själv och är pigg, och jag somnar snabbt utan att ligga och fundera på saker.

Det är precis så som jag tycker att saker ska vara. Effortless. Det är ett bra betyg på att man gör saker utifrån hur man egentligen mår, känner, tanker och tycker. En form av naturlig balans.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!