Oh hello week. Let’s do this!

Måndagsmorgonen mötte mig med snålblåst och skulle tydligen spela svår. Räddningen är att jag vet vad som väntar till helgen. Solsken! Om inte allting ändrar sig förstås. Det finns en mening med tjurigt gråväder en måndag, och även om man inte ser den meningen själv så får man skapa sig en egen mening av det. Och då har du den där: meningen med tjurigt gråväder en måndag.

Min mening med dagens väder är att få tid att fokusera: göra det jobb jag ska och leverera på mina uppdrag. Jobba lite mer i början av veckan – och jobba lite mindre i slutet av veckan då det ska bli sol och sommarväder.

Jag började morgonen med en screening i Redcord hos Magdalena på Nordic Refit. Jag har bokat in några tider hos henne för att få riktig koll på statusen på min kropp dels efter operationen men också för att det är en bra grej att göra. Det spelar ingen roll om jag skulle gå till gymmet och fortsätta träna så som jag alltid har gjort om jag inte har förmågan att koppla på rätt muskler.

Redcord är en form av slingträning (hur det ser ut kan du se på min instabild och såhär ser det ut när den hänger på gymmet) och hjälper till att träna samspelet mellan muskler. På torsdag ska jag dit igen!

Mot slutet av veckan åker jag söderut en sväng. Jag har ett enda mål: att cykla landsväg. Gör jag bara det, och levererar på mina punkter på min jobb-to-do, så blir det världsklass på denna vecka.

Bilderna nedan är från helgen. En helg som gick sjukt snabbt. I fredags kväll bjöd Platåleden i Ottsjö på golden hour och i lördags tog jag årets första tur till Blanktjärn. Den var turkos i vanlig ordning. Det känns fint att den där säsongen är här nu; den med upptinade leder, blöt myrmark, torr mossa och kilometer efter kilometer på fjällstig.

Blanktjärn Blanktjärn Renar i Åre

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Kul att du upptäckt Red Cord! Jag jobbade en hel del i Red Cord (både diagnostiskt och korrektivt) när jag först fick diskbråck och hade nog fortsatt om den inte plötsligt ramlat ned från taket i lägenheten i Bryssel en dag. Nu när vi får eget gym i Stockholm så är Red Corden en av de första sakerna som sätts upp.

  Kari 2017-05-16 21:10:14 http://forskojsskull.se
  Svara
  • Svar på Karis kommentar.

   jag gillar redcord mycket, men kör bara med det när jag tränar med någon form av tränare. vill ha en hemma, men låter ju inte så bra om den ramlar ner från taket!!

   Sara Rönne 2017-05-16 22:59:51
   Svara
 • Alltså vatten där <3

  Clara Edvinsson 2017-05-16 09:00:00 http://www.claraedvinsson.se
  Svara
 • Jag tar i från tårna den här veckan. Förskolan har stängt två dagar, så jag försöker få plats med mina åtaganden mån-ons! Blanktjärn lägger jag förstås på minnet. Fantastiska bilder.

  Emilia 2017-05-15 15:51:26 http://enemilia.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!