Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Hur är läget, Sara?

Det var länge sedan jag körde en fredagslista så det är på tiden tycker jag. Såhär är det i mitt liv just nu:

Jag är glad över att jag dels har det så himla bra prick där jag är just nu. Inte bara fysiskt men också i känslan och nöjdheten. Samtidigt som jag har sjukt mycket att se fram emot. Ibland när jag glömmer bort det och blir irriterad över något vill jag sparka till mig själv och säga åt mig på skarpen.

Jag är frustrerad över att tiden går så snabbt. Det är en ständig issue jag har. Jag bläddrade igenom min kalender igår och insåg att jag har fullt upp till midsommar. Det är knäppt.

Jag är tacksam över att jag för prick fyra veckor sedan låg i en operationssal och att jag idag inte ens tänker på det. Jag kan vrida och vända på ryggen och jag kan lyfta saker som jag vill.

Jag är trött på …faktiskt inget just nu. Kanske att min lugg växer för snabbt? Ja ni hör ju nivån på detta problem!

Jag längtar efter att ta med Hazel upp till Åre. Vi gör alltid roliga saker ihop. Eller ja, det är ju jag som ser till att vi gör roliga saker ihop. Att bara gå samma promenadrunda varje dag är inte vår grej; varken min eller hennes.

Jag ser fram emot den närmsta framtiden. Jag tycker om början på alla säsonger för då är pirret som störst – precis som pirret när man går på dejt. Eller pirret när man står på en startlinje, fast det var något år sedan jag stod på en.

Bilden har inte så mycket med inlägget att göra, men jag gillar den. Rosa rules!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!