Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Väldigt mycket april

Jag och Katrin har inte setts på jättelänge – så när vi styrde hennes blå bil mot dagens utflykt kom hon utrustad med en årskalender för att få ner allt som vi pratar om att vi vill göra framöver. Alla ställen vi vill till, alla nätter i tält – och så en och annan natt under bar himmel som vi planerar för och som får mitt upplevelsehjärta att slå lite hårdare.

Men just idag tog vi det lugnare. Jag hade köpt kanelbullar på Grädda och packat ner en renfäll i ryggsäcken. Hon hade bilen full med ved men vi lämnade både det och snöskor i bilen och gick till fots längs en snöig skogsbilväg istället. Vädret demonstrerade att det var april och i ena sekunden var det strålande solsken och i den andra full snöstorm. Ungefär som i livet i stort alltså.

Dagens utflykt snurrade igång mina sommartankar och jag ser fram emot att skriva ner sommarens bucket list med sådant som jag vill göra. Förra året hade fokus på croissanter och jag tror att den här sommaren ska innehålla riktigt mycket bubbel. Och andra mer svettigare saker såklart!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!