Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Här sprang jag igår kväll

Min kompis Annika lockar med att springa långt i fjällen i sensommar. Ja, ja, ja tänker jag här från soffan där jag inte gått mer än några futtiga små steg på flera veckor. Fast igår kväll hoppade jag fram och tillbaks i poolen som tillhör bostadsrättsföreningen där mina föräldrar bor. Sedan drack vi varmt ingefärsvatten hela kvällen. Jag har blivit beroende – det är så gott!

Kan inte du berätta vad du gör? Springer du? Cyklat årets första runda på landsvägscykeln? Tränar du inför något särskilt? Har du flow – eller känns det motigt?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
36kommentarer
 • Extremt motigt. Vi för ett samtal , jag, kroppen och hjärnan. Vi vill samma men kommer inte framåt just nu . Många skäl men stress det största. Men vi ger oss inte . Snart är vi där. Ditt inlägg ang vad som händer vid inaktivitet var väldigt träffande! Och tankeställande( jo nu finns ett ord som heter så :). Tack!

  Isa 2017-04-08 21:08:45
  Svara
 • Har du testat wet west? Det är riktigt bra konditionsträning när man inte kan belasta särskiltmycket.

  Jag vill också springa fjäll i sommar, men masade mig iväg på första passet sedan januari så det är en bit kvar:) Hälften gick på stig vid Storsjön, hälften på asfalt. Har svårt att motivera mig att springa på asfalt, av någon anledning är det mentalt så mycket jobbigare?

  Vart tänker ni springa i fjäll i sommar? Det låter som ett underbart mål att ha i bakhuvudet?

  Evelina 2017-04-06 21:44:23
  Svara
  • Svar på Evelinas kommentar.

   Ja, men just nu är det inte själva springa det utan när jag har kroppen rak, så funkat tyvärr inte. Men snart hoppas jag kunna springa igen!

   Sara Rönne 2017-04-06 22:15:00
   Svara
 • Jag dras fortfarande med den där hostan som nästan pajade vår poddinspelning, dessutom har allt som har kunnat gå fel gått fel under de senaste dagarna. Är ändå hoppfull, och siktar på att springa halvmara i Varberg nu i höst. Längtar!

  Resfredag Annika 2017-04-05 23:59:13 http://www.resfredag.se
  Svara
 • Här är det motigt. Inte tränat på snart fyra veckor pga lunginflammation. Men nu börjar jag äntligen se ljuset i tunneln och har kunnat börja promenera lugnt ca 30 minuter utan att hosta lungorna ur kroppen. Känns hoppfullt men när våren kommit så vill jag inget annat än att springa 🙂

  Helena 2017-04-05 21:32:02 http://www.helenaekholm.com
  Svara
 • Sprang långpass igår och är så glad (och förbluffad) över att jag kände mig pigg hela vägen! Och ännu bättre är att jag känner mig stark idag. Fattar ingenting. 🙂

  Lillian 2017-04-05 21:22:30 http://daybreakblogg.se
  Svara
 • Dras med en seg förkylning ? Men laddar inför att Ica-klassikern drar igång på måndag igen ???

  Malin 2017-04-05 21:22:00
  Svara
 • Jag tränar inför mitt första maraton som jag ska springa den 1.7. Jag hoppas på ett bra flow tills dess och att jag kan träna som jag vill utan skador eller andra bekymmer.

  hopihopi 2017-04-05 18:31:27 http://www.hopihopi.wordpress.com
  Svara
 • Åh, vad mysigt! Och så härligt att ha en sådan möjlighet i bostadsföreningen.
  Jag springer, tränar inför alla härliga lopp jag ska vara med i, men också för att jag bara älskar det sååå mycket 🙂

  Svara
 • Jag har haft det motigt med löpningen länge, du vet blivit förkyld i omgångar och aldrig kommit in i det där flowet, utan mest tyckt att det känts tungt och oinspirerande. Det är ju extra jobbigt när man vet hur underbart det kan vara när allt stämmer. I helgen gick jag en nybörjarkurs i orientering och sprang verkligen i SKOGEN – över myrar, på små små stigar och genom mossbeklädda skogspartier. och jag ÄLSKADE det. Plötsligt kom det där lyckoruset över hur vackert och mäktigt det är att få vara där och ha en frisk kropp som gör att man får uppleva sådant. Har känt mig helt hög ända sedan dess och bara längtar tills nästa gång. Tyvärr en intensiv arbetsvecka med lite tid för träning, men i HELGEN ska jag ut i skogen igen! <3

  malena 2017-04-05 17:47:32
  Svara
 • Var så glad innan jul för att jag äntligen var skadefri efter 1 1/2 år! Då halkade jag på jobbet och gjorde mig illa i arm och axeln… igen… Suck!
  Så sen i början av Februari så har jag jobbat på komma igång med löpningen, på band. Det har gått …framåt.. Längtar ut! Men hatar blåst. Och kört stärkelseövningar för axlarna. som jag fått av sjukgymnasten, men det hjälper inte. Så igår körde jag styrka efter eget huvud. Ska försöka springa på band i kväll om träningsvärken tillåter.

  Mia 2017-04-05 17:34:32 http://mittalisliv.blogspot.com
  Svara
 • Jeg løper, trener styrke og gjør yoga eller noen form for bevegelighet. Så krydrer jeg det med andre aktiviteter når jeg har lyst til det, det blir som oftes ski (langrenn og til fjells) eller sykling (både landevei og mtb). Jeg er jo en av de heldige som elsker å trene, så jeg gjør det først og fremst fordi jeg synes det er morsomt! Dernest for å ha det bra, på alle måter 🙂

  L 2017-04-05 16:13:25
  Svara
 • Jag hoppas verkligen att du snart springer igen! Och långlöpning i fjällen låter väl som en utmärkt målbild!
  Jag tycker det är lite ”jobbigt” nu när man är mitt i två säsonger. Man kan åka skidor OCH springa på fina stigar. Så jag försöker göra lite av varje.
  Springer stig här hemmavid och åker skidor i fjällen:)

  Alex 2017-04-05 14:15:33
  Svara
 • Vad kul att få en reaktion och bekräftelse på att du noterat o hört mig ? det är långt kvar tills vi ska springa långt! Efter operationen kommer en aktiv vår-sommar o sen är det dags. Kommer bli minne för livet! Jag har också varit inaktiv 1.5 månad nu men öser i helgen. Det här kommer bli bra hörru! Bara pga detta ska jag nu svara dig på mejl!

  Annika 2017-04-05 12:35:18
  Svara
 • Jag cyklar en del mountainbike och njuter av att få vara i skogen nu när våren är på ingång. Det känns kul varje gång jag ska ut för tillfället, och det känns underbart att jag knappt ser det som träning utan bara som något roligt! 🙂

  Amelie 2017-04-05 11:36:26 http://www.instagram.com/adrawing1
  Svara
 • Jag springer och gör allt möjligt men kommer fram i sommar styra om och fokusera på mitt 3:e Vasalopp, det är 10 år sen sist så nu får det vara dags igen 🙂

  Johanna 2017-04-05 11:12:26 http://blogg.traninglopninglycka.se
  Svara
 • Jag tränar inför Vårruset i maj och ett par sprinttävlingar i sommar, men just nu känns det segt och trögt. Hoppas att det släpper snart!

  Pia Widlund 2017-04-05 10:04:29 http://www.piaw.se
  Svara
 • Härligt med pool 😀
  Det känns motigt här! Fast jag tänker att det är nyttigt för mig att uppleva det dock, träning är ju alltid så himla lätt och självklart, nu får jag testa hur det känns när det är jobbigt, jävligt, tufft och svårt och tungt och gör ont och man inte orkar. Men ikväll börjar vår klubbträning och istället för att köra intervaller med blodsmak tillsammans med tävlingscyklisterna ska jag hänga på och teknikcoacha vuxna motionärer – det kommer bli superkul. Ingefärsvatten på det också, så himla gott!

  Elna 2017-04-05 09:57:42 http://www.elnadahlstrand.se
  Svara
 • Är sjukskriven för utmattningssyndrom sedan ca två månader så jag får spara på energin. Tränar karate två gånger i veckan och så blir det kortare promenader, qigong och trädgårdsarbete… Längtar efter att komma igång med styrketräning men avvaktar tills jag känner mig piggare.

  Josefine 2017-04-05 09:04:51
  Svara
 • Well. Igår gick premiärturen på landsvägscykeln. Det var nog ett halvår senast jag satt i sadeln. Jag har tränat lite styrka i vinter inomhus och det kändes bra igår. Bra fart, även uppför! Orkade stå. Orkade trycka. Det känns också att jag nu är drygt 40kg lättare än när jag köpte cykeln för 1½ år sedan. Om en månad är det Hallandsloppet, sedan väntar tjejvättern och tillslut i augusti Cyeklvasan. Men svårt att hinna med så mycket träning som jag vill med mer än heltidsjobb, barn, vovve och villa (och därmed en trädgård som behöver mycket kärlek nu).

  Anna 2017-04-05 08:38:27 http://www.hustjugofyra.se
  Svara
 • Jag försöker komma tillbaka efter ett ofrivilligt träningsuppehåll på 5 veckor. Slits mellan att känna lycka över att kunna träna och frustration över hur kämpigt det är. Försöker dock ta det lugnt. Rom byggdes inte på en dag osv.

  Alexandra 2017-04-05 08:29:06
  Svara
 • Jag har inte kunnat springa på länge pga ond höft. Sprang 1 km häromdagen och peppar peppar så kändes det bra! Tränar annars crossfit och började igår ett nytt program som kommer utmana mig i både tyngdlyftning och i räcket. Läskigt men kul! Hoppas att din operation går bra så att du snart kan röra dig som du vill igen!

  Charlotte 2017-04-05 07:40:23
  Svara
 • Det är lite motigt här, men jag segar på. Årets första lvg-runda gjordes i måndags, underbart med dödsjobbigt! Nu har även min fysioterapeut gett mig ok på att så smått börja jogga igen, så det blev promenad varvat med några minuters jogg till jobbet idag, rehabövningarna görs någon gång i veckan med hög tröskel, och spinningen rullar på utan större glädje. Men det kommer vända, det kommer bli ett flow av det här!

  Anna . P 2017-04-05 07:38:56
  Svara
 • Jag är ”en sån som styrketränar” men har senaste månaderna känt mig rätt omotiverad inför det. Och nu när våren kommer vill jag ut istället. Till min lycka har en riktig eldsjäl gjort en obstacle race-bana en bit ifrån oss och dit åkte jag igår. Att få lyfta tungt utomhus i vårvädret var perfekt!

  Mia Bergvall 2017-04-05 06:57:31 http://miabergvall.com
  Svara
 • Börjat jogga igen för första gången på långe. Använder ingen klocka utan fokuserar på att det ska kännas behagligt (blir ändå väldigt trött, märkligt det där).
  Och igår transportcyklade jag till jobbet för första gången i år.
  Försiktigt flow. Liksom ett som jag behöver värna om. Så känns det. Viktigt att styra tankarna åt rätt håll och etablera nu.

  Lisa Livet från den ljusa sidan 2017-04-05 06:48:18 http://Livetfrandenljusasidan.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!