Älska livet!

Tack vare forskning överlever allt fler sin bröstcancer. Den forskningen vill jag stötta – så den 22 april uppmuntrar jag alla att springa för sig själv, sin mamma, sin syster, och sin vän. Gör det du också! Anmäl dig till Women’s Health halvmaraton med koden BRO (välj mitt namn i listan) så skänker du 200 kronor till Bröstcancerfonden. Mer info och anmälan: whhm.se

Här kan du läsa om när jag körde spinningklasser i ett dygn för bröstcancerforskningen.

Och här arrangerade vi en hel träningsdag för Rosa Bandet!

alskalivet

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Åhh, jag orkar inte springa så långt!
    Apropå ditt förra inlägg, med solig husknut bakom nacken i bästa vintervädret, så kände jag – är det snart vår nu? Redan?! Jag har haft ett par helger med skridskoturer hemma på viken men snö har vi inte mer än att det lyser upp litegrann på marken. Skidor och pulka har vi knappt åkt sedan nyår och jag njuter av ljuset som återvänder, men känner mig inte klar med vinter! Tur att det är sportlov och jag ska få lite slalom i kroppen till helgen. Kan tänka mig en hel månad till av vårvinterväder med snö och is i norrlägen, takdropp och värmande sol i söder.

    A-mamman 2017-02-27 14:37:18 http://www.amamma2.wordpress.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!