Duktiga saker

Det är söndag och jag har sorterat kvitton. Det är en sådan där typisk sak som får mig att känna mig duktig. Det är kvitton och utlägg för januari som ska bokföras, så riktigt duktig är jag kanske inte eftersom det var januari för ett tag sedan. Snart är det faktiskt mars.

Andra saker som jag känner mig duktig av är att planera veckan som kommer. Att ladda in tvätt i maskinen – eller kanske ännu mer hänga upp den. Att dammsuga. Plocka upp ur diskmaskinen. Sortera saker. Vika kläder och lägga in i garderoben. Dammsuga.

Ja alla sådana där vardagssysslor som jag får bilden av att alla andra människor sköter mest varje dag. Sådant måste jag ladda upp för. Samla kraft och liksom göra. Det är mycket enklare för mig att fortsätta jobba eller sticka iväg och träna.

Kommande vecka ska mitt hem få sig en rensning. Och jag har bokat tid på spinning och på yinyoga. I veckan ska jag på LPG-massage. Alla som jag berättar det för får ett smärtsamt uttryck i ögonen och säger att det gör ont. Så nu vill jag gärna ha ett utlåtande från någon som faktiskt provat. Gör det ont?

Kommande vecka ska jag också tillbringa med fina vänner och kollegor. Och äta semlor. Ni förstår ju vilken finfin vecka jag har framför mig! Den roligaste veckan dessutom!

vänner

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Kan rekommendera att göra en kanelbullesemla á la Roy Fares, Mycket god! (om ni ska äta semlor varje dag kan det ju vara gott med variation :))

    Hanna 2017-02-27 13:18:50
    Svara
  • Det där kan jag känna igen mig i, motståndet mot att göra ”hemmasaker” och behovet att av kraftsamla för att ta tag i det.

    Sara Borg 2017-02-27 07:49:06 http://saraborg.blogspot.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!