It never gets easier, you just get stronger

I samarbete med Craft Sportswear. Alla åsikter är mina egna.

craft sportswear

Det nya året är igång på riktigt. Nyårsafton känns långt borta. Du har hunnit med att faktiskt efterleva det du satte som intention för 2017. Nu är det bara att hålla i det. Oavsett om det handlar om träning eller något annat. Och i min serie löparuppmaningar jag gör tillsammans med Craft Sportswear så är det dags för finalpass. Så se till att vara med den här gången – det är ju sista chansen! Här kan du läsa mer om vad denna uppmaning går ut på!

Veckans löppass:

Jag tycker om att leva och personligen så lever jag som mest när jag får känna alla känslor. Det inkluderar den sköna känslan av trötthet. Den som på riktigt lockar fram endorfinerna. Aldrig känner jag mig så nöjd som efter ett intervallpass. Eller jo, det skulle vara ett pass i riktigt skitväder såklart. Jag minns 4*4-minutersvallerna jag sprang längs en landsväg en regnig decemberkväll i Hälsingland. Och just den här veckan så är det dags för dig att springa ett intervallpass du kanske kan se tillbaka på under lång tid framöver.

Det är upp till dig vilket intervallpass du vill springa. Om du är osäker; välj 4*4 minuter. 4 intervaller som är 4 minuter långa. Håll jämn fart – och tänk på att orka hela vägen. Men tänk också på att du klarar mer än du tror. Vila 2 minuter mellan varje intervall. Det ska vara jobbigt, det är det som är själva grejen med intervaller. Tänk att du ska upp på och nästan snudda på nivå 9 på en skala mellan 1 till 10 (där 10 är maximal jobbighet) mot slutet av varje intervall.

Veckans tävling!

I denna sista tävling har du chans att vinna dina egna favoriter från Crafts kollektion. Du vinner valfria tights och jacka (utifrån de modeller, färger och storlekar som finns tillgängliga). På bilderna nedan har jag på mig Intensity jacket som är min mest använda jacka just nu i de flesta träningssammanhang utomhus. Jag har också en blå som jag hade på mig mycket i höstas.

Weather jacket är en storfavorit hos många och den här färgen är ljuvlig men Devotion jacket är en storfavorit året om. Dessa tights är inte ett dugg vintriga men jag älskar mönstret och kan tänka mig ett och annat pass på löpband i dem…

Alla tävlingar måste bestå av ett svar på en fråga och en motivering, därför är du med på veckans löppass och tävling genom att i en kommentar till detta inlägg svara på:

1. Vilken sport är Intensity jacket egentligen utvecklad för?

2. Motivera varför du ska vinna veckans vinst!

3. Bonusfråga som också är det absolut roligaste att svara på: vilka plagg vill du vinna?

Tävlingen pågår fram till 1 februari kl 23.59 och vinnaren meddelas via mail. Förra veckans vinnare är Mari E som har meddelats via mail!

craft-sportswear-loparklader-high-intensity-sara-5m0a8327craft-sportswear-loparklader-high-intensity-sara-5m0a8393craft-sportswear-loparklader-high-intensity-sara-5m0a8293

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
37kommentarer
  • 1. Längdskidåkning
    2. Har upptäkt att löpning som upplevelseslöpning, är mycket mera rolig, och speciellt om det er i bra sällskap. Njutar det mera och tänker inte lika mycket på tiden, även om där är ett stort mål i 2017, nämligen marathon. Så varje torsdag är bästa dagen på hela veckan då är jag ute och springa med en gammal skolkompis, och vi har det galet skoj, speciellt när vi forsöker att få till en selfie ?
    3. Superhero tights – hjälpa mig till att komma igenom ett tungt pass.
    Weather jacket i färgen smoothie/pop, då litet färg på en tråkigt dag lyser upp.
    Med bra kläder är där inga ursäkt för dårligt väder.

    Helle 2017-02-01 20:59:43
    Svara
  • 1. högintensiv längdskidåkning
    2. Aldrig mera frysa
    i råkallt snöigt vinterväder.
    Utan ikapp med stjärnor lysa
    i Crafts träningskläder.
    Jag vill nu på träning satsa,
    i de levandes skara platsa!
    3. http://www.craftsportswear.com/craft-e-commerce/women-1/tights/1903944-1975-b8e131dc/
    http://www.craftsportswear.com/craft-e-commerce/women-1/jacket–vests/1902978-2350-f99b26c4/

    Helena i Uppsala 2017-02-01 18:45:43
    Svara
  • 1. Egentligen för längdskidåkning (men lär ju funka minst lika bra för löpning)
    2. I ett steg mot att göra mer av det jag vill (Heja life design!) så utbildar jag mig till personlig tränare. Eftersom UTE är bäst så vill jag såklart träna ute oavsett väder och om jag då ska göra det och coacha andra samtidigt så känns det extra relevant med kläder som både är snygga, funktionella och syns i mängden!
    3. Weather Jacket i Smoothie/Pop var ju ljuvlig. Gärna tillsammans med Grå Pure Tights!

    Malin 2017-02-01 11:44:16 http://www.malinstang.se
    Svara
  • Intervallpass.check.
    1. Längdskidåkning
    2. Min chans lika stor som alla andras och det skulle va jättekul att få vigda sina vyer lite och inte bara ha svarta träningskläder. Gult är ju vårens färg i år.
    3. Devotions jacket w färg vega/resorten
    Devotions tights w färg dynasty/flourange
    Tack för 4 roliga löppass.

    Mariette lorshag 2017-01-31 21:07:04
    Svara
  • Åh vad inspirerad jag blev nu, har redan satt upp intervaller på dagens schema (dock inte med den fantastiska miljö du är i just nu utan i ett grått Göteborg, men har bokat Hemsedal om två helger och drömmer om att få till ett intervall pass i snön där!).
    1.Intensity jacket är utformat för längdskidåkning men jag kan tänka mig att det funkar precis lika bra för löpning.
    2. Jag skulle vilja vinna dessa härliga och funktionella kläder ifrån Craft då de är precis vad jag skulle behöva. Efter en rad skador har jag äntligen börjat kunna träna ordentligt igen, en lång tid med jobbiga överbelastningsskador som jag har rehabat varje dag samtidigt som jag längtat ut i löpspåret. Nu kan jag i princip köra fullt ut igen men är långtifrån lika snabb och vältränad som jag var innan skadorna kom och känner att jag skulle behöva en liten motivationsboost (för visst är det så att man känner sig lite snabbare i bra och snygga träningskläder!).
    3. Jag fastnade för Weather Jacket i färgen smoothie/pop (så härlig beskrivning på en färg?), med motiveringen att den är en vind- och vattentät jacka som passar i alla väder (perfekt för Göteborgs opålitliga väder) och tightsen Devotion tights storlek xs i färgen square grey/black då de tilltalar mig med fina detaljer och en motivering som är oslagbar ”för dig som har löpning som livsstil” – de skulle onekligen passa mig perfekt!

    Ida L 2017-01-31 06:59:04
    Svara
  • Det här gav mig inspiration att köra mitt första intervallpass sedan oktober. Det var på tiden! Här kan man läsa om spektaklet:
    Tävlingspepp kan komma i olika former
    1. Intensity Jacket är utvecklad för längskidåkning.
    2. Jag har verkligen INGA träningskläder som matchar varandra, så varje gång jag ger mig ut genom dörren känner jag mig som världens miffo. Det hade varit trevligt att inte skämmas så fort man får möte på sina rundor 😉
    3. Jag vill vinna Weather Jacket W i färgen Pine/Ruby/Crush, stl S. Den är så sjukt snygg! Och bland tightsen hade Brilliant 2.0 Light Tights W i stl S varit perfekta, så syns man bra när man är ute och lufsar under mörka kvällar.

    Märta 2017-01-30 21:44:05 http://trailflirt.wordpress.com
    Svara
  • Den här utmaningen har lyckats år ut mig fyra veckor i rad. Så glad att komma igång med löpningen regelbundet igen, så tack Sara!

    Intensity är skapad för högintensiv längdskidåkning.

    Vad jag hatar mest med att springa på vintern (och med vinter överhuvudtaget utan snö) är mörkret och det faktum att man måsyre dra på sig en otroligt ful, formlös och ofunktionell reflexväst ( alternativt springa runt som en osynlig svart skugga och oroa sig för medtrafikanter). Så jag skulle vilja vinna en brilliance thermal wind top med matchande thermal tights så att jag aldrig mer behöver sätta på mig den där hemska reflexvästen ( eller bli påkörd)!

    Tack för en rolig utmaning!

    Sofia 2017-01-30 19:17:04
    Svara
  • För min del blev det 10×1 min intervaller med 30s vila mellan i tisdags. SÅ jäkla jobbigt men också så himla gött när man väl är färdig. 18 minuter effektiv träning, mer än så behövs inte ibland!

    1. Högintensiv längdskidåkning
    2. Jag är en sådan person som älskar att springa, oavsett årstid. När många går in och ställer sig på löpbandet springer jag hellre ute i naturen alla dar i veckan. En ruggig mörk tisdag med +2 grader och duggregn passar mig perfekt, på med reflexvästen bara och spring iväg. Att få möjligheten att vara kittad med Crafts kläder hade gjort mina löprundor snäppet roligare helt enkelt!
    3. Jag skulle gärna vinna Weather jacket färg Black/ Brisk/ Flumino strl S & Delta thermal compression long tights W (1904332-9999) strl S!

    Jessan 2017-01-30 11:07:56 http://jessansworld.blogg.se
    Svara
  • Körde en lätt jogg med efterföljande intervaller igår förmiddag. Precis när jag hade gett mig ut började solen skina. En perfekt start på lördagen!!! Hade inte blivit intervaller om jag inte precis hade läst bloggen och blivit inspirerad så jag kände mig sjukt nöjd efteråt!
    1. Längdskidåkning
    2. Började åka längdskidor förra året och gillar det verkligen! Köpte en uppsättning längdkläder och känner att jag vill ha fler för att kunna byta med både för att det är härligt med nya träningskläder och för att man sliter så på de man har när man bara kör med samma om och om igen. Att ha nya kläder ger också fantastisk energi och det skulle vara kul att köra Tjejvasan i andra kläder än förra året!
    3. Jag skulle gärna köra Tjejvasan i Podium Jacket och Storm tights!

    Eva 2017-01-29 21:10:28
    Svara
  • Drog av ett pass innehållandes trappintervaller med ett par vänner imorse, vidrigt och härligt (när det var över) – precis som det ska vara.
    1. Längdskidåkning
    2. Jag känner mig taggad för årets träning och tävling, och försöker planera för att undvika de där motivationssvackorna som ibland dyker upp från ingenstans. Nya träningskläder är ju alltid en motivationshöjare, till viss del ytlig då det är extra kul att ta på sig nya träningsläder till rundan men även funktionell då det när man lyckats klä sig perfekt för vädret utan att bli kall eller för varm blir en extra härlig känsla efter passet.
    3. Jag skulle bli superglad för en Weather Jacket och ett par Delta Compression Long Tights – funktionellt och snyggt 🙂

    Jonna 2017-01-29 15:19:17
    Svara
  • 1. Längdskidåkning
    2. Har använt en Craft jacka i lila flera år till längdskidåkning,utepass på gymmet och löpning, älskar den, men skulle vara kul med något nytt.
    3. Skulle önska mig en Weather jacket, vilken färg som helst i M, och ett par Pure tights S/M.

    Eva Wählby 2017-01-29 11:52:01 http://www.minlangavandring.se
    Svara
  • 1) Längdskidåkning.
    2) Jag är inte vältränad. Jag är inte 100 % peppad. Jag är inte bra på att hålla löften. ÄNNU. Men jag försöker. Och jag blir bättre på det. Nya kläder är både något jag verkligen behöver, och något som skulle ge den där extra energikicken att försöka ännu lite mer. Din blogg inspirerar mig så mycket. Vill bara säga tack.
    3) Jacka: Weather Jacket (eftersom jag önskar mig en smart året runt-jacka). Tights: Brilliant 2.0 Thermal Tights (för att jag behöver ett par tights som passar för mörker och kyla – och för att de är så vansinnigt snygga!).

    Paola 2017-01-29 11:47:07
    Svara
  • 1. Vilken sport är Intensity jacket egentligen utvecklad för?
    Längdskidåkning
    2. Motivera varför du ska vinna veckans vinst!
    För att jag åkt längdskidor i 35 år och bara köpt skidkläder 2 ggr!!! Åker jämnt i klubbkläder (alldeles för varma för intervallpass) som jag fått eftersom jag tränar ungdomar i längdåkning
    3. Bonusfråga som också är det absolut roligaste att svara på: vilka plagg vill du vinna?
    Race jacket i rosa och race train tights matchande färg

    Madelene 2017-01-28 23:16:24 http://mittrorligaliv.wordpress.com/
    Svara
  • Hej!

    Jag körde mitt intervallpass nu på lördagsmorgon på löpbandet. Det blev pyramidintervaller – något som jag aldrig testat förut! Sprang 1-2-3-4-5-4-3-2-1 men en minut gåvila mellan varje. GUD så skönt det var. Jag tog ut mig totalt och nu tror jag att intervaller måste bli en del av min löpträning på regelbunden basis.

    Till frågorna:
    1. Längdskidåkning!
    2. Jag är student och pluggar i London där luftfuktigheten har legat på typ 85% och temperaturen runt nollan alldeles för länge, men trots detta så älskar jag att springa utomhus. Allra helst längst Themsen för det är så drömmigt och var en av mina målbilder när jag flyttade hit. Nu springer jag i en munkjacka och det håller tyvärr inte i London i januari. Nya springkläder har tyvärr inget utrymme i min budget så därför…
    3. … skulle jag gärna vinna Weather jacket och Pure tights!

    Kram!

    Sofia 2017-01-28 14:37:45
    Svara
  • 1. Högintensiv längdskidåkning
    2. Jag äger ett fåtal plagg från Craft sedan tidigare, och har bestämt mig för att sakta men säkert fösa ut plagg från andra märken ur min garderob (som gymnasieungdom köpte jag mest billiga träningskläder) för att göra plats för högkvalitativa plagg som är väl anpassade för det jag vill ägna mig åt. Det skulle inte vara helt fel att få en liten skjuts på vägen genom att vinna två plagg från Craft, som enligt mig är ett av de allra bästa märkena när det kommer till sportkläder.
    3. De plagg jag skulle vilja vinna är en Weather Jacket W (Black/White strl S) och ett par Delta Compression Long Tights W (Black/Black strl S)

    Amelie 2017-01-28 12:35:35
    Svara
  • 1. Längdskidåkning

    2. Mitt i livet har jag kommit till insikt med vad min kropp vill ha. I många år har jag vårdat min onda rygg och nacke med enbart lugn och skonsam träning, som yoga och lättgympa. I nån slags panik över att aldrig må bra i kroppen började jag för ett tag sen att springa och MAGI – jag har inte mått bättre på decennier! Nu är det nya: svettig löpning tre dagar i veckan och yoga en dag. Yogakläder har jag så det räcker, men mina löparkläder är från 90-talet. Så min motivering till varför jag vill vinna är helt enkelt: jag vill ha funktionella kläder och jag vill vara snygg i löparspåret!

    3. Efter att ha dreglat runt på hemsidan har jag fastnat för Weather jacket och Pure tights.

    Elisabet 2017-01-27 20:00:29
    Svara
  • Hej!

    På något sätt missade jag tredje veckan trots att jag följer och regelbundet kollar din blogg. Men men, jag tog mig ut igår kväll i alla fall för att köra intervaller mellan lyktstolparÖ varannan sprint och varannan långsamt. Jag glömmer alltid bort att räkna men gjorde ca 20 bortåt och 20 sen hem igen. Det känns i benen idag kan jag lova! 🙂

    Och dina frågor:
    1. Intensity jacket är utvecklad för längdskidåkning.
    2. Jag skulle jättegärna vilja vinna WEATHER JACKET W då jag saknar en bra vind- och regntät jacka för långa vandringar i bergen (jag bor på Irland så vi behöver varmt och vindtätt, men inte svenska vinterkläder) och att cykla till jobbet i. DELTA COMPRESSION LONG TIGHTS W ser otroligt snygga ut plus så är det så otroligt skönt med extra tajta tights när man springer. Och så är båda snygga och stilrena i svart, blått och grått-silver. JA TACK! 🙂
    3. Jag skulle helst vinna WEATHER JACKET W (Black/ Brisk/ Flumino – stl M) och DELTA COMPRESSION LONG TIGHTS W (Black/Black – stl L).

    Emma 2017-01-27 19:17:05
    Svara
  • Hej! Mitt intervallpass bestod av löpning i maxfart med gåvila mellan intervallerna. 90 sek x 3, 60 sek x 3, 45 sek x 3 och 30 sek x 3. Vila 60, 60, 45 respektive 30 sek. Ingen vila mellan varje ”3:a”. Jobbigt pass, men mentalt ganska lätt eftersom det går så fort 🙂
    1. Intensity är gjord för längdskidåkning.
    2. Jag vill vinna för att jag behöver nya träningskläder – men är väldigt dålig på att köpa sådan till mig själv förens jag verkligen, verkligen behövder dem. Jag tror att jag gillar Craft (har nog aldrig provat) men priserna ligger lite över min klädbudget, så därför tänker jag att det vore schysst att få prova – så vet man om pengarna är värda att lägga sen. Plus att jag förstås älskar att träna i kläder som jag är bekväm med och känner mig proffsig i.
    3. Om jag vinner skulle jag vilja ha en Siberian Jacket i färgen black/bright red eftersom den ser bekväm ut och är så jäkla snygg samt ett par Brilliant Thermal Tights i färgen black/flourange av samma anledningar. Dessutom är dessa bra då jag älskar utomhusträning i mörkret 🙂

    Sara 2017-01-27 12:20:14
    Svara
  • 1. Intensity är utvecklad för skidåkning
    2. Jag har varit kär i Crafts kläder sedan jag började träna och det är dags för en ny uppsättning favoriter att trivas och träna i. Vill ha nya färger och sköna material 🙂
    3. Extremt svårt val men jag vill vinna en Weather Jacket Pine/ Ruby/ Crush, strl S för den skulle tillföra en helt ny färg i min garderob. OH! Med risk för att det inte matchar vill jag ändå sätta färg på benen med ett par Seamless Touch tights, Smoothie, strl XS/S. Snyggast i löparspåret våren 2017 – ja tack!

    De norska intervallerna kutas som fredagsfys senare idag. Ser fram emot det med skräckblandad förtjusning 🙂

    Mia 2017-01-27 10:38:11 http://www.menmia.se
    Svara
  • Intensity Jacket är egentligen tänkt för skidåkare men fungerar även utmärkt för andra vintersporter som att dra barn upp och ner för pulkabacken hundratusen gånger – där får man seriös backträning och blir svettig och varm i kylan 🙂

    Jag skulle så alldeles jättemycket väldigt gärna vinna
    då investeringen i dubbade skor fick pengarna i vintergarderobsplånboken att försvinna.
    Nu kan jag förvisso på halkiga vägar springa tryggt
    men man vill ju också springa snyggt
    och mina varma löparkläder har sett sina bästa dar
    så jag hoppas att jag tur att vinna har! 🙂

    Hade gärna velat vinna en Cover Jacket för en sådan väldigt välanvänd har jag och vet vad den går för. och ett par Brilliant Thermal Tights, gärna i orange.

    birka 2017-01-27 10:21:56
    Svara
  • Intensity Jacket är egentligen tänkt för skidåkare men fungerar även utmärkt för andra vintersporter som att dra barn upp och ner för pulkabacken hundratusen gånger – där får man seriös backträning och blir svettig och varm i kylan 🙂

    Jag skulle så alldeles jättemycket väldigt gärna vinna
    då investeringen i dubbade skor fick pengarna i vintergarderobsplånboken att försvinna.
    Nu kan jag förvisso på halkiga vägar springa tryggt
    men man vill ju också springa snyggt
    och mina varma löparkläder har sett sina bästa dar
    så jag hoppas att jag tur att vinna har! 🙂

    Hade gärna velat vinna en Cover Jacket för en sådan väldigt välanvänd har jag och vet vad den går för. och ett par Brilliant Thermal Tights, gärna i orange.

    birka 2017-01-27 10:21:14
    Svara
  • Intensity er spesielt beregnet for skiløping.
    Jeg har tre barn som alle driver aktiv idrett, og det er dit hele treningsutstyrbudsjettet går. Hadde vært fint om mamma også kunne stille i tidsriktige treningsklær. Trener litt sammen med dem for ikke å havne heeelt i bakleksa hva prestasjoner angår, og nå har jeg også tatt utfordringen din og tatt alle passene du har lagt ut på egen hånd! Gøy å kjenne formen bli bedre og jeg har tatt løpeøkter istedet for ski, som jeg som regel foretrekker om vinteren 🙂
    Hadde jeg vært så heldig å vinne ville jeg velge Weather jacket i den spreke fargen space/platinum str M og en Pure tights i fargen pine/ruby/crush str M. (Har aldri hatt tights før… 😉

    Margrethe 2017-01-27 09:03:53
    Svara
  • 1. Längdskidåkning

    2. Efter en period av nästan noll träning försöker jag komma igång igen och speciellt löpning utomhus är det jag ska fokusera på, nya träningskläder kan ju alltid hjälpa till att öka motivationen!

    3. Eftersom jag är lite trög att anamma det senaste är jag sugen på kläder som är svåra att få tag på numera. Som en Focus Hood Jacket i färgen P Geo Pop. Och ett par Devotion Tights i samma färg. Klämde på jackan på en rea i somras men köpte en annan istället, tyckte inte att jag behövde två nya men nu håller jag inte med längre. 🙂

    Emma 2017-01-27 08:13:40
    Svara
  • Sista chansen! Intervallerna är det check på, 5x1min med 1min ståvila + 10x30s med 30s vila, ett härligt pass tillsammans med min lillasyster 🙂
    1. För längdskidåkning
    2. För att jag älskar tävlingen (varit med varje vecka), älskar att springa och älskar Crafts grejor!
    3. Cover jacket i färgen smoothie/pop och Devotion tights i färgen smoothie/p geo pop

    Sara Borg 2017-01-27 07:51:42 http://saraborg.blogspot.se
    Svara
  • 1. Längdskidåkning

    2. Efter en 10 år lång paus från fotbollen har jag bestämt mig för att börja igen. Jag har försökt med andra träningsaktiviteter, mycket löpning bland annat, men insåg att de roligaste passen var när jag fick va med på intervallträning med grannarna. Att känna peppen & peppa andra gav mer än att springa själv. Så nu när jag flyttat till en ny stad för att plugga & knappt känner folk utanför klassen kom suget tillbaka att få tillhöra ett lag och bli trött i kroppen igen (istället för bara huvudet). Har hittat ett lag jag ska få provträna med & ser verkligen fram emot att få inta backposition igen (något jag inte uppskattade så värst som tonåring). Men det skulle va kul att få pigga upp träningsoutfiten med lite färg. Ett par färgglada tights under fotbollshortsen skulle inte sitta fel!

    3.
    Färgglatt var det ja. Tänkte att SEAMLESS TOUCH TIGHTS W både var färgglada & såg väldigt sköna ut med din höga midja! Sen fastnade jag för den lite mindre färgglada med balla metallic färgen i IN THE ZONE WIND JACKET M (gärna herrmodellen, aldrig fattat grejen med att damjackor är ”figursydda”, man får ju knappt plats!)

    Filippa 2017-01-26 23:53:00
    Svara
  • 1. högintensiv längdskidåkning
    2. jag vill vinna för med nya härliga kläder i underbara färger går träningen/löpningen så mycket bättre, man vill helt enkelt inte hoppa över nått tänkt pass, jag har antagit dina fyra veckors utmaningar och fått lite extra löpning i benen
    3. Defense jacket W , Dynasty/ Lilac/ Flourange och Defense Thermal Tights W, Black/ Lilac tänk att få springa i dessa varma vindtäta kläder i härlig lila under vår blåsiga vinter i Skåne, perfekt för en frusen löpare som jag

    Åsa Nelin 2017-01-26 18:53:18
    Svara
  • Hallå!
    Klart en ska tävla lite igen! Jag svarar såklart
    a) intensity är utvecklad för längdskidåkning (men jag har länge använt just längdskidåkningskläder för vinterlöpning, förr fanns ju inget för vinterlöpning specifikt)
    b) Jag vill få vinna den här gången för jag är så motiverad och har lyckats hänga på yoga with adrienes senaste revolution så jag kännr mig smidigare och mjukare (och starkare både fysiskt och psykiskt!), och jag håller igång löpningen i min egen takt inför mitt aprilmaraton, det känns så bra nu!
    c) om jag vinner skulle jag vilja hylla andra starka kvinnor med superhero-tightsen och en tunn jacka funkar fint på dimmiga morgonkvisten i Guatemala, Voyagejackan (i den fina gröna färgen!)
    Ha en underbar torsdag!e

    Nina L 2017-01-26 15:56:42
    Svara
  • 1. Längdskidor.
    2. Då jag varit sjukskriven en längre tid pga depression ,så har jag inte ekonomin till att handla träningskläder. Är annars van att löpträna 5-6 dar i v, men vill nu komma igång i lugn o ro igen.
    3.Craft weather jacket,den svarta har jag länge suktat efter. Tycker nästan allt i Craft kollektion är fint.
    Tack för en trevlig o inspirerande blogg. //Susanne

    Susanne 2017-01-26 15:39:25
    Svara
  • Ja men då kör vi sista passet, fast jag ska faktiskt hålla i detta nu hela vinter(?!!) säsongen. Tack för inspon och fina tävlingsmöjligheter Sara och Craft!
    Intervallpasset blir 10 x1 minut på löpband. Det är den enda löpningen jag gillar att köra på band!

    1. Min favvosport, längdskidåkning och gärna snabb sådan;)!

    2. Tycker alla är värda fina träningskläder men jag ska till Österrike snart och åka längd och då vore det himla kul att få packa ner lite nya fina kläder!
    Älskar att ta bilder och den rosa jackan gör sig nog fin till en blå himmel och vita alptoppar:)

    3. Jag skulle gärna testa Intensity tightsen i geo black och Weather jacket i Ruby/crush/pine sedan gillar jag verkligen strumporna superhero 🙂
    Det skulle vara en riktig vinnar outfit!

    Alex 2017-01-26 12:54:41
    Svara
  • 1.För högintensiv längdskidåkning
    2. För att jag tränar utomhus året runt. För tillfället blir det mycket transportlöpning mellan kontoret och dagis och då bör man ju ha snygga träningskläder så man täcks gå in hos chefen ifall det behövs (jobbar inom en klädmässigt stel kostymbransch) ☺️.
    3. Wheter jacket i svart och billiance tightsen skulle jag gärna ha i min garderob.

    Erica 2017-01-25 21:12:09
    Svara
  • 1. Högintensiv Längdskidåkning
    2. Sedan något år har jag börjat träna ute året om då jag märker att jag mår både fysiskt och psykiskt bättre. Med bra och framförallt snygga kläder blir det så mycket skojigare 🙂 :)!
    3. Min några år gamla men älskade cykeljacka behöver bytas ut mot en ny, så en Deviation jacket vore toppen. Har även behov av att uppgradera korta löpartights (det blir väl vår snart :)), Deviation capri skulle sitta fint.

    Yvonne T 2017-01-25 20:50:40
    Svara
  • 1. Högintensiv längdskidåkning
    2. För att nu när jag kan åka skidor igen, och träna generellt, så harjag insett att garderoben behöver uppdateras. Craft har varit trotjänare i min träningsjacksgarderob så länge jag kan minnas, så jag skulle göra bra reklam för dem tror jag!
    3. Just nu lever jag i träningskläder och underställ, så antingen Intensity Jacket + tights eller ett Active Comfort-ställ skulle bli mitt val.

    Malin 2017-01-25 12:44:15 http://Litelangre.se
    Svara
  • Hej Sara,

    För längdskidor.
    Jag löpträna r mycket ,ca 5-6 pass i v, men har tyvärr varit sjukskriven ett tag nu. Men e nu på g igen och min ekonomi är väldigt skral, så jag skulle bli SÅ oerhört glad om jag vann nya fina träningskläder.?

    Har tittat o suktat länge efter Craft weather jacket,den svarta. Tycker nästan allt är fint hos Craft,så några lite färgglada tights skulle inte vara fel.
    Tack för en fin o inspirerande blogg. //Susanne

    Susanne 2017-01-25 11:08:03
    Svara
  • Bra tips på intervall! 🙂

    Hanna 2017-01-25 09:54:15 http://hannafialotta.blogg.se
    Svara
  • Hej Sara! Hoppas allt är bra med dig!

    1. Intensity Jacket är utvecklad för längdskidåkning
    2. Jag är en aktiv och bra företrädare för Craft och de värden märket står för med min långvariga och regelbundna löpning. Jag har gjort väldigt mycket reklam för Craft och t ex Weather Jacket via min blogg och Insta och jag vet att minst tre löpare har köpt jackan (och samtliga har varit extremt nöjda) efter min rekommendation. 🙂
    3. Jag har en orange Weather Jacket i storlek M som jag använder väldigt mycket, idag kommer jag lunchlöpa på Norra Djurgården med den, dock så önskar jag mig ändå ytterligare en, har sett att den verkar finnas i en gul färg som jag gärna skulle vilja ha (gillar färg på jackor och på löparkläder/tights generellt), alternativt den blå färgen 🙂

    Allt gott, bästa hälsningar,
    Staffan

    Staffan 2017-01-25 08:42:09 http://wwwfyraochtrettio-staffan.blogspot.se/
    Svara
  • 1. Längdskidor
    2. För att jag är så himla snål mot mig själv. Jag står ibland med snygga och funktionella plagg i handen men tänker ”1000 kr för en jacka att ha i skogen där ingen ser?” och liknande… Då jag tränar ute året runt och bl a springer i snö och minusgrader så behöver jag ju bra kläder! Och gärna snygga förstås.
    3. En värmande träningsjacka, kanske Podium Warm – även om jag inte vågar hoppas på längdåkning här i vinter. Craft har ju mycket snyggt att välja mellan! T&F Sweden Tights vore läckra för benen, jag är svag för landslagskollektioner 🙂

    A-mamman 2017-01-25 08:16:19 http://www.amamma2.wordpress.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!