Make use of your power hour!

I samarbete med Craft Sportswear. Alla åsikter är mina egna.

power hour

Om du är så många andra så har du redan glömt bort vilka intentioner du satte inför det nya året. Men du är inte som alla andra. Du är här – du läser. Du vill – och du genomför. Det är dags för det tredje löppass i den serie jag gör tillsammans med Craft Sportswear. Det tredje passet är också det näst sista för den här gången. Här kan du läsa mer om vad denna uppmaning går ut på!

Som du märker är detta inlägg lite försenat. Därför har du fram till nästa tisdag att tävla om plaggen som ligger i potten i denna veckas tävling. Den här gången tävlar jag ut plagg i serien Brilliance; så att du verkligen syns i mörkret när du springer.

Grattis Frida B som vann förra veckans tävling – du har fått mail!

Veckans löppass:

Det löppass som ligger framför dig denna vecka blir lite vad du gör det till; det är nämligen ett morgonpass som du springer i den intensitet som du tycker passar. För vissa kommer en trött morgonjogg att vara en bragd – för någon annan är intervaller på morgonkvisten vardagsmat. Oavsett vad du gör – se till att du gör det! 15, 30 eller 45 minuter – på 70% av maxpuls eller nära tröskel, det är upp till dig! Make use of your power hour!

Veckans tävling!

Kollektionen Brilliance från Craft Sportswear bor sedan länge i min garderob. Det är plagg som verkligen syns; dels tack vare reflektiva prints som syns åt alla håll – men också med fluorescerande färger som i sig lätt upptäcks genom en bilruta.

På bilden nedan har jag på mig Craft 2.0 Thermal wind top som är en skön lager 2-tröja som också funkar som yttre lager när det inte är alltför kallt. Tröjan är en del av vinsten som också består av:

Brilliant 2.0 Thermal glove – sköna löparvantar med massor av reflektiva prints.

Brilliant 2.0 Head band – skönt pannband som är strösslad med reflektiva prints.

Craft Sportswear löparkläder Brilliant Sara 5M0A8220 Craft Sportswear löparkläder Brilliant Sara 5M0A8231

Alla tävlingar måste bestå av ett svar på en fråga och en motivering, därför är du med på veckans löppass och tävling genom att i en kommentar till detta inlägg svara på:

1. Vad heter den fluorescerande färgen som kollektionen Brilliance har?

2. Beskriv en av dina målsättningar inför det nya året!

Craft_vinn_brilliance

Tävlingen avslutas tisdag 24 januari kl 23.59. Vinnaren meddelas via mail.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
41kommentarer
 • 1. Färgen är Deep/shock
  2. Min målsättning är att fortsätta på den bana som jag började på i somras. Under många år har min ”egna” tid varit begränsad då ett av mina barn är funktionshindrad och behövt all min tid. Men nu har jag kommit igång ordentligt med träning. det är så fantastiskt att känna den lycka som träningen ger. 3 pass på gym/ v och löpning, cykling eller skidåkning beroende på väder och årstid. Trodde aldrig att jag skulle komma tillbaka till det här livet igen. I april kommer vår nya hundvalp och då gäller det att planera så att jag får tid för träning. En valp kan man ju inte lämna ensam och inte ta med på löpturer.

  Margareta W 2017-01-24 17:22:17
  Svara
 • 1. Färgen heter shock / dreep.
  2. Min målsättning i år är att komma igång med cyckligen igen efter en skada. ( även om jag älskar att stå brevid o hja på min små ? )

  Linnéa 2017-01-24 13:31:36
  Svara
 • 1. Tröjans färg är Deep/Shock, handskarna Shock reflective och pannbandet Black reflective.
  2. Min målsättning i år är tvådelad! Dels vill jag kunna springa en mil ”utan större besvär”. Dels, och framförallt, vill jag tycka om att springa ;-)! Jag vill känna flow/avslappning/en längtan att ge mig ut… och inte som nu, en hööög tröskel (särskilt på vad gäller morgonpass;-)

  Maria Fabricius 2017-01-23 19:58:12
  Svara
 • 1. Färgen heter Shock
  2. Min främsta målsättning för året är att ta mig runt Vemdalen Fjällmarathon (24km) och att njuta av varje meter!
  Morgonpasset blev 12 km terräng med så många backar jag kunde hitta!

  Maria Karlsson 2017-01-23 17:45:37
  Svara
 • 1. Shock
  2. Min målsättning med året är att komma tillbaka till den form jag var i fornstora dagar; dvs innan jag blev gravid med min son som föddes förra året. Det blir gruppträningspass, promenader och turer med joggingvagnen.

  PiaL 2017-01-23 16:20:51
  Svara
 • 1. Färgen heter Deep/Shoc
  2. Ett av mina målsättningar för är 2017 är sänka kraven på mina träningspass. Vara stolt, nöjd och glad även om alla pass inte blir som planerat. Nu ser jag framemot Tunnelrun, i Stockholm, i mars 🙂

  Ann Söderlind 2017-01-23 15:09:53
  Svara
 • Hej!

  1. Färgen kallar dom deep/shock
  2. Jag har olika mål med 2017. Det allra viktigaste är givet att träna för att må bra! Jag har utfört två svenska klassiker i två år i rad men nu ska jag anta andra utmaningar. Jag ska springa minst 70 mil i år, springa lopp i Kalmar (Wings for life world run), Lidingöloppet, Urskogsloppet, Höga Kusten Winter Trail Run med flera lopp. Nu blev det fler än en… sorry!

  Tack för en bra blogg!
  Kram Anna

  Anna 2017-01-23 13:41:18 http://annasartificia.wordpress.com
  Svara
 • Morgonpass. Check.
  Min favoritlöpning på lördagar.
  1.deep/shock
  2. Medverka i ett nystartat halvmara lopp där jag bor är en av målsättningarna.

  Mariette lorshag 2017-01-23 11:42:13
  Svara
 • 1. Deep/shock är färgen.
  2. En av mina målsättningar är att genomföra Salomon 27k i Åre, med en genomgående härlig känsla och för att lyckas med det krävs förberedelser, – dom är igång och ingen kan längta mer än jag, till att få stå där på startlinjen.
  3. Det där morgonpasset, det kan du läsa om här: https://isikost.se/bloggar/doitforyourself/sondagslopning-vid-havet

  kramar

  Svara
 • 1. Tröjans färg är Deep/Shock, handskarna Shock reflective och pannbandet Black reflective. Finns även i andra sköna färger – lurig fråga.
  2. Först och främst hålla mig skadefri! I år vill jag ta mig an halvmaran igen så första målet är att springa WHHM i slutet av april. Jag vill bara ha en skön känsla och njuta av loppet och känna att kroppen är fräsch när jag springer i mål. Och så ska jag hitta tillbaka till yogan som jag vet att jag mår så bra av.

  Elisa Onkamo 2017-01-22 23:35:30
  Svara
 • God kväll!
  Färgen heter deep shock och min målsättning är att få in mer vardagsrörelse! Jag peppar igång mig i jan/feb med hälsoappen och siktar på 6km/dag. Hoppas det håller i sig (Älsk på hur den räknar åt mig❤). En go morgonjogg blev det i dimman! /M

  Matilda Afzelius 2017-01-22 22:22:08
  Svara
 • 1) Klurig fråga, nu har jag scannat hela Crafts utbud på träningskläder! 🙂 Färgen på den tröjan du har på dig från kollektionen Brilliant 2.0 heter Deep/Shock. (Samma tröja finns också i färgerna Shock och Black.) Tittar man på den tidigare kollektionen Brilliant som du ev. är ute efter finns en liknande tröja i färgen Flourange/Dynasty respektive Crush/Ruby: http://www.craftsportswear.com/craft-e-commerce/sport-1/running/1903601-2576/
  2) En av mina målsättningar är att leva mer i nuet och inte jaga framåt hela tiden. Jag har en förmåga att fokusera på ”sedan”, ”om” och ”när”. När saker och ting inte alltid blir som man hoppas i livet blir det ännu viktigare att uppskatta det som finns här och nu.

  Resfredag Annika 2017-01-22 20:47:26 http://www.resfredag.se
  Svara
 • 1. Hade också lite svårt med denna fråga men tror att det är färgen Shock du menade.
  2. Min målsättning för detta året är att springa längre än jag någonsin har gjort på en dag, bli snabbare på de längre distanser medians jag bibehåller löparglädjen och att det ska finnas ett pass varje vecka där det ända målet är att njuta av att kunna springa!
  Veckans löppass genomförde jag i fredags och fick en magisk fin soluppgång på köpetl

  Jenny 2017-01-22 20:18:14
  Svara
 • 1. Shock
  2. Gällande träningen så är mitt stora mål att se resultat av min träning. Jag ägnade andra delen av 2016 till att fokusera på att få till en rutin där jag tränade minst 3 ggr vecka och få träningen att bli något naturligt och roligt, men utan att alls pressa gällande resultat. Men i år vill jag träna tydligare och mer målinriktat, med det stora målet att springa mitt första halvmarathon.

  Kram

  Moa 2017-01-21 19:29:37 http://theunknownregions.wordpress.com
  Svara
 • 1. Fluorescerande färgen Shock
  2. Mer kärlek till bloggen = mer äventyr i vardagen

  Åsa 2017-01-21 14:30:07 http://ehrnholm.se
  Svara
 • 1. svår fråga, jag tror att svaret ska vara reflektive, annars är ju färgen shock riktigt härlig, precis en färg i min smak
  2. en av mina målsättningar för året är att hålla igång min kropp så där lagom att den håller hela tiden, jag vill kunna springa en eller flera gånger i veckan, kunna träna och gå på pass typ spinning varje vecka och må bra av detta. Efter en historia om ca tio år med diskbråck, ischias, smärtor from hell mm. njuter jag varje dag då min kropp mår hyfsat ok.
  Idag gav jag mej ut på en runda 3 sprungna km och 2.5 km pw innan frukost, utan din utmaning hade det bara blivit en pw, utmaningar får en att just utmana sej lite extra, jag hoppas att mina artrosknä tycker det var ok trots en längre löprunda igår.

  Åsa Nelin 2017-01-21 12:08:01
  Svara
 • 1. Färgen heter Shock
  2. Lyssna mer på kroppen och investera mer i mitt välmående, såväl det inre som det yttre.
  <3

  Jonna 2017-01-20 22:20:49 http://www.jonnajinton.se
  Svara
 • 1. Färgen heter Deep/Shock (grymt snygga kläder)
  2 Mål 2017: Träna för att må bra, det ger energi, bra sätt att umgås, rensar hjärnan och det är kul! Se till att få till minst 2 skidresor, den första redan gjord v1 i Val Thorens och har precis bokat en till Serre Chevalier v8 (första delmålet uppnått). Bestiga Mont Blanc i sommar som en del av en 3-veckors roadtrip i Frankrike. Inspirera andra till att träna mer och inse att tidsbrist inte är argument till att hoppa över träning, du blir så mycket mer produktiv av att träna och av att ha bra fysisk hälsa! Dessutom kan man ju unna sig fler godsaker när man tränar regelbundet.

  Anna Lindholm 2017-01-20 19:53:54
  Svara
 • 1. Shock
  2. Att vara ärlig och hålla mina löften till mig själv samt gå på djupet med vad jag mår bäst av i livet – och sen göra en plan för att få mer av detta. Så lätt att bara finnas där för andra och glömma bort sig själv, men 2017 ska bli ”mitt” år 🙂

  Linda 2017-01-20 17:44:13
  Svara
 • Jag förmodar att du menar Schock.
  Målsättningar 2017, att träna för att må bra, att orka med vardagen och ha energi över till skojiga saker. Mat, sömn, träning i balans = hälsa ❤️
  Morgonlöpning i dag, 30 minuter i mörker, så härligt efteråt (men tufft innan när väckarklockan ringde kl 05:45).

  Ulla 2017-01-20 14:13:10
  Svara
 • 1. Jag skulle vilja påstå att färgengpr under det lätt fyndiga namnet fluorange.
  2. Min intention det här året är att göra fler pass som ger mervärde, som att springa på nya platser, testa nya träningsformer, utmana och att låta träningen ge glädje.

  Sofia 2017-01-20 14:12:54
  Svara
 • Hade svårt att tolka fråga 1. När du bara frågar efter en färg ? Men mitt svar på brilliance flourencerande färger är: Flumino, shock, gecko, Flourange, crush – och färgerna som heter silver och reflective – är reflexerna.

  Fråga 2 är desto enklare att besvara, en målsättning med min träning i år är att inte sluta springa, oavsett väder och vind ska jag ta mig ut. Fy farao vad jag mår bra när jag springer regelbundet!

  Och löppassen det gick trots hala vägar i Småland.

  Tina Berglund 2017-01-19 22:18:22
  Svara
 • Supersnygg tröja och speciellt bra med matchande handskar eftersom jag alltid fryser om händerna. Här kommer mina svar:
  1. Shock
  2. Att bli stark inifrån och ut genom hela kroppen
  Kram /Nellie

  Nellie 2017-01-19 22:14:55 http://www.minvardagshalsa.se
  Svara
 • Då var detta passet också avklarat!

  Gissar att det är Reflective Shock som du är ute efter. För övrigt super med reflex på kläderna, ser gärna mer av det!

  Jag bojkottar allt vad nyårslöften och liknande, men har faktiskt en målsättning som visserligen inte har något med löpning att göra. Det är att få till ett yoga pass i veckan! Det ger styrka på så många olika sätt.

  Ulrika Funkqvist 2017-01-19 18:57:45
  Svara
 • Det blev det vanliga morgonpasset med löpning till jobbet för mig. Jag har dryga 12 km dit och delar av vägen går genom fin skog. Ett perfekt sätt att starta dagen på även om det ibland känns tungt att ge sig ut. Jag gillar egentligen inte att gå upp tidigt på morgonen men det är värt för att hinna träna innan jobbet 🙂
  1. Färgen heter shock.
  2. Jag har en stor målsättning för 2017: Jag vill träna med fokus på att min kropp ska hålla hela mitt liv. Både för att prestera max på jobbet och för att må bra i mitt privatliv. Det har jag gjort tidigare också, men jag vill verkligen få det tydligt för mig själv att det är mitt viktigaste ”varför” när jag tränar. Samt att det, åtminstone oftast, är roligt också 🙂

  Sara 2017-01-19 15:10:32
  Svara
 • Shock.
  Efter att ha varit sjukskriven en längre period så e min målsättning att komma igång med löpningen och finna ro och harmoni i den. Har varit van att träna 6 dagar i v innan sjukskrivningen.

  Härlig o inspirerande blogg du har! //Susanne

  Susanne 2017-01-19 10:44:19
  Svara
 • Nu är Morgonpasset gjort! Det blev korta löpbandsintervaller – svettigt, flåsigt och härligt.

  Hmmmm, färg? Jag säger shock reflective.

  …och målsättning? Träna prestationsinriktat en period, första gången på länge.

  Sara Borg 2017-01-19 07:43:54 http://saraborg.blogspot.se
  Svara
 • Shock heter färgen☺
  Efter att ha varit sjukskriven en längre tid och är innan jag blev sjuk van att träna 6 dar i v, så vill jag bara komma igång med löpningen o finna ro harmoni i den.
  Fin o inspirerande blogg du har. //Susanne

  Susanne 2017-01-18 23:31:49
  Svara
 • Hej ,färgen heter Deep/shock☺
  Eftersom jag varit sjukskriven länge, och att från ha sprungit 6 dagar i v till att inte kunna springa alls under en tid.Så är min målsättning att bara komma igång med löpningen igen och känna glädje och harmoni i den och livet igen.

  Fin o klok blogg du har //Susanne

  Susanne 2017-01-18 23:02:41
  Svara
 • hmm svår fråga svårt hitta svaret, jag säger Shock. Tränar väldigt allsidigt och vanemässigt redan men målet för i år är att utmana mig och lägga på vikt när jag tränar styrka. Starkare är mitt mål! Maria E

  Maria E 2017-01-18 20:10:30
  Svara
 • 1. Svårt att utläsa på hemsidan, men jag skulle säga att den heter Reflective
  2. Att komma tillbaka efter graviditet, cellgifter, strålbehandling och operation. Orka springa längre igen och klara 10k fjällmara i Sälen i augusti.

  Malin 2017-01-18 19:26:31 http://Litelangre.se
  Svara
 • Fargen ar Deep/shock, black och shock

  Mid mal ar komma igång igen efter benbrott och ryggoperation (stenose)
  Jag började trana i 2014 mal var marathon sommar 2015 , Tyvärr underbenbrott ,efter benbrott (mars 2015)sprang jag redan 7 km (med pinna in ben) Efter operation om borttaga metalpinna (dec 2015) nytt försök och kommat igång, tycke värk i bade ben under löpning och senare också nar jag gick, okt 2016 operation stenose, nu nytt försök, första mal 4 engelska mil har jag klarad, nästa mal blir 1 mil (10 km) slutet av feb hoppas

  halsingnar från litet vit nederland,tack for din super blogg!!!!!

  sieta 2017-01-18 16:33:31
  Svara
 • 1.Deep/shock heter färgen på just dem produkterna, men lite klurig fråga!

  2. Vara mer nöjd, mer”good enough” i allt.

  Ska försöka få till ett morgonpass, men inte lätt när man har sjuka barn:/
  Får kanske bli i helgen eller så får det bli ett annat pass, och det får vara ”good enough”.

  Kram!

  Alex 2017-01-18 15:23:12
  Svara
 • 1. Deep/Shock
  2. En av 2017 års målsättning är att motivera mina åtta kompisar, (i ett åldersspann av 34 till 63 år!) att ta sig i mål i Ica klassikern. På måndag drar sista momentet igång, 90 kilometers skidåkning och det vore underbart att få spurta in mål i en ny och läcker winter-outfit! Tack för en inspirerande internetvärld!

  Maria 2017-01-18 13:36:51
  Svara
 • Gissar på shock/reflective då, jag verkar inte vara ensam om att vara förvirrad!
  Angående målsättning: Jag vill springa på nya platser! Jag har bott på Färöarna i snart ett år, men då jag reser tillbaks till Sverige om några veckor vill jag pröva att utforska de svenska skogarna lite mer. Året på Färöarna har fått mig att inse att det är superbra att springa på en ny plats för att snabbt känna sig hemma och göra platsen till sin egen. Så, mer av det:)

  Emelie Nilsson 2017-01-18 12:46:37
  Svara
 • 1. Den flourecerande färgen som just den här kollektionen 2.0 har är ”Shock”. (Sen finns tidigare kollektioner också med bland annat färgerna Crush, Flourange, Gecko och Flumino).
  2. En av mina målsättningar för 2017 är att – även när det inte är cykelbart väglag – åka så lite kollektivtrafik som möjligt. Att gå eller jogga till och från jobbet är det jag börjat årets första veckor med och mitt mål är att fortsätta med det! Och hur bra skulle det då inte vara med sköna, snygga OCH reflekterande kläder både på mörka morgnar och kvällar! 🙂

  Louise Holpp 2017-01-18 12:33:28
  Svara
 • Snygga grejer! Färgen på tröjan är Deep/Shock, men ett gemensamt namn på kollektionens fluorescerande färg/material i allmänhet anges inte i infon om Brilliant på crafts webb. (Förutom att det är reflexer!) I så fall har jag tappat min förmåga att scouta upp saker på webben… 🙂

  Mål: Har sett fram emot det här året. Ett envist diskbråck gör att jag får ryggskott titt som tätt. Nu har jag dock äntligen kunnat tränat upp min styrka kring bål och höfter lite bättre så 2017 blir året jag kan börja springa igen! Målet är ett millopp i min gamla hemstad i slutet av sommaren. Bubblare: lära mig att andas åt BÅDA hållen vid crawl.

  Moa Hedbrant 2017-01-18 09:11:57
  Svara
 • Åh vilken härlig vägg att fotografera vid, så fint!

  Svar: det var SÅ himla roligt att äntligen få träffa dig med, och tack än en gång för världens bästa helg! Ja det måste vi verkligen, ser fram emot friluftsliv och fotosnack här uppe i norr snart! <3

  Rania {Rowan Tree} 2017-01-18 08:46:52 https://www.rowantree.se
  Svara
 • Hmm…mitt svar får välan bli flourange…fast det var då inte lätt att finna ett svar på den frågan…för kollektionen finns ju i många färger, inte bara en…gecko och crush…
  En målsättning jag har är att jag SKA fortsätta jogga …och just nu tryter motivationen…men du är en inspiratör..:)

  Lena 2017-01-18 06:50:00
  Svara
 • 1. Shock
  2. En av mina målsättningar är att hålla fast vid min inre motivation när det kommer till träning. Att inte träna för att kunna lägg upp en bild på instagram eller för att visa att man hänger med i den gängse normen ”att man måste träna”, utan att träna för att det är skönt för kroppen och knoppen att röra på sig, för att det är roligt att hitta nya former och sätt att röra på sig, för att det är härligt att känna sig stark!

  Therese Starborg 2017-01-18 06:32:12
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!