Nu är det en vecka sedan det hände

Det är en vecka sedan den totala urladdningen. Eller uppladdningen. Eller bara den generella laddningen. 34 inspirerande, duktiga och fantastiska personer samlades i Åre och det blev magi. Det uppstod av en mängd olika skäl men framförallt för att varenda en av dessa 34 personer gav en liten bit av sig själv. Det är tacksamt att arrangera events då.

Men vad gör man av allting som uppstår under en magisk helg? Var landar man tankarna och inspirationen? Hur får man ut alla idéer och all kunskap i någon form av action in för framtiden?

Jag vet faktiskt inte riktigt. Men jag vet att inspiration är inget som bara kommer till en. Det är något man kontinuerligt måste fylla på med. Oavsett vad man gör: om man är anställd, egenföretagare – men också i sin träning – så är det upp till en själv att fylla på med det man behöver för att göra det man gör på ett bra sätt. Egenansvar. Saker händer inte av sig själv. Saker händer när man ser till att de händer.

Make it happen!

Såhär såg helgen ut genom några av de andras bloggar:

Sara-snoskor-Are snöskor02 Snöskor01

De tre bilderna ovan är fotade av Katta – på mittenbilden syns Rania, Katarina och Jennifer!

emilia2 emilia

Den allra första aktiviteten vi gjorde var att köra skoter. Det har verkligen fastnat i min minnesbank eftersom vi körde rätt in i solskenet. Bilder från Emilia!

hus30_2 hus30

Och såklart – skidåkningen. Åres hjärta. Min favorit. Bilderna kommer från Ulrika!

Det som inte syns på bilderna är allting som hände däremellan. Alla möten. Alla insikter. Skratten, diskussionerna, tårarna. Och allting som vi tar med oss efteråt. Det hände något alldeles särskilt i Åre i januari. Det som hände är unikt för just den helgen – men samtidigt är det vad vi alla behöver mest hela tiden. Gör det du ska för att få det du behöver.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
16kommentarer
  • alltså vilken helg. Jag var alldeles berörd när jag kom hem. Så fint ordnat av dig men så fint deltagande av alla, så blandad skara men så roligt vi hade. Gillar verkligen Holiday Club, fint och mysigt och fantastisk mat.

    Katarina 2017-01-22 18:43:40 http://antligenvilse.se
    Svara
  • Det med inspiration är värt att tänka på. När jag höll på med modedesign var det en som sa att det värsta han visste var när någon sa att hen väntar på inspiration. Inspiration är inte alltid något som kommer utan någon man kan få jobba fram sa han.

    Anna Munkhammar 2017-01-21 23:48:54 http://bodenbynight.se
    Svara
  • Du har så rätt. Det här är en så viktig del av livet och utvecklingen. Vilket fint inlägg. TACK för allt du ordnade <3

    Katta Bucketlife.se 2017-01-21 10:21:07 http://www.bucketlife.se
    Svara
  • Magiskt. Superfina bilder 🙂

    Svara
  • Nu var jag ju inte där men er känsla går nästan att ta på i era fina inlägg från helgen!
    Sen ville jag skriva att det är otroligt kloka ord du skriver i det här inlägget…”Gör det du behöver för att få det du behöver” och om vårt egna ansvar att se till att saker händer! Så är det ju!

    Katrin 2017-01-20 19:02:52 http://www.katrinsaventyr.wordpress.com
    Svara
  • Ja, det var något som hände i helgen. Är tom på energi men samtidigt väldigt fylld med energi. För framtiden. Har varit väldigt trött i veckan men börjar repa mig, snart blir det nog en summering även hos mig. När tankar och idéer har landat. Grymt bra ordnat för övrigt, vilket nog märks på allas reaktioner. 🙂

    Dryden - Traveler's Edition 2017-01-20 16:23:43 http://www.dryden.se
    Svara
  • Så mycket tankar och funderingar efter den här helgen. Speciellt när man hängt i den här bloggbubblan i så många år nu. Ska jag fortsätta under MiaShopping eller starta något nytt – det återstår att se 🙂

    MiaShopping 2017-01-20 15:35:43 http://www.miashopping.com
    Svara
  • Alltså, den här helgen satte igång så mycket tankar! Ska bli se var alla de där tankarna kokar ner i… Ha en fin helg, och TACK för allt jobb du la ner för att ge oss en upplevelse alldeles utöver det vanliga.

    Resfredag Annika 2017-01-20 12:00:08 http://www.resfredag.se
    Svara
  • Det är så intressant på något sätt det där med att ”det hände någonting”. För vi kände det liksom allihop. Det var så himla speciellt. Jag tror inte en enda av de 34 tänkte ”det var en bra helg och vi gjorde roliga saker med trevliga människor”, utan det var det – men något mer.
    Jag hoppas – och tror – att jag kommer att ha det med mig länge. Jag tror till och med att det kan påverka vissa saker i min livssituation, att det kan kommat förändringar med det, på lite sikt. Men oavsett. Ja. Det hände. Och bilderna ovan är fantastiska!

    Lisa Livet från den ljusa sidan 2017-01-20 11:59:31 http://livetfrandenljusasidan.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!