Jag ser fram emot en sprallig vår

Röhnisch är duktiga på att ge sneak previews  på sina kommande kollektioner, och därför har det varit härligt blommigt i mina flöden ett bra tag. Deras SS17-kollektion är härligt sprallig och lekfull och gör mig glad.

Det är lång tid kvar fram till vita sneakers och torrborstade asfaltsvägar, men jag tänker att på gymmet så kan våren alltid vara närvarande – så kör jag vinter och skidåkning utomhus.

De plagg som gör mig allra gladast från Röhnisch SS17-kollektion är plaggen nedan: Hannah long sleeve och Bodil long tights.

Här finns hela kollektionen – vilket plagg gillar du bäst?

Jag minns att jag skrev ett ungefär likadant inlägg som detta förra året också: då gillade jag dessa plagg bäst. Men sedan blev detta set mina mest använda favoriter under hösten. Och dessa tights från några säsonger tillbaka – gillar dem massor!

Röhnisch SS17

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Älskar den blommiga tröjan i kortärmad form, lika mycket till jeans som till träning tror jag. Och tro nu inte att jag snor från dig om jag bloggar om Rönnisch i helgen, jag hade redan sparat ner några bilder från nya kollektionen och har ett paket från deras rea att hämta ut 🙂
  Trevlig helg!

  A-mamman 2017-01-20 08:29:02 http://www.amamma2.wordpress.com
  Svara
 • Tightsen är helt galna men jag blev kär ❤. Gillar massor!

  Anna 2017-01-20 07:40:33 http://Piggelina.se
  Svara
 • Men vad snygga tights!! Älskar mönsterkombon!

  Clara 2017-01-19 21:53:32 http://claratoll.se
  Svara
 • Men hur härliga som helst!! Vill ha massor därifrån ! Gillar tightsen !!!

  Karin 2017-01-19 19:57:06
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!