Power hour

Jag läser Josefin Dahlbergs blogg och föll handlöst för hennes uttryck power hour – som är det hon kallar sin träningstid för. Det är ju precis så det är med träning! Träning är inget straff, inget bantarknep eller något annat knasigt: det är tid för påfyllning, för bra grejer och för att bli stark kroppsligt och mentalt. Power hour. Älskar det!

Gårdagens power hour tillbringade jag i löparskorna med många minusgrader, djupsnö och bitiga vindar. Det var kallt. Och det var härligt efteråt när jag kom hem till take away från Broken (väljer alltid caesarwrap) och eld i kaminen. Känslan efter ett löppass som varit jobbigt, oavsett skäl även om väder är högst legitimt, är så himla skön!

Eftersom det var riktigt kallt hade jag på mig understället Nordic wool närmast kroppen, vilket är ett av de tre(!) underställ du kan vinna här. Första löppasset i min utmaning (uppmaning!) är därmed avklarat. 40 minuter distanslöpning. Löparåret har börjat.

vinterlöpning 5M0A8586 broken takeaway åre 5M0A8589

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Vad härligt! Jag har också fått min löpning avklarad, 90 minuter i skogen och imorgon väntas intervaller på löpbandet.
  Hur går det för er andra med löpningen?

  Stina 2017-01-07 10:51:48
  Svara
 • Ja, gillar också power hour. För mig är oftast träningen belöningen efter att ha suttit med datorn en hel dag, och en power hour med återhämtning och ny kraft, ja, det låter himla bra! 😀

  Clara 2017-01-04 23:11:02 http://claratoll.se
  Svara
 • Ååh, då var vi kanske ute & sprang samtidigt! Fantastiskt med vinterlöpning alltså. Älskar när det biter i kinderna, och det här med att basta verkar jag ha fallit pladask för. Bästa After power hour-grejen 🙂

  Katta Bucketlife.se 2017-01-04 19:51:10 http://www.bucketlife.se
  Svara
 • Oh, lät himla bra. Ska jag lägga på minnet 🙂

  Svara
 • Power hour – det klingar fint! Högt på önskelistan just du står en hel power day, eller varför inte en power week 🙂

  Mia 2017-01-04 15:58:17 http://www.menmia.se
  Svara
 • Precis så det ska vara och det jag strävar efter! Det ska inte vara jobbigt att träna, det ska vara roligt, stärkande och gott för själen!

  Nilma I Form 2017-01-04 13:55:13 http://www.nilmaiform.com
  Svara
 • Fantastiskt bra namn på kvalitetstid. Den tolkningen av de orden har jag aldrig tänkt på innan. För mig är det ”världens köttarpass” på Friskis som man vill spy på. 😛 Tänk hur olika de kan va?

  MarathonEmma 2017-01-04 12:05:19 http://www.marathonemma.se/blogg
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!