Träningsvecka

Det är måndag och klockan är 19.20 och snälla, visst får man gå och lägga sig nu på studs? Jag träffade en före detta kollega på Stockholmsfrukost klockan 7 imorse och sedan har jag åkt tåg prick hela dagen och kom fram till Åre för några timmar sedan. Nu hänger tröttmössan långt ner över ögonen och det enda jag vill är att krypa ner i sängen.

Jag tänker ta mig en träningsvecka den här veckan. Rätt nyss tog jag mitt första träningspass på SATS Åre och den här veckan tänkte jag ta några till. Dessutom tänkte jag gå på några gruppträningsklasser för första gången på evigheter. Ni som läst min blogg sedan början vet ju att gruppträning var min grej då. Och att jag är cykelinstruktör! 2012 fick jag godkänt efter uppcykling och det såg ut såhär! Jag är skolad efter den bästa gruppcyklistinstruktören som finns.

Om jag orkar upp imorgon bitti börjar jag dagen med yoga. Sedan blir det förhoppningsvis två cykelpass den här veckan, ett löppass och två styrketräningspass.

Jag lämnade Hazel hos min mamma i Stockholm och har därför ingen som plikttroget väntar på att jag ska komma hem – därför tänker jag ta ut svängarna rejält. Jag tänker förresten göra rocky road också!

åre lucia 307 sara jessica åsa

Jag bjuder på en gammal bild på Åsa, Jessica och mig. Jag älskar att träna med dessa människor – särskilt i cykelsalen!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
18kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!