Hazelwing

Min hund heter Hazelwing och är en Jaktcocker. Hon är fantastisk såklart, det säger nog alla om sina hundar, katter eller vad man nu har för djur. Hon är som jag; snäll, nyfiken, stursk och vill mycket men är lite rädd för mörkret.

Efter några månader på bortaplan är hon nu tillbaka hos mig i Åre och det är dags för alla våra utflykter och upptåg igen. I eftermiddags var vi ute på myren en sväng. Jag drog på mig gummistövlarna och en poncho och lyssnade på senaste podavsnittet av Företagarna och såg molnen hänga lågt över Mullfjället.

Vi kommer trotsa många höststormar framöver. Och sitta och kura framför många timmar med eld i kaminen och höra fjällvinden ruska tag om huset.

Hazel IMG_5895

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Objektiv bedömning: hon är verkligen jättefin.

  A mamman 2016-09-30 09:07:26 http://www.amamma2.wordpress.com
  Svara
 • Låter helt underbart!

  Kika gärna in på min blogg poddkollen där jag dagligen kommenterar och tipsar om poddar – eller följ poddkollen på insta 🙂

  Poddkollen 2016-09-29 21:08:43 http://poddkollen.se
  Svara
 • Underbart!

  Angelica 2016-09-29 09:24:36 http://angeliqe.blogg.se
  Svara
 • Jag fick för mig att ”hazel” var en hanhund…. Oops, sorry! 😀
  Mycket, mycket fin, hur som helst! ❤

  Rund är också en form! 2016-09-28 22:10:54 http://rundarocksaenform.wordpress.com
  Svara
 • Hej! Jag längtar till fjällen, jobbar som lärare och är ledig v.44. Hur brukar vädret vara i Åre då? Är alla fina färger i naturen borta? Skulle gärna springa på fjället. Rekommenderar du det den årstiden? Hälsningar Elin

  Elin 2016-09-28 19:52:42
  Svara
  • Svar på Elins kommentar.

   Hej hej! Det beror helt på. Det är rätt så grått eftersom alla löv är borta. Det kan vara snö på fjället men det är som svårt att säga. Det kan vara rätt så blött. Så det beror på hur mycket väder man gillar. Men ja; de fina färgerna är borta! Rekommenderar september och första veckan i oktober. Sedan kan det vara härligt i november om man vill ha absolut lugn och ro. Rätt mycket i Åre by är stängt – men de restauranger som har öppet är riktigt bra.

   Sara Rönne 2016-09-28 20:19:19
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!