Livet på insidan

Jag tillbringade en kort tid under gårdagen på min yogamatta. På riktigt inte särskilt lång tid alls, men känslan från den stunden bor fortfarande inom mig. Yoga är häftigt på det sättet, precis som mycket annan slags träning också är.

Det kan ibland vara svårt att ta in andra människors hjältehistorier som handlar om yoga. Där yogan varit lösningen på så mycket sveda och värk. Men kanske är det så ändå, när yogan träffar rätt en viss tid i livet.

Min yogaresa är en berg och dalbana. Ibland motiverar den mig massor – och ibland är yoga bland det värsta jag vet. Men det är väl så långa relationer är i ren allmänhet; det går upp och ner.

Under några veckor framöver har jag bokat mig på Yoga Stories klasser här i Åre. På måndagar kör hon strong spine; en klass med ett tydligt syfte – att stärka alla inre muskler. En blandning av yoga, core och pilates. Behövligt för elitatleter, vardagsmänniskor och alla däremellan. Yoga stärker livet på insidan.

Röhnisch yoga IMG_4862 Röhnisch yoga IMG_4828 Röhnisch yoga IMG_4878

Mina kläder kommer från Röhnisch nya höstkollektion. Överdelen som känns inspirerad från en kimono är fantastisk – jag vill ha den på mig jämt. Och tightsen – hur snygga!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Vilka vackra bilder och vilket smart drag att boka in sig på yogapass i förväg. Det behöver jag också göra, för att få lite mer kontinuitet i träningen och egen tid.

  Joanna Olofsson 2016-09-07 07:02:24 http://www.skillsbyme.se/blogg
  Svara
 • Härligt. Så underbart att få in sådana stunder <3 Och du, Grattis på din dag 🙂

  Mari 2016-09-07 05:58:15 http://www.doitforyourself.isilife.se
  Svara
 • Ja, det är något visst med yogan… Och en yogaform som också har intentionen att stärka inre muskler – så bra!

  Karin Härjegård 2016-09-06 21:49:21 http://www.karinhärjegårdsblogg.blogspot.com
  Svara
 • Så grymt snygga tights. Hur är passformen? Jag har så svårt med passformen på Röhnisch av någon anledning. Jag är rätt lång och normalt byggd men åt det kraftiga hållet med kraftiga lår och ingen midja direkt och får inte Shapetights att sitta uppe.

  Marie 2016-09-06 18:53:46
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!