Den stora hatlistan

Att vara präktig kan vara mitt värsta och på den här bloggen känner jag mig ibland så sjukt präktig eftersom jag i stort sett alltid är glad och överpepp. Inte för att jag låtsas, utan för att jag bara är sådan. Men, så bloggade Helena om hatlistan och då tänkte jag att jag tar min chans!

(Egentligen är jag inte så präktig. Tydligen svär jag rätt så mycket…)

Min äckligaste mat

Buffémat där besticken trillar ner i maten och jag ser hur bakterierna osynligt krälar överallt. Eller när det står en ost med osthyvel på buffén och alla (äldre män) framför mig lägger handen på osten samtidigt som de hyvlar. Eller flugor som förmodligen suttit på bajshögar sedan flyger inomhus och sätter sig på maten. Ogillar starkt salladsbarer i ofräscha matbutiker.

Hatväder

När det är jättevarmt och jag inte har funktionskläder på mig och jag svettas under min lugg – och svettas ännu mer för att jag tänker men sluuta svettas då. Jag kan också bli irriterad när det blåser jättemycket och jag har vanliga kläder på mig. Kombon storm och funktionskläder stör mig inte alls.

Då tappar jag humöret helt

När folk inte kan köra bil. Eller inte kan köa. Eller hålla upp en dörr eller säga tack när någon annan håller upp en dörr.

Sämsta musiken

Musik som är skränig. Jag får ont i öronen. Gillar inte rock heller.

Värsta tiden på dygnet

Mitt på dagen.

Mitt sämsta humör

Det humöret jag får när jag är rastlös och upplever att jag slösar bort tid. Jag blir också på rätt dåligt humör när alla förutsättningar är perfekta: den ultimata semesterdagen till exempel. Det är sällan min bästa dag. Perfekt är inte min grej.

Sämsta grejen jag äger

Det är rätt mycket som är helt värdelöst faktiskt. Men min iPhone kammar hem priset. Den dör när det kommer en vindpust mitt i högsommaren eller när den legat på ett vanligt bord för då blir den för kall. Jag kan visserligen ha tappat den i golvet för många gånger.

Värsta personligheten

Den som ska skryta om allt den gjort eller känner. Jag känner också folk. Och har gjort grejer. Förmodligen är de jag känner och det jag gjort lite coolare än det jag tvingas höra om. Men orka berätta om det jämt och ständigt!

träningsbloggar 01 träningsbloggar 02

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
24kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!