5 äventyr i världen som väntar på mig!

1. Jag vill springa trail i USA. Helst i Colorado, men det är mest för att jag inte vet vilka fler ställen som finns – eller, det finns så många ställen så jag vet inte hur jag ska göra urvalet! Runt omkring Salt Lake City finns det också en massa ställen. Det går leder över hela landet och jag vill dit och nosa på dem. Jag har inga som helst ambitioner att springa en långkörare, jag vill mest dit och bo på häftiga ställen med magnifik natur och springa dagsturer.

2. Jag vill cykla mountainbike i The Lake District i England. Det är lite oklart vad, när eller hur på denna men jag läste om det i en SAS-tidning och nu vill jag dit. Men jag kan tänka mig att göra vad som helst där. Springa lite går också bra.

3. Jag vill utforska västkusten på senhösten. Paddla havskajak till tysta ögonblick. Vakna till vågor som kastar sig över klipporna. Njuta av stillhet när stormen rasar. Skratta åt saltstänkta vindar och springa mjuka stigar och hårda klippor.

4. Jag vill till Mallorca. Ta en hike i bergen och dricka sangria när solen står som högst. Springa en tur och varva ner på yogamattan. Jag ser framför mig ett väldigt litet hotell med karaktär som ligger undangömt i bergen där det finns mycket tid för varje andetag. Där man inte växlar så många ord men istället låter kroppen och hjärtat prata sitt språk.

5. Jag vill till alperna om hösten. Allra helst som en road trip med svindlande serpentinvägar där vi stannar i mysiga alpbyar. Jag vill springa i bergen i Davos och Engelberg till exempel. Och så vill jag cykla. När morgonen väcker mig vill jag kika ut genom fönstret och se alptopparna som väntar på mig.

Var vill du?

cyprus international 4 day challenge cyprus international 4 day challenge

Bilder från Cyprus International 4 Day Challenge – fyra lopp på fyra dagar på Cypern. Ett riktigt härligt minne!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
  • Det finns ju ofantligt många ställen jag vill utforska men högst på min lista är Nya Zeeland, Hawaii och Bali. Nära, billigt och bra (not). ?

    Nellie 2016-08-16 00:17:35 http://www.minvardagshalsa.se
    Svara
  • Känner spontant att jag kan hänga på det där, plus lägga till lite Island, men där var du ju nyss ( är?) och så vill jag lite Canada och en massa Nya zeeland också. Blir bra det där!

    uppochhoppa 2016-08-15 11:00:01 http://www.uppochhoppa.se
    Svara
  • Underbara resplaner och jag vill pricka av ungefär samma lista!
    Trail i USA får jag förhoppningsvis pricka av i september, längtar. Dock orolig för att stöta på en björn?!
    Sen så väljer jag nog östkusten istället för västkusten på hösten. Helt magiskt att få vara på kusten ”fel” årstid. Lugnet är svårslaget 🙂 Tältade vid havet i oktober förra året och det var en av toppgrejerna jag gjorde under 2015. Nu är jag sugen på att hitta en mysig stuga i november istället, gärna med braskamin 🙂
    Alperna på hösten? Hur drömmigt låter inte det 😀 Älskar att hösten är på intåg!

    Matsdotter 2016-08-15 09:57:49 http://matsdotter.com
    Svara
  • Åh vilka härliga reseplaner! Själv är jag mest livrädd för allt som kan krypa runt på marken i främmande länder (typ USA) men annars kan jag nog kopiera listan rakt av. Närmast just nu ligger att springa/vandra/cykla i Skottland. Cinque Terre är ett fantastiskt vackert ställe med underbara löpstigar, rekommenderar det verkligen:)

    Fia 2016-08-14 19:25:28
    Svara
  • Jag har också massa saker jag vill göra och paddlingen står på min lista med, säg till om du vill ha sällskap =)
    Kram Marie

    Marie Andersson 2016-08-14 18:14:47
    Svara
  • åh, var vill jag INTE åka? 😉 Mallis tycker jag verkligen du ska dra till, tror det finns så otroligt många dolda små pärlor där uppe i bergen med. Själv vill jag nog allra allra helst till rio just nu.

    ISA 2016-08-13 20:18:17 http://isabyl.devote.se
    Svara
  • Jag vill springa R2R (rim to rim) över Grand Canyon. Coolaste coola! Lake district kan jag absolut tänka mig att springa mer på. Liksom Mallorca! Du är riktigt bra grejer på spåren där 🙂

    Blev tipsad om Davos och swiss alpine idag av en som rekommenderade det HUR MYCKET SOM HELST. Blev lite sugen bara sådär, så det gled upp på min bucket list för närmsta åren. Också var det Island… GAAH. Hur ska man hinna allt!? Kapstaden inbokad i december i alla fall. Det ska bli galet najs!

    Anna 2016-08-13 17:45:10 http://piggelina.se
    Svara
  • Jag upptäckte precis Cinque terre i Italien, dit vill jag (bildgoogla!). Och till alperna i vår och åka skidor. Sen vill jag paddla kanot och tälta en natt någonstans i Halland i typ september 🙂

    Jessan 2016-08-13 15:35:26 http://jessansworld.blogg.se
    Svara
  • Var jag vill! Den listan är i det närmaste oändlig. Av dina ovan är nummer 5 också på min.

    Sen är jag så galet sugen på Kapstaden just nu. Försöker få den drömmen att bli verklighet. En sak i taget, liksom. 🙂

    Lisa / livet från den ljusa sidan - en reseblogg 2016-08-13 12:43:04 http://livetfrandenljusasidan.se
    Svara
  • Undangömt hotell i bergen på Mallorca? Spana in S’Olivaret. Var där tidigare i sommar. Mycket charm, god standard, bra mat. Det enda som hördes var syrsorna och enstaka bräkande från de närmaste grannarna, fåren.

    Man kan cykla också.

    /Nina

    Nina 2016-08-13 12:19:15
    Svara
  • Åh. Jag börjar drömma vid första bokstaven och vill ALLT detta och mycket mer! Får jag hänga med? 😀 Min travel bucket list från förra året är fortfarande högaktuell, men den kan kompletteras med en rad mindre och mer nära pärlor också.
    Det här får mig att spinna igång så det kanske kommer ett inlägg på det.

    Hoppas du njuter av Island nu!

    Katta Bucketlife 2016-08-13 11:23:45 http://www.bucketlife.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!