Enkel kvällslöpning (utan bad)

För prick en vecka sedan gjorde jag juli månads stora löparäventyr – en helkväll på fjället. Den där kvällen kommer jag minnas ända in i den djupaste vintern! Jag gillar sådana där guldkorn; små äventyr i vardagen. Det är den perfekta guldkanten!

Samma sak ikväll: jag hade ingen jättelust att ta mig någonstans men jag insåg att det var en fin kväll och att jag inte hade något annat livsviktigt för mig, så jag åkte mot Fröå tjärn. Det finns några leder där jag ville spana in!

Jag får ofta frågor om jag kan ge tips på tights som har hög midja och efter att ha provat Röhnisch nya Shape curved long tights (som jag fått som testplagg) kan jag rekommendera dessa till dig. De sitter tight på benen och runt rumpan och håller in och ger stöd. Hur glad blir man förresten inte av färgkombon när man går in på deras sajt. Jag älskar att det börjar dyka upp lite tjuvkikar på de nya kollektionerna!

Kvällens runda blev en enkel femkilometare. De där lederna jag ville spana in var riktigt dåligt skyltade så det blev mest fram och tillbaks till Bergstugan. Jag lyssnade på några poddar under tiden och mådde sådär bra som man bara kan göra under en kravlös runda. Solen sken, det var vindstilla och ja – myggen härjade!

När jag sprang där som bäst fick jag en idé om att avsluta med ett dopp i Fröå tjärn men, jag ångrade mig när det väl blev dags. Denna punkt står fortfarande kvar på min sommarbucket!

röhnisch curve shaping tights röhnisch curve shaping tights röhnisch curve shaping tights röhnisch curve shaping tights

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
26kommentarer
 • DÖSNYGGA tights!! =)
  Hur är de i storlek?? Eftersom det är kompressionstights så vill man ju inte att de ska sitta för löst men det kan ju även bli svårt att få på sig dem om de är lite för små…

  Jenny 2016-08-03 11:58:51
  Svara
  • Svar på Jennys kommentar.

   när man håller upp dem ser de skitsmå ut, men de töjer ju sig. de är i normala i stl även om man måste anstränga sig lite för att få på dem eftersom de är kompression – men det är ju hela grejen med kompression. så de är inte för små även om de känns tighta att få på sig, om man inte har fel stl då. känns som ett rörigt svar av mig detta?? 😀

   Sara Rönne 2016-08-03 12:16:23
   Svara
 • Jag fullkomligt älskar att avsluta löprundan med ett bad. Det får mig att orka ta i lite extra 🙂

  {"author":"Tina" 2016-07-31 22:15:33
  Svara
 • Åh men så härligt!
  Jag undrar vad du har för kamera då du är ute på liknande trips? Min systemkamera är så klumpig att ta med sig, då den vägen endel. Har du någon att rekommendera? Helst med wi-fi, som är lätt att ta med och tar fina bilder? ☺️

  Frida 2016-07-31 10:54:21 http://nouw.com/endorfinkick
  Svara
  • Svar på Fridas kommentar.

   Jag använder en Canon G7X när jag är ute och cyklar eller springer. Just bilderna till detta inlägg togs med systemkamera dock! 🙂

   Sara Rönne 2016-07-31 14:23:31
   Svara
 • Bästa sortens löprunda med kravlöst! Och avslutande dopp är ju underbart, där har du nåt att se fram emot i sommar!

  Johanna 2016-07-31 10:11:10 http://www.lady-tramp.se
  Svara
 • ny hemsida för mig för att leta snygga tights, även jag lite bred med mycket muskler över låren. Så tack nu har jag beställt för hela hösten, tror jag.
  Kommer åka till vackra Jämtland nästa helg och cykla Jämtlandstriangeln med familjen.

  KRAM

  elisabeth 2016-07-31 07:57:09 http://www.ringgatan8.se
  Svara
 • wonderful pics… love your sport equipment… :), perfect sneakers…

  kelly 2016-07-30 18:59:01 http://fragrancenerd.com/
  Svara
 • Hej! Jag kommer till Åre i slutet av nästa vecka för fyra nätter. Finns det någon typ av guide till Åre för vad som kan göras utan bil? Hade vart fantastiskt att få alla tips som inte kräver lång transport på samma ställe!

  Ida 2016-07-30 07:08:38
  Svara
  • Svar på Idas kommentar.

   gå in på turistbyrån och fråga; eller så kommer här några tips för saker att göra i byn utan bil: 1) testa downhill (tips – prova med guide så kan de lära er) 2) åk upp med kabin och vandra lederna från toppen 3) hyr el-mtb så kommer ni längre 4) testa sup på åresjön 5) gör en topptur till totthummeln 6) i byn pågår åre mountain festival, kolla deras utbud 7) käka på creperiet och wersens 8) om det är fint väder – häng i utepoolen på fjällgården 9) om det är dåligt väder, häng inne på sauna world på holiday 10) drick kaffe ute på torgbaren vid torget

   Sara Rönne 2016-07-31 14:29:11
   Svara
 • En härlig kväll och ursnygga tights 🙂

  Mari 2016-07-29 22:46:56 http://www.doitforyourself.shapemeup.se
  Svara
 • Åh där badade jag i förra veckan. Så fint! Hade gått Björnen-Byxtjärn, där det oxå gick fint bada.
  Såg dig på skutan när du gav dig ut på imponerande kvällsäventyret

  Karin 2016-07-28 22:22:22
  Svara
 • Kravlös löpning, bland det bästa som finns 🙂

  Sara Borg 2016-07-28 14:30:17 http://saraborg.blogspot.se
  Svara
 • Bada efter träning på sommaren kan ju vara typ det bästa som finns! Det bökigast är dock att hoppa i med cykelbyxorna och sen efter en stud fortsätta att cykla hem… Men vad gör man inte för att få plaska lite!

  Anna 2016-07-28 11:36:24 http://www.annamjansson.se
  Svara
 • Tightsen är verkligen fina på dig Sara & miljön är fantastisk. Nyligen hemkommen från Jorm kan jag riktigt känna hur du känner omgiven av fjäll, med frisk luft & det där tystnaden som ger ro för själen. Njut & hälsa Jämtland från mig <3

  Anna Trend o träning 2016-07-28 08:24:46 http://www.trendotraning.se
  Svara
 • Tajtsen du har på dig – så vansinnigt snygga!
  (Har ett djupt träningstajtsköpberoende så detta var inte alls bra för mig)

  Träningsblogga 2016-07-27 23:08:39 http://traningsblogga.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!