Podden om tid

Tid. Vad väcker det för tankar hos dig? Lugnt och skönt eller stress och brist? Tid är så stort och så enormt trots att vi alltid har för lite. I det senaste avsnittet av podden Träningsglädje TALKS pratar vi om tid. Vad det är och vad det kan ställa till med.

Företaget Mind Apps som gjort Mindfulness appen är sponsor till Träningsglädje TALKS. Mindfulness Appen finns att ladda hem via App Store och Google PlayGenom appen kan du följa med på guidade meditationer som är 3 minuter – eller längre. Du kan också välja tysta meditationer eller vem som ska guida dig genom meditationen.

Jag nämner i podden hur kul det är att se att alltfler mediterar, bland annat flera ”coola” bloggstjärnor med Modettes chefredaktör Josefin Dahlberg i spetsen. Meditation är trendigt på riktigt – och här kan du läsa om senaste gången som jag mediterade.

pod om hälsa och träning; träningsglädje talks

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Tack för den podden! Precis vad jag behövde höra idag på min runda. Ni är så kloka tillsammans! Som plåster på min trötta, ledsna själ. Satte i gång positiva tankar i min trötta hjärna. Trevlig helg! Karin

    karin 2016-03-18 18:30:00
    Svara
    • Svar på karins kommentar.

      Tack Karin. Och du – många kramar! Förstår både din trötthet och din ledsenhet även om vi kanske inte alltid delar skälen till den.

      Sara Rönne 2016-03-18 19:33:51
      Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!