Top outfits

Jag har satt ihop mina favoritlooks från alla de plagg som ligger uppe på Crafts webbshop just nu. Det var svårt. Och det fick mig att längta till vår. Men det var det värt!

Det blev en cykeloutfit, en vanlig träningsoutfit – och så en löpoutfit. För cyklingen så tänker jag mig en varm sommarkväll med cykling i golden hour. Då ska jag träna min styrka tidigt på morgonen, ni vet – sådär tidigt så att det fortfarande är daggvått i gräset. Och så springer jag på fjället, tar steg utanför stigarna och upptäcker allt det vackra som finns där ute.

craft sportswear

Cykel:

Ultralätta Featherlight jacket + Glow jersey i somrigaste färgen + Glow bib (tjejbyxan som blev så omskriven förra året)

Träning:

Pure print tights i allra stiligaste färgen + Basic tank top som jag har i typ varje färg eftersom detta är allra bästa baslinnet + Pure light sweatshirt

Löpning:

Supersköna Active comfort short sleeve som jag bott i hela vintern + Facile half zip som jag har i olika varianter och verkligen älskar + Devotion tights som jag tycker är sjukt snygga

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!