Röhnisch Black Clover Running Collection

Idag lanseras Röhnisch Black Clover Running Collection; en ny och snygg kollektion med stilrena prints och klassiska snitt. I samarbete med Röhnisch har jag provat kläderna. Från håll ser det snyggt svart ut:

Shape tights Röhnisch black clover Shape tights Röhnisch black clover

Men titta närmre och du ser det skimrande printet! Den svenska klövern möter det stilrent svarta, en kontrast till all färgprakt.

Shape tights Röhnisch black clover

Printet går som en röd tråd genom hela kollektionen tillsammans med detaljer i färgen ”blossom” på några av plaggen. När du kikar på filmen nedan så ska du särskilt kolla på ryggen på den svarta löparjackan (Livy run jacket) som en av tjejerna bär – så himla snygg detalj som jag tokälskar!

Jag gillar också hur Livy racerback är skuren framtill – det är riktigt smickrande, tillsammans med passformen som är lite lösare nedtill. När det blir varmare kommer jag att träna en hel del i Livy run skirt; den första träningskjolen som jag känner mig riktigt bekväm i. Fallet i plagget är snyggt och längden på kjolen är perfekt.

Tightsen som jag har på mig heter Lizz tights och är i 7/8 längd. De tillhör Röhnisch legendariska shape-tights (med kompression) som blivit en riktig klassiker. Shape-tightsen lanserades första gången 2011 och finns i olika modeller och olika längder. Du har sett några av dem på min blogg tidigare; bland annat här.

Lizz tights är en riktig figurformare. Tyget i tightsen är tätt stickat vilket gör det kompakt och ger dig stöd, dessutom är de printade i ett gel-print som ger ännu mer support. Materialet gjort i 27% elastan som gör tightsen elastiska. De har också reflektiva prints för bra synlighet i mörkret.

Röhnisch shape tights

På den här bilden har jag på mig: Lizz shape tights, Livy long sleeve och Livy clear jacket.

I höstas kom den första inspirationsfilmen med helt vanliga tjejer som Röhnisch gjorde – och nu kommer uppföljaren med fokus på löpning. Budskapet är en form av träningsglädje; för när man tränar tillsammans med sina vänner så tränar man oftare.

I den nya filmen ser du ett nytt helt vanligt tjejgäng. Här kan du läsa mer om dem! Och, inte minst – här är nya filmen med riktigt mycket löparglädje. Se den, inspireras och framförallt – längta lite efter värmen och allt det gröna:

Detta inlägg är i samarbete med Röhnisch. Alla åsikter är mina egna.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
19kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!