Om att våga

Äntligen är det dags för det första avsnittet av Träningsglädje TALKS Vinterspecial som jag gör tillsammans med Craft Sportswear. Jag ville göra en pod som varade hela julen, lite som Vinterpratarna i P1. Här är den: sju avsnitt under sju dagar med start just idag.

Innehållet har ni varit med och bestämt i det här blogginlägget. Jag har valt ut sju olika teman för denna Vinterspecial men det fanns så väldigt många bra önskemål så vissa teman kommer jag att spara till vårens podavsnitt medan andra kommer bli blogginlägg. Tack för att ni är så engagerade och smarta och ger mig så många bra insikter och förslag!

Craft Sportswear är med som sponsor till dessa avsnitt i min Vinterspecial. En dag före jul åkte jag ner till deras huvudkontor i Borås för att träffa Malin, Sofia, Lena och Martin som alla jobbar med olika saker på Craft.

Jag ställde en mängd frågor till dem och först ut är Malin som är Marketing Coordinator för Craft Sportswear i Sverige. Hur kan en dag på Craft se ut och hur är det att hänga med elitatleter som Charlotte Kalla och Johan Olsson på jobbet? …och är alla på Craft sportnördar?

I podden nämner Malin en jacka som heter Weather jacket som faktiskt lyckats frälsa i stort sett alla som provat den. Weather jacket är lika tunn som den är varm och dessutom riktigt snygg och stilren. Här kan du läsa mer om Craft Weather jacket (här är den för herr).

Men tillbaks till att våga. När jag tänker på ordet våga så tänker jag utifrån två spår – som dessutom är motsägelsefulla. Nummer ett handlar om att våga sätt upp ett mål och faktiskt jobba mot det. Nummer två är att våga släppa prestationen helt och fullt och träna för att må bra och att ge det en ärlig chans.

Att våga utmana sig är en självklarhet för några men ett jättesteg för andra. Att sikta mot ett mål innebär målinriktad träning, disciplin och uthållighet – för att nå hela vägen fram. Men det kan vara lätt hänt att ett mål också innebär en stor risk för att misslyckas. Fast vad är ett misslyckande egentligen?

Lyssna på podden Träningsglädje TALKS och det första avsnittet i Vinterspecial – om du redan prenumererar på podden Träningsglädje TALKS så dyker alla avsnitt upp i ditt flöde – annars så tycker jag att du ska leta upp Träningsglädje TALKS och börja prenumerera nu!

Pod om träning - Träningsglädje talksPODCAST OM HÄLSA träningsglädje talks

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!