Vinterns skönaste underställ

Nu ska jag berätta något riktigt roligt: i mellandagarna blir det många avsnitt av min podcast Träningsglädje TALKS!

Under några dagar där mellan jul och nyår, du vet när man går och skrotar som bäst och njuter av mys och ledighet och kanske långa promenader eller löprundor eller kanske till och med mil i längdspåret – då under dessa härliga dagar kommer jag att släppa ett podcastavsnitt om dagen tillsammans med Craft Sportswear.

Inte nog med det; du är högst delaktig i vad som kommer att gå ut i etern! Ja, om du vill förstås. Och det vill du såklart eftersom du dessutom har chans att vinna vinterns härligaste underställ!

Efter 20 miljoner underställ lanserar nu Craft Sportswear sin efterföljare till det plagg som gjort så många mil i löparskor och på längdskidor, i skidbackar och pulkabackar och på cykeln och på fjälläventyr och som suttit på dig och mig och många andra.

Det nya understället, Active Comfort, är riktigt snyggt och dessutom riktigt bra. Det är tänkt att funka till det mesta du vill göra under vintern och jag har använt mitt många, många gånger redan.

Underställsbyxorna har jag mest skrotat runt hemma i eftersom de är så otroligt sköna (däremot inte tillräckligt kallt ute för dem) – och den långa underställströjan hade jag ju bland annat här! Den tror jag kan bli en riktig hit tillsammans med en väst om man ska ut och springa när dagarna är soliga och milda till exempel. Eller under en skidjacka när du åker alpint eller är ute på långa promenader.

Ett otippat plagg i Active Comfort-serien är den kortärmade underställströjan. Den har jag faktiskt använt allra mest.

Kortärmad underställströja, när ska man ha det kanske ni undrar? Typ jämt, svarar jag. Jag hade den när jag sprang marathon till exempel. Då var det runt 10-12 plusgrader men liksom lite kyligt ändå – och det var skönt med ett lager närmast kroppen som gjorde jobbet med att hålla mig torr och varm.

Du har chans att vinna ett set från nya serien Active Comfort och det hela är mycket enkelt:

1. I en kommentar nedan ska du svara på en enkel fråga: Active Comfort är gjord med ett gäng olika innovationer. Nämn en av dem i kommentaren!

2. Svara även vilken färg du helst skulle vilja vinna!

3. För att koppla ihop det med podden så vill jag att du ger ett önsketema som ett av podavsnitten ska bestå av! Det kan vara ett övergripande tema eller en specifik fråga som du tror skulle passa bra i podformat. Typ hur gör man för att trivas med sitt liv? Eller dina bästa tips för att träffa nya vänner. Varför inte tema vardag kanske?

Tävlingen pågår fram till den 29 november kl 23.59; då drar jag en vinnare som meddelas via mail.

craft active comfort 04sara traningsgladje IMG_8074craft active comfort 03 craft active comfort 02sara traningsgladje IMG_8129craft active comfort 01

Bilder från Craft Sportswear (fotograf Patrik Johäll/Superstudio) – förutom två som är mina egna.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
97kommentarer
 • Svaret på frågan är att de är sömnlösa.
  Min favorit och den jag skulle vilja vinna är färgen crush!
  Om jag fick önska ett tema så skulle jag vilja att du pratade om
  ”att ta hand om dig själv” och hur man gör det på bästa sätt, då snackar jag i form av vila, återhämtning m.m. 🙂
  Kram

  felicia kyrk 2015-11-30 00:02:03
  Svara
 • 1. ”Quick dry” -ett måste när jag väljer underställ!
  2, Ruby

  3, jag vill gärna höra mer om hur man gör träningen till en del av vardagens bestyr,
  så att det inte blir ett stressmoment, utan ett roligt äventyr!

  Mattias Olofsson 2015-11-29 21:21:41
  Svara
 • 1. Soft Touch
  2. Ruby
  3. Hur får jag mitt livspuzzel att gå ihop med man och barn, heltidsjobb som jag ofta tar med mig hem, umgänge med vänner och ambitioner om fysisk träning och vidareutbildning (och avkoppling)?

  Gerdan R 2015-11-29 21:16:37
  Svara
 • 1. Soft Touch
  2. Ruby
  3. Hur får jag mitt livspuzzel att gå ihop med man och barn, heltidsjobb som jag ofta tar med mig hem, umgänge med vänner och ambitioner om fysisk träning och vidareutbildning (och avkoppling)?

  Gerdan R 2015-11-29 21:16:37
  Svara
 • Åh, vilken underbar tävling!! 🙂
  1. Quick dry! Perfekt ju.
  2. Jag önskar vinna färgen Brisk
  3. Jag vill gärna höra tips på Yoga/meditation retreats runt om i världen. Gärna med anläggningar som fokuserar på ekologiskt. Mindfulness och en bra syn på miljö och mat är något som vi alla borde tänka på! Det är viktigare än vad vi tror. Ha det så gott!

  Emely 2015-11-29 15:22:40
  Svara
 • 1. Sömlösa
  2. Dynasty
  3. Vill nog hör om…. Att våga ta sig an tränings utmaningar. jag tror alldeles för lite på mig själv ! Och vågar inte anmäla mig för jag tänker att jag inte skulle klara det!
  Hur gör jag för att våga & sluta fega…..

  my 2015-11-29 12:09:27 http://mythulin.blogg.se
  Svara
 • Sömlösa
  Ruby

  Tema vardag – hur får man det att funka och hur får jag tid att påverka min framtid när jag knappt har tid att leva i nuet.

  ” Lifehacks som tar dig igenom dagen och säkrar framtiden. ”

  Anna L 2015-11-29 07:56:37
  Svara
 • 1. Sömlös konstruktion
  2. Ruby
  3. Träning för och med barn. Hur man kan aktivera och motivera dem till olika aktiviteter.

  Anette 2015-11-29 01:55:51
  Svara
 • Wow, klart jag vill vara med och tävla! 🙂

  1. De är sömlösa
  2. Dynasty
  3. Problematiken kring att ”våga sätta upp mål”, eller målsättning överhuvudtaget. Vanligtvis blir jag för feg och väljer ett mål som är avklarat inom en månad. Jag vill ha något större! Saftiga utmaningar för både kropp och framförallt – knopp. Hur gör man och samtidigt undviker att kollapsa totalt och ge upp? Mitt mål är att i augusti 2016 bestiga Kebnekaise. Jag har ganska liten erfarenhet av fjällen, men är så otroligt peppad för den här grejen. Att få prova om mitt psyke pallar och låren orkar. Jag älskar hur min kropp kan ta mig upp för kullar, men jag är minst lika *kär* i mitt huvud som gör det hela möjligt! 🙂 Kram

  Alice 2015-11-28 17:05:09
  Svara
 • 1. Den är sömlös (vilket är rena drömmen!)

  2. Jag skulle vilja vinna färgen Ruby

  3. Det hade varit superroligt att få höra mer på podden om träning (inspirerat av tävlingen) och de bästa tipsen för alpin åkning exempelvis destinationer, färdmedel dit, vart man hyr mysigaste stugorna, hur gör man enklast och godast mat osv.

  Julia 2015-11-26 00:12:56
  Svara
 • 1)soft touch
  2)dynasty
  3) hur man hittar en passande hobby som ger en extra energi efter jobbet

  Johanna wersäll 2015-11-25 21:19:44
  Svara
 • Hej!

  1. En av innovationerna är sömnlöst material, jag känner redan nu hur skönt det skulle kännas (eller inte kännas alls) mot min hud när jag gör mina stora svängar ner för pisten!
  2. Om jag skulle ha turen att vinna önskar jag mig ett underställ i färgen ”Brisk”, den färgen är vinter för mig!
  3. Mitt önske-tema i bloggen är: ”Självkänsla – Jag är inte mina prestationer” just för att jag tror att det är alldeles för många som lägger hela sig själv i sina prestationer.

  Kram Sara!

  Sara 2015-11-24 19:56:06 http://hejamera.blogg.se
  Svara
 • 1) Quick dry!
  2) Ruby
  3) Träningsglädje – med hela familjen! Och, träning före, under och efter graviditet! Eller – vikten av att kniiiipa!

  Maria Wisén 2015-11-24 18:07:04
  Svara
 • seamless
  crush
  må-bra livsberättelser som är vansinnigt spännande, som ger inspiratoin, hopp och värme.

  barbara 2015-11-24 04:51:47
  Svara
 • 1. Soft Touch.
  2. Brisk.
  3. Aktiv glad musik för härlig lättsam träning :)Roliga låtar, glada låtar, gott humör-låtar, positiva optimism-låtar!

  Maria 2015-11-23 22:41:23
  Svara
 • 1. Seamless.
  2. Gecko
  3. Hur man får tillbaka motivationen att träna igen efter man varit skadad/haft en svacka

  Robert 2015-11-23 22:08:45
  Svara
 • 1. Quick dry
  2. Ruby
  3. Jag önskar tema Pepp! Allt ifrån rekommenderad träningsmusik, positiva tankar, hur man kan få till den där lilla extra knuffen som behövs, tips på bra mat som ger energi, sätt för att göra träningen roligare med mera. Det hade varit kul 🙂
  Kram, Anna

  Anna G 2015-11-23 22:00:28
  Svara
 • Quick dry
  Ruby M
  Jag skulle vilja ha en ”skidguide för ängsliga”. Hur gör en när en skall lära sig åka skidor i vuxen ålder? Bra träning att göra innan? Regler på after ski, får en dra på ett lager läppstift som matchar understället, eller är det för piffigt? Skulle älska lite do’så and don’ts och allmänna tips!

  Ida 2015-11-23 21:41:24
  Svara
 • Soft Touch
  Dynasty
  Vardagsträning under vintern (då det är -20 i flera veckor och massa snö)

  Carola L 2015-11-23 18:27:02 http://mammamuh.blogg.se
  Svara
 • 1. Seamless.
  2. Dynasty
  3. Skulle vilja att du tog upp hur träning påverkar psykisk ohälsa. Vilken slags träning är relevant då man har utmattningssyndrom etc.

  Carina Rosengren 2015-11-23 13:33:43
  Svara
 • 1. Quick dry
  2. Black
  3. Jag tänker att det vore kul att höra om hur din träning förändrats sedan du skaffade hund? (Har den det? Hur tränar ni, hur kan man få till ett bra träningspass för sig själv och samtidigt ta hänsyn till hunden osv?) ”Att träna med sin hund” får blir önskerubrik.

  Emelie Nilsson 2015-11-23 13:19:40
  Svara
 • Quick dry
  Black XS
  Vore kul med något vinterdepp tips så att alla kan må bra där ute!

  Maria 2015-11-23 12:57:08
  Svara
 • 1. Seamless
  2. Dynasty
  3. Jag hade tyckt det hade varit intressant med ämnet hur man får till en bra balans i livet när ”ekorrhjulet” rullar på för fullt. Balansen mellan jobb, familjelivet och att inte glömma sig själv mitt i allt.

  Sara Löfberg 2015-11-22 20:59:42
  Svara
 • 1. Soft touch, seamless och quick dry
  2. Crush
  3. Vore intressant med ett podavsnitt om just hur man träffar nya vänner i mer vuxen ålder, det vill säga i dom där åren mellan skola och innan man får barn och ändå kommit ut i yrkeslivet i kanske en ny stad. =) Träning är ju ett bra alternativ till att träffa nytt folk så att väva ihop det vore intressant.

  Jeanette 2015-11-22 19:51:57
  Svara
 • Jag är jättegärna med!
  1. Quick Dry
  2. Ruby
  3. Några supertips för att må bra! Typ ”10 tankar alla bör ha” eller liknande! 🙂

  Kram!

  Helena 2015-11-22 19:47:07
  Svara
 • 1. Seamless
  2. Dynasty
  3. Jag skulle gärna vilja att ni gjorde ett avsnitt om träningens effekter på kropp och själ =)

  Anna Mårtensson 2015-11-22 19:13:08
  Svara
 • 1) De är Seamless vilket är helt underbart! Inga skavningar eller sådant när man är ute i vinterlandskapet och sportar.

  2) Jag skulle vilja ha ett i färgen Dynasty.

  3) Ett bra ämne tycker jag är mindfulnes i vardagen. Det är så viktigt men så oerhört lätt att glömma bort när allt bara rullar på.

  Emma J 2015-11-22 17:00:33
  Svara
 • 1. Seamless
  2. Dynasty
  3. Jag har i perioder svårt att ta mig hemifrån pga sjukdom. Vore kul med tips på hur man tränar hemma. Inne och/eller i trädgården. När jag mådde som sämst gick jag runt i mina föräldrars trädgård på landet med stavar. Varv på varv för att ha nära in om jag blev akut sjuk som jag kunde bli då.
  Nu mår jag betydligt bättre och går en hel del med stavar tex, men ibland slår det till och jag blir sittande i huset. Så tips på kul och annorlunda hemmaträning är mitt förslag. 🙂

  Annika Andersson 2015-11-22 16:43:12
  Svara
 • Seamless
  Ruby
  hur behåller man motivationen eller blir motiverad 🙂

  annica 2015-11-22 12:22:55
  Svara
 • 1. Seamless
  2. Ruby, även om färgen inte spelar någon roll, eftersom de är lika fina 🙂
  3. Ännu mer om vardagsträning, av den typen som i princip alla klarar av, och som är lätt att ge sig ut på även om det tar emot 🙂

  Jerker 2015-11-22 11:54:00
  Svara
 • 1. Seamless
  2. Önskar vinna i Crush.
  3. Jag önskar ett program om gravidkroppen. Att bli vän med den och acceptera förändringen. Med mitt första barn hade jag svårt att acceptera min kropp och joggade till vecka 32 trots foglossning och enorm värk. Idag inser jag hur dum jag var, bäckenet förstörs och jag får men efteråt. Denna graviditet är jag mycket mer okej med min kropp och har lärt mig av läxan!

  Christine C 2015-11-22 11:42:34
  Svara
 • 1. Seamless
  2. Ruby
  3. Psykisk ohälsa. Att lyfta fram det, hur det inte är ovanligt och att man kan få hjälp! Att man inte behöver skämmas. Jag skäms inte över att jag har diabetes, varför skulle jag skämmas över att jag är deprimerad, lider av panikångest, ADD etc. Det tycker jag är ett oerhört viktigt ämne!

  Karin Eklund 2015-11-22 11:27:09
  Svara
 • 1. Quick Dry
  2. Black
  3. Hur vet man vilken sorts träning som passar ens kropp.. Eftersom alla har olika sorters kroppar och man passar såklart inte till allt.

  Annica Nilsson 2015-11-22 11:17:32 http://anniicanilsson.blogg.se/
  Svara
 • 1. Quick drygt
  2. Dynasti
  3. Skulle vara intressant att höra dig prata om hur man håller motivationen uppe för träning när den vacklar. Hur ska man tänka när motivationen tar slut och man känner sig ”bränd” på sin träning.

  Helena 2015-11-22 10:45:33
  Svara
 • 1. seamless
  2. crush
  3. jag älskar att vinna, jag älskar att träna (storlek S)

  kaarina röning 2015-11-22 10:11:23
  Svara
 • Seamless
  Ruby
  Jag har drabbats av utmattningsdepression, jag tycker det är jättesvårt med balansen jobb ( jobbar halvtid i skolan) träning och mat. När jag kommer hem efter jobbet måste jag ofta vila och då blir träningen lidande. Jag har några bestämda pass som jag ofta går på bl.a yoga. Det skulle vara intressant om du och en gäst som vet vad det handlar avskulle kunna prata om detta. Ge tips! Det skulle vara guld värd för mig!

  Madeleine 2015-11-21 21:44:14
  Svara
 • 1. Seamless
  2. Dynasty
  3. Jag älskar inlägg som handlar om balansen i livet. Både springrundor och lösgodis finns i mitt liv men kämpar ofta med tankar på att jag som inte är trådsmal inte borde äta onyttigheter och att jag ”borde” sträva mot att bli smal istället. Vill komma bort från detta tänk, vara nöjd med mig själv och njuta av livet och du inspirerar mig till detta Sara! Jag är inte där än men på väg!

  Anna Hedberg 2015-11-21 15:55:42
  Svara
 • Vilka underbara underställ! Här kommer svaren på frågorna:
  1. Seamless
  2. Ruby
  3. Jag skulle vilja önska ett podavsnitt om träning med hund. Vad ska man tänka på när man tränar med hund, hur tränar du Hazel när du är ute på dina pass? Hon är ju verkligen underbart fin. Finns det vissa pass som är bättre/sämre att träna med hund. Skulle så gärna vilja höra hur du tänker om hund-anpassad träning och hur man lägger upp sin träning.
  Tack för en härlig blogg och pod! Har fått massor av inspiration för min egen träning.

  Nathalie 2015-11-21 11:27:47
  Svara
 • Först….tack för en inspirerande blogg!
  Seamless (perfekt eftersom jag är känslig för sömmar), quick dry (så skönt att känna sig torr under hela träningspasset)
  Att hålla träningsmotivationen vid liv över tid skulle vara ett intressant ämne för mig.
  Jag gillar färgen Ruby.

  Katarina 2015-11-21 07:36:45
  Svara
 • 1. Soft touch
  2. Dynasty
  3. Önskar ett poddinlägg om långsamma löpare. Vi är ett stort gäng som älskar att springa. Hur vi än lägger upp träningen med intervaller, coacher och löpteknik så förblir vi långsamma. Långsam är subjektivt men för mig är mitt tempo 7-8 min/km. Men löpningen ger mig njutning och en paus i vardagen, en av fördelarna är faktiskt att man oftast hittar någon att småprata med längst bak på loppen. Fast ibland undrar jag varför jag inte blir snabbare, beror det på teknik, astma, kroppsbyggnad, stress, lathet?

  Eva 2015-11-20 22:19:24
  Svara
 • 1. Soft touch
  2. Ruby
  3. Jag skulle vilja höra ett podavsnitt om resor! Jag vet ju att du reser mycket, men vilka ställen rekommenderar du verkligen, alltså vilka är dina bästa platser att resa till? Vilka resor har du på din bucketlist? Vilka har du på din faktiska planeringslista? Har du varit någonstans där du känner att du inte skulle vilja åka igen?

  PiaL 2015-11-20 21:33:54
  Svara
 • Seamless
  Färgen Brisk tycker jag om.
  Kost och vardagsmotion för att hålla sig i form i 60 års åldern

  Kerstin Molin 2015-11-20 18:08:52
  Svara
 • Seamless, Quick dry, soft touch
  Dynasty var riktigt fin färg
  Jag älskar att höra poddavsnitt i intervjuform som din FANTASTISKA intervju med Kalla. Kända träningsprofiler, deras uppväxt, filosofi, tankar, syn på träning liv och tävlingar, kost, framtid, etc.

  Jessica Sundberg 2015-11-20 06:27:28 http://attlevasunt.se
  Svara
 • 1.seamles ,ouick dry

  2.färgen ruby

  3.Jag hade velat höra mera om när träning inte längre är hälsosamt , hetsen varför kan det ha blivit så mm.
  Skulle vara intressant om du i ett podd avsnitt berättar om hur en dag för dig kan se ut. Mat , jobb , träning, mm.
  Tack för en super härlig blogg.
  Kram ellionore

  Ellionore 2015-11-20 06:25:22
  Svara
 • 1. Quick dry
  2. Svartmelerat
  3. Jag tycker att hälsa handlar om alla delar i livet och ffa bra nära relationer! Så jag är nyfiken på dina relationer och tankar kring detta ämne! 🙂

  Maria E 2015-11-19 21:21:00
  Svara
 • Seamless. Ruby. Skulle gärna lyssna till en podd på temat ”att bryta mönster”.

  Hanna 2015-11-19 21:14:17
  Svara
 • 1, seamless
  2, blå
  3, det jag saknar i poddar om träning är tips på hur man ska göra nu när mörkret kommer. Jag blir feg, känns inte okej att springa själv i mörkret som tjej – samtidigt blir jag förbannad för att min träning blir begränsad, bara för att jag är tjej. Så jag efterfrågar tips o idéer: hur tänker ni andra? Hur gör ni? Hur utrustar ni er för att våga ge er ut?

  Lotta 2015-11-19 16:03:34
  Svara
 • 1. Den är sömlös och det är polyester närmast kroppen, det gör att den transporterar fukt bra 🙂

  2. Blå 🙂

  3. Jag skulle vilja lyssna på hur du tänker kring frihet. Vad är frihet för dig? Varför vill du vara fri? Hur skulle ditt liv vara utan frihet? 🙂

  Marie 2015-11-19 15:41:39
  Svara
 • 1. Sømløs
  2. Brisk
  3. Nå som det skjer så mye fælt i verden, hvordan kan man utgjøre en forskjell og spre mer kjærlighet?

  L 2015-11-19 15:32:01
  Svara
 • 1) flatlock sömmar
  2) grått
  3) aktivitetsarmband – hur välja bästa för mig?

  Martina Kulenius 2015-11-19 15:31:32
  Svara
 • 1. Den är sömlös och snabbtorkande
  2. Blå
  3. Jag tycker att det skulle vara roligt om du kan berätta mer om längdåkning, det är en typisk mellandagssyssla (de år det finns snö) och för mig starkt förknippat med Craft. Kanske tekniktips varvat med hur en riktigt bra dag på skidorna ser ut, vad so ska finnas i matsäcken mm. Och hur får man med sig mannen på en tur? 🙂

  Sara 2015-11-19 14:03:42
  Svara
 • 1. Sömlös. Viktigt för mig då jag lätt får skav under långpass.
  2. Brisk
  3. Kravlös träning. Hur kan man utvecklas i träningen utan att sätta för höga krav på sig själv (så att motivationen och självförtroendet bibehålls)? Varför har omgivningen så mycket påverkan på min träning? Hur kan omgivningen ”kopplas bort”? Hur uppnår jag mina höga (men fullt nåbara) mål i träningen utan att stuka självförtroendet? Gärna lite tips och råd kring mental träning.

  Stort tack för en fin blogg med många bra reflektioner!

  /Lisa Rosenblad

  Lisa Rosenblad 2015-11-19 12:36:08
  Svara
 • 1 Quick dry
  2 Crush
  3 Ett podavsnitt om att våga byta karriär. Jag har suttit på kontor i 15 år och är nu på gång att utbilda mig till yogalärare.
  Hur man kan bli bättre på att lyssna på sin inre röst när jantelagen (och andra i ens omgivning) säger att det kommer aldrig att gå.
  Lite tips på hur man ska tänka när man startar upp en egen verksamhet.

  Louise 2015-11-19 12:23:03
  Svara
 • Åh det understället är så fint! Älskar det lila på dig!

  Clara Edvinsson 2015-11-19 10:51:19 http://www.claraedvinsson.se
  Svara
 • 1. Seamless
  2. Den ljusgrå
  3. Vi är en liten grupp vänner som träffas och tränar tillsammans några gånger i veckan. Vi tränar utomhus och oftast tabata eller cirkel. Vi tränar utan mätbara mål, bara för att få frisk luft och vardagsork. Vi är 40 plus och tänker att detta är bra för oss både nu och inför ”åldrandet”. Hade varit kul att höra mer om denna typ av träning i podden. Tips på hur man ändå kan skapa utmanande pass och variation, att hitta till denna träningsform och känna att det duger och är bra nog. Att man inte måste gå på gym och ha strikta scheman. Njutfylld träning med kompisarna! Det vill jag höra om. Fler än vi måste väl känna så…

  Marie 2015-11-19 10:32:21
  Svara
 • 1. Seamless (fantastiskt!)
  2. Lila (dynasty)
  3. Ett kanske inte helt ”oluddigt” ämne jag verkligen skulle uppskatta att höra dina tankar om, skulle vara om att våga släppa kraven på sig själv, att våga njuta av nuet och det som finns runt omkring oss även i vardagen (utan att få dåligt samvete för att man inte kastar sig över tvätten så fort man kommer hem). Att våga trotsa vardagsstressen helt enkelt och tillåta sig att stanna upp, känna efter och ta in och uppskatta livet innan det bara rusar förbi. Så svårt att våga allt detta även om det kanske inte låter så svårt i teorin… men otroligt synd om man missar det enkla goda i livet som ju oftast finns runt om oss mest hela tiden!
  Ett sån’t avsnitt och jag skulle ha lurarna klistrade vid öronen 🙂

  Louise 2015-11-19 09:50:31
  Svara
 • Hej Sara, tack för en otroligt mysig och inspirerande blogg.

  1. Soft touch innovationen känns väldigt lockande för mig. Långt från alla underställa jag tycker är sköna!
  2.skulle jag vinna skulle jag bli överlycklig om det fanns i färgen Brisk.
  3. Gör snart premiär på arbetet igen efter 3 månaders sjukskrivning pga graviditet och 12 månaders föräldraledigt. Under det gångs året har en en hel del tragedier tyvärr inträffat vår familj. jag har tyvärr därför inte klarat av att hålla motivationen eller suget uppe för träning. Det har varit en mentalt intensiv tid, men nu börjar det bli ljusare igen. Skulle vilja höra ett inslag av hur man just kan hålla motivationen och suget igång för träning. Som arbetande småbarnsförälder har man ju inte alltid möjlighet att träna när motivationen är som störst.

  Lisa Engström 2015-11-19 09:45:42
  Svara
 • 1. Seamless, quickdry, sa blir det extra comfortable tror jag
  2, Ruby
  3. Jag skulle jättegärna vilja höra ett podavsnitt med tema ; blir aldra (40-50) och traina, hur anpassa traningen etc? balans mellan villa och traning och job

  tussen tack for valdig bra blogg och dina pod !!!
  halsnigar from utonlands (nl)

  Sieta 2015-11-19 09:28:17
  Svara
 • Plaggen har en sömlös konstruktion för optimal komfort och för en precis placering av mesh-strukturer för extra ventilation.

  Jag älskar den blå färgen!

  I podden skulle jag vilja att du tog upp ”att gå mot strömmen och inte vara normen trots samhället/familjens förväntningar på dig

  Ida 2015-11-19 08:58:41
  Svara
 • Åh så fint! Är verkligen i behov av ett nytt. Får man fråga vad du har för storlek på ditt? Det ser ut att sitta riktigt bra!
  Kram

  Sara 2015-11-19 08:35:36
  Svara
 • Fin tävling, underställen är verkligen ögongodis!

  1. Quick dry
  2. Dynasty
  3. Jag skulle jättegärna vilja höra ett podavsnitt med tema ”Att välja”. Livet och vardagen består ju av en himla massa val, och varje gång vi väljer något så väljer vi också bort något. I alla dessa val så skapar vi ju också hur vårt liv ska se ut. Hur tänker du när du gör dina val? Vad blir avgörande? Och hur har olika val påverkat dig och din omgivning? Mycket väcker ju känslor och åsikter. Jag tänker mig allt från träning, vardagsliv, mat, resor, familj, vänner och arbete.. Exempelvis: Att välja vänner, att välja lunch just idag, att välja boende, att välja vad du ska lägga din ännu oplanerade timme på idag…

  Tusen tack för en fin blogg och pod!

  Helena 2015-11-19 07:02:30
  Svara
 • Älskar dessa underställ!
  1.Seamless (mycket bra)
  2.Ruby
  3.Hur man får till njutning i vardagen. Du verkar så bra på det.

  Tusen tack för en bra blogg!
  //Charlotte

  Charlotte 2015-11-18 22:52:27
  Svara
 • Wow, va snyggt! Ett ljuslila underställ står på min önskelista <3
  1. Quickdry
  2. Ljuslila
  3. Ett avsnitt om hur man vågar springa ensam i skogen. Haha. Jag är livrädd för att möta något djur. Vad kan man tänka på?

  Annika 2015-11-18 22:26:40 http://www.annikalarsen.se/
  Svara
 • Vilken kul tävling med en riktigt bra pris! Håller tummarna 🙂

  1. Soft Touch. Perfekt till mitt jobb i skogen och min fritid med träning 🙂
  2. Dynasty
  3. Hur man motivera sig still att träna varje dag!

  Oriana 2015-11-18 22:15:08 http://kristianstadedintorni.blogspot.se/
  Svara
 • 1. Seamless
  2. Det lila. Dynasty heter det kanske.
  3. Varför är det så svårt att älska sig själv och känna att man är bra nog alla dagar?
  Tack för din härliga blogg!
  Karin

  Karin 2015-11-18 21:49:42
  Svara
 • Men den här tävlingen vill jag absolut vara med i, har ju klämt och känt på just detta underställ som kändes så otroligt skönt!
  1. Quick dry och seamless
  2. Rött är så fint
  3. Jag hittade din blogg när jag googlade på inte trådsmal men tränar eller något sånt, minns inte exakt.
  Men vad jag däremot minns var att du hade skrivit lite om hur du såg på just det, jag ville läsa mer om just det för det finns inget på nätet.
  Så därför önskar jag att få höra mer om din sunda syn vårt förhållningssätt till våra kroppar, vad vi bör lägga fokus på……..ja lite så tänker jag.

  Carina Olsson 2015-11-18 21:25:01
  Svara
 • 1. Quick dry
  2. Ååh, alla e så fina, men gärna blå (brisk)
  3. Som någon skrev ovan, ett poddavsnitt om bucket list för livet. Eller hur träna så glädje- och upplevelsefyllt som du verkar göra, men ändå målmedvetet. Även en beskrivning om din drömvecka vore kul- vad ingår där, hur träna, äta, jobba var o med vem.

  Erica 2015-11-18 21:10:29
  Svara
 • 1. Quick dry, en himla bra grej
  2. Ruby ser jättefin ut
  3. Jag skulle vilja höra ett avsnitt om hur det är att bo i Åre?

  Tack för dina underbara bilder!

  Jaana 2015-11-18 20:56:29
  Svara
 • 1. Alltså ÄNTLIGEN sömlöst kit – en rödhätta med känslig hud som jag blir ett vandrade eksem med svettiga sömmar!
  2. Lila.
  3. Jag gillar mycket prat om inre hälse men även något inspirerande. Jag fick en fråga av mina kollegor att berätta ngt som man inte visste/trodde om mig. Jag pratade då om mina komplexrika år i ungdomen och hur jag ångrat all tid jag spenderat på att gå runt och inte DUGA. Eller inte vara som alla andra, när vi är så olika och det är normalt men vi fattar inte det. Så; komplex och självbild och hur andra har hanterat/hanterar det.

  Johanna 2015-11-18 20:53:45
  Svara
 • 1) Quick dry – snabbtorkande så man kan springa länge.
  2) Ruby – för att matcha med alla svarta plagg i träningsgarderoben.
  3) Hur tänker du kring balans i livet? Mellan jobb/träning/familj/vänner? Hur prioriterar och tänker du?

  Emilia 2015-11-18 20:48:31
  Svara
 • 1) seamless – yay
  2) garna lila
  3) hur gar det att halla sina vanskaper vid liv nar man bor pa sa manga stallen
  TACK FOR EN BRA BLOGG!!

  Ann 2015-11-18 20:47:47
  Svara
 • Men är det redan jul:)
  Var och klämde och kände på det underställströjan på stan sist.
  Åkte upp på julens önskelista..
  Så jävla skönt och snyggt!
  Så nu tar jag chansen och ser om tomten kommer tidigt i år.

  1. Quick dry! Så himla skönt och bra.

  2. Jag tycker det är snyggt att mixa så jag skulle nog satsa på ett par gråa underställsbrallor och den mörklila underställströjan:)
  Men alla färgerna är superfina! Skulle inte tacka nej till någon.

  3. Jag gillar listor och en bucket lista för livet vore spännande att ägna en podd åt.

  Ha en fin kväll!

  alex 2015-11-18 20:19:02 http://www.alexochcarin.wordpress.com
  Svara
 • 1. Seamless. Så otroligt härlig passform!
  2. Färg spelar egentligen ingen roll, men grått är en favorit!
  3. Jag skulle vilja komma igång med längskidåkning. Dels för att lära mig en ny träningsform men även för att jag tror det verkligen skulle passa mig och att jag då förhoppningsvis lär mig tycka om vintern mer än jag gör just nu. För just nu tycker jag den mest bara är kall, lång och tråkig. Men hur börjar man? Vart börjar man? Hur vet jag vilka skidgrejer som är bra och passar mig som nybörjare? Jag skulle helt enkelt vilja ha ett avsnitt om hur man börjar och tar tag i skidåkningen!

  Tack för en helt jädrans grym blogg!

  Daniella 2015-11-18 20:01:42
  Svara
 • 1, soft touch
  2, ruby
  3, motivation, svackor, höjare, tillbaka efter skada eller hur du motiverar dig till att träna fysiska svagheter.

  Marie 2015-11-18 20:01:40
  Svara
 • 1. Quick Dry, önskar att mitt nuvarande underställ hade torkat snabbt
  2. Dynasty fastnade både jag och min 4 åriga dotter för 🙂 Hon älskar att välja träningskläder till mig 😛
  3. Jag skulle gärna höra ett avsnitt om förebilder och mental träning. Du är en av mina förebilder och det skulle därför vara roligt att höra vilka dina är och varför. Kanske vad en bra förebild är för dig 🙂

  Cherie 2015-11-18 19:40:46 http://borjaspring.wordpress.com
  Svara
 • Vilken rolig tävling, perfekt nu till vintern ju!

  1 Quick dry, vilket ger ett snabbtorkande plagg och en torr kropp.
  2 Jag skulle vilja ha färgen Ruby, en helt perfekt röd färg.
  3 Jag skulle önska ett avsnitt om självkänsla, hur man lär sig tycka om sig själv och sin kropp.

  Din podd är grym! 🙂

  Amanda Andersson 2015-11-18 19:11:42
  Svara
 • 1. Quick Dry -(perfekt för längdskidturer)
  2. Ruby
  3. Det finns massor jag vill höra om! Men något som passar just nu är väl ändå att få höra om dina äventyr nu i vinter. Träning, resor etc..

  Camilla 2015-11-18 19:08:19
  Svara
 • Kul!
  Då ska jag vara ledig i flera veckor och skrota på uppe i Norrbotten, typ ta massa härliga löprundor i vinterlandskap. Då kommer massa podd passa bra!

  Träningsblogga - Ida 2015-11-18 17:48:15 http://traningsblogga.se/
  Svara
 • Men jäklar så snygga underställ!!

  1. Seamless (är himla nyfiken på just det!)
  2. Jag hade gärna haft på mig en långärmad Dynasty
  3. Ett intressant podämne hade varit hur man tacklar skador och ofrivillig träningsvila.

  Erika 2015-11-18 17:20:33 http://www.hejaerika.wordpress.com
  Svara
 • Vilken rolig tävling!

  1. Seamless, snacka om innovation. Jag stör mig alltid på någon sömn på mina nuvarande underställ.
  2. Dynasty, vilken fin färg! Hade varit så himla fin att mysa i nu när jag är hemma från jobb på grund av en dunderförkylning.
  3. Jag älskar din podd! Jag vill höra om massa grejer. Men framförallt vill jag ha en hel podd om dina kommande äventyr nästa år! Jag vill ha massvis med inspiration och tips, idéer! Äventyr som har både med träning och resor att göra! Alla äventyr. Du är en stor källa till inspiration!
  En annan pod kan handla om Din träningsresa du ska anordna nästa år! 😉 Det vore något

  Susanna 2015-11-18 17:20:33
  Svara
 • Underbar tävling och jag är med!
  1. Komfort i världsklass, vilket för mig är viktigt + suverän fukttransport och en snabbtorkande effekt på grund av att de använder polyester.
  2. Svart
  3. Roliga saker i vardagen, som piggar upp en och får en att skratta. Ett gott skratt förlänger livet.

  Bjuder på ett litet rim:
  Tänk att det snart är jul,
  så härligt, mysigt och kul,
  men även är det kallt,
  det vet vi nog allt! 😉

  Camilla 2015-11-18 17:17:04
  Svara
 • 1. En av innovationerna är att den har en sömlös konstruktion.
  2. Färgen Dynasty
  3. Podcast-önsketema: Hur motiverar jag min kille att träna? Han har inget behov av att gå ner i vikt och han skulle aldrig gå på gym, så jag kommer enbart på löpning som träning för honom. Men jag vill inte heller ”säga åt honom” att träna. Hur lyckas man att motivera någon att börja träna?

  Birgit 2015-11-18 17:14:19
  Svara
 • 1. Quick Dry
  2. Jag skulle vilja ha färgen dynasty
  3. Jag skulle vilja ha bra tips för att kunna bygga upp en bra kondition och även lite om hur du motiveras att fortsätta träna när det känns jobbigt.

  Elin D 2015-11-18 17:03:51
  Svara
 • 1. Quick Dry – Högkvalitativ polyester driver ut fukten från huden till det yttre lagret. Resultatet är ett snabbtorkande plagg och en torr kropp.
  2. Den blåa – Brisk
  3. Berätta om hur man kan ordna en träningsresa på hemmaplan. Det är så många som åker iväg på olika resor med träningstema, men om man vill ha träningsbiten, men inte har råd med själva resan, vad kan man då hitta på?

  Anna . P 2015-11-18 16:19:47
  Svara
 • Gud vad kul!
  1. En av innovationerna är att den är seamless, vilket ju är drömmen! Älskar också hur den transporterar bort fukten från kroppen.
  2. Helst av allt skulle jag vilja ha färgen Ruby.
  3. Det skulle vara kul att höra ett avsnitt om hur du hanterar mörkret så här års. Jag känner själv hur all motivation försvinner och hur jag hela tiden prioriterar kvällarna i soffan framför en film istället för att sticka ut på ett löppass.

  Elin 2015-11-18 16:18:00
  Svara
 • 1) Seamless
  2) Rött
  3) Julen och december, hur ser den perfekta december ut för dig?

  pilla 2015-11-18 15:53:27 http://nouw.com/runwayp
  Svara
 • 1. Sömlös konstruktion
  2. Brisk
  3. Jag är intresserad av att lyssna på en diskussion kring gränsen mellan att träna och att träna för mycket. När är det inte längre hälsosamt att träna.

  Emelie 2015-11-18 15:38:31
  Svara
 • 1) Seamless
  2) Svart
  3) Trendspaningar/-önskningar för ”Hälsa 2016”

  Liselotte 2015-11-18 14:56:34 http://liselotte.livskick.nu
  Svara
 • Som jag skrev inne hos Sofy… Jag har bara ett problem med det där understället och det är att det är så fint att jag nästan inte vill använda det… Du vet det där favvoplagget man sparar till special occations och inte har på vilken svettmåndag som helst… Fast det är ju dumt tänkt! Fina grejer borde man lyxa i varje dag! Tur att det ska bli kallt till helgen!

  Anna (orka mera) 2015-11-18 14:52:15 http://piggelina.se
  Svara
 • Kul! Värsta tidiga julafton här i din blogg.

  Plaggen är seamless. Älsk på den innovationen.

  Hm. Så svårt val. Jag som inte annars gillar lila tyckte t.o.m. den var fin. Men jag bestämde mig för att gå runt i färgen Brisk om jag har turen på min sida.

  Jag är den sämsta podlyssnaren. Men din pod är en av de få jag lyssnat på ibland. Kanske du kunde göra ett avsnitt om ditt liv. Som en biografi. Hur den ena saken ledde till den andra. Vad du har gjort och lärt dig på vägen. Det skulle jag vilja lyssna till. (Om du inte har gjort ett sådant redan)

  Kram!

  Pamela 2015-11-18 14:35:35 http://Pamppo.com
  Svara
 • 1. En av innovationerna är att det är en behaglig struktur som är skönt mot kroppen. Perfekt!
  2. Grå.
  3. Det vore kul/bra att få lyssna på hur man balanserar sin vardag. När ska man lyssna på sin kropp? Hur vet man att sin kropp säger ifrån? Det är enkelt att säga att man ska lyssna på kroppen, men om man inte kan det språket så är det svårt att göra det. Att ta upp exempel på NÄR man borde stanna upp, vila eller pausa. Liksom ta upp frågor som gör att man funderar över det man gör och inte bara kör på i ett jäkla race. Eftersom träning ibland ses som något ”måste” så kör man samma visa hela tiden för att man ”ska”. Men vad händer om man vilar en dag? Bryter sin rutin? Etc.

  Tack för en bra blogg !

  Emelie Richter 2015-11-18 14:05:10
  Svara
 • Den innovation som tilltalar mig mest är nog Quick Dry! Att plaggen är snabbtorkande tack vare polyester som driver ut fukten! Suveränt på ett längdpass när man svettas i uppförsbackar och man kan bli lite kall på långa nerförslöp.

  Alla färger är ju fina men eftersom mitt hjärta klappar extra för lila så får det bli det!

  Jag har precis börjat lyssna på din pod och lyssnar mig bakåt, det kan ju hända att du redan har pratat om det jag vill höra men om inte så skulle jag gärna höra dig prata om hur man får träningen till att bli just träningsglädje och inte prestationsinriktad! Idag kretsar så mycket runt tider, distanser, resultat och vad mer man kan mäta men hur gör man för att fokusera på glädjen och nyttan av träningen istället för prestationen? Behöver man någon annan? Kan man göra det själv?

  Eva 2015-11-18 14:03:47
  Svara
 • Hej!
  1. En av inovationerna är Be Active, som ger en optimal temperaturreglering.
  2. Om jag har turen att vinna skulle jag bli väldigt glad för ett underställ i färgen Brisk
  3. Blir du någonsin rastlös i vardagen när du bor på en mindre ort (tex Åre)? Hur skulle du jämföra ditt liv i Sthlm mot Åre? Fördelar/Nackdelar, funderingar kanske kring vad man värderar i vardagen beroende på i vilken stad man bor i etc. Det hade varit kul att få höra om då du verkar ha bott på flera olika ställen i både Sverige och utomlands.

  Tack för en väldigt inspirerande och rolig blogg!

  Annika 2015-11-18 13:52:28
  Svara
 • Som reumatiker med konstant smärta, träningsmänniska (när kroppen vill vara med) och hundägare är ett bra underställ A&O. Jag ser bara fördelar med att det är Seamless och Quickdry, då klämmer inget åt mina leder och jag får känna mig torr och varm utan en massa onödig smärta. Jag skulle älska färgen Ruby! Lämpliga samtalsämnen i podden skulle vara för mig att träna med smärta och medicinering, som jag som äter cellgifter sen 4 år skulle ha stor glädje av:-D Jag vill höra en inspiratör som ger mig modet att våga träna hårt utan att bli orolig för hur mycket smärtan kostar mig i vilodagar sen..

  Carina 2015-11-18 13:45:26
  Svara
 • Gud vad drömmigt! Min garderob innehåller endast svarta, tråkiga underställ, med ett sånt här kan man ju sätta lite piff på de där långa mörka löprundorna under vintern! Crafts underställ är gjorda av polyester som har en unik förmåga att transportera svett från huden till det yttersta lagret vilket gör att understället både håller en torr och torkar snabbt, perfekt för en dundersvettare som mig!. Innovationen heter Quick dry. Det lila var ju himlans fint!

  Jag skulle mer än gärna höra ett poddavsnitt kring hur man kan få andra att trivas med sina liv, känna sig bekväma med sin kropp och acceptera sina val. Man vill ju så himla gärna vara där och vara stöttande, men hur gör man det?

  Jasmine 2015-11-18 13:23:41
  Svara
 • 1.En av inovationerna i Craft Active Comfort är att den är seamless, dvs har en sömlös konstruktion.

  2. Jag hade velat vinna färgen Crush

  3. Dina tips på roliga tävlingar i Sverige, och även träningsplaster i Sverige som du rekommenderar 🙂

  Rebecca 2015-11-18 12:23:51
  Svara
 • Material med en behaglig struktur som omfamnar huden med en mjuk touch. En kan ju inte begära mer. Ljuvligt!
  Jag skulle välja den Vinröda färgen.

  I ett avsnitt skulle jag vilja att du vidrör det där ämnet som jag berör en aning på bloggen numer, Psykisk ohälsa! Hur ska vi förebygga? Hur ska vi gå till botten med detta? Vilka drabba? Eller bara prata allmänt om ämnet =)
  Kramar fina du

  mari 2015-11-18 12:21:09 http://www.doitforyourself.shapemeup.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!