Platåkåtan i Ottsjö

Längs platåleden i Ottsjö finns Platåkåtan; en kåta uppe på höjden med fin utsikt över fjället och en del av Åreloppets bansträckning. Platåleden i Ottsjö är en favoritstig här i Åre eftersom den bjuder på så mycket men ibland vill man inte har så mycket mer än en bra fikaplats och då ska man gå till Platåkåtan istället.

Nu när det är vinter går det skoterspår över den spång man går på sommartid; är det skare så går det fint att promenera i vinterkängor – eller på snöskor.

Vi tog med oss varm saft i en Hydro Flask och vikbara kåsor i snyggt rosa. Dessutom åt vi bounty bollar där på fjället. Hur mysigt som helst!

När vi skulle gå hem hade himlen färgats rosa och vi tog den ospårade vägen och kom till en annan del av Ottsjö. En bättre torsdag som avslutas med Nobel och jobb framför TV:n!

Fler bilder och utflykter till Ottsjö:

> Trail running på snö i Ottsjö

> Den femte årstiden – på skaren i Ottsjö

> Ridvadet i Ottsjö (sommarlängtan!)

Sara Rönne traningsgladje.se Platåleden Ottsjö Sara Rönne traningsgladje.se Platåleden Ottsjö Sara Rönne traningsgladje.se Platåleden Ottsjö Hydro Flask termos Platåkåtan traningsgladje.se Hydro Flask termos Platåkåtan traningsgladje.se

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
18kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!