5 saker den 5:e

Det är den 5 december och än så länge är den här jobbiga julkalendern rätt så enkel. Men det är här någonstans man brukar droppa av; det gäller alla utmaningar. Superpeppen är enorm i början men sedan blir det tråkigt…

Jag funderade ett slag på vad jag skulle göra som passade in på siffran 5 och därför blev det fem goda gärningar till mig själv:

1.

5 km (passande nog) snöskovandring i förmiddags. Det är faktiskt svettigt; löparkläder (med ett extra förstärkningsplagg på överkroppen) är mycket bättre än dunjacka.

2.

Jag gjorde en storrensning här hemma och plockade bort allt jag inte behöver, inklusive sådant ”som kanske kan vara bra att ha någon gång”. Allt som varit orört i ett år har rykt. Jag gillar inte när det ligger grejer överallt; det blir bara dammigt och så ser det stökigt ut.

3.

Jag tog med mig Hazel i selen vi använder för löpning och så sprang vi 5 km i mörkret.

4.

Middagen! Jag har snöat in på julmat och åt sill, potatis, ägg, brysselkål och prinskorv till middag. Plus en skiva julknäcke med julost. Julmusten tog tyvärr slut igår.

5.

Det här är också på tema jul men jag har adventsstjärnor i alla fönster (som vetter mot vägen och i sovrummet) och har precis tagit in en omgång ved. Nu blir det kvällsmys med brasa och några avsnitt av The affair. Precis som jag drömde om inför helgen!

åre lägenhet 01

Samma vy – gammal bild

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!