Min intervju med Kalle

För några veckor sedan pratade jag med Kalle Zackari Wahlström. Jag har redan gett några små citat från vad han sa, bland annat:

Jag tycker att det är bra om fler tränar men ett problem är att de som pratar mest och högst om träning är de som har träning som livsstil. De människorna ska man inte härma efter för det är svårt att ha ett liv som bara går ut på träning. Det enda de håller på med är att träna kroppen för att prestera på olika sätt – och då ser de också ut på ett speciellt sätt. Om någon med jättemycket rutor på magen tipsar om sex enkla plankövningar, då tänker man ju att man kommer se ut sådär. Så ser man ut om det enda man håller på med är att se ut just så.

Hela intervjun med Kalle Zackari Wahlström hittar du här!

Minns du det här citatet från Kalle? Så jäkla rätt!

SVT-SVETTOETIKETT004.JPGProgramledare Kalle Zachari Wahlström.  Foto: Janne Danielsson/SVT

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!