Hämta hem lite höstmys

Igår var det så vackert och fint på eftermiddagen att jag gav mig upp mot Copperhill för att träffa en kompis och hämta hem lite höstmys, ja nästan julmys, från skogen. Jag ville fylla vaser och några krukor i mina fönster med blåbärsris och lite granris.

Ute på parkeringen träffade jag på Emelie Forsberg, ja – DEN Emelie Forsberg! Hon som är bäst i världen på sky running och ski mountaineering. Om ni inte redan följer henne på Instagram så måste ni börja göra det nu: @tinaemelie!

Vi promenerade över myren och Hazel sprang som vanligt som en tok överallt. Uppe vid Copperhill har man så fantastiskt fin utsikt; på ena sidan ser man långt över fjälltopparna med Åresjön långt där nere – och promenerar man en kort bit bortåt så ligger Kallsjön som ett konstverk i ett mäktigt, men annat, fjällandskap.

Det märks att dagarna är korta; för snart nog gick solen ner och himlen färgades rosa. Och då var det ännu bara tidig eftermiddag.

Mina fönster har jag fyllt med minnen från skogen; blåbärsris i krus och granris i höga vaser. Snart ska jag ta fram ljusslingorna och julbaket, ja det vet ni ju att jag redan börjat med!

Åre Copperhill utsikt över Åresjön IMG_8329 Åre Copperhill utsikt över Åresjön IMG_8334 Åre Copperhill utsikt över Åresjön IMG_8336 Åre Copperhill utsikt över Kallsjön IMG_8347 granris blåbärsris i vas IMG_8357 granris blåbärsris i vas IMG_8374 granris blåbärsris i vas IMG_8405

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
21kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!