En träningsvecka

Jag och min mamma synkar våra kalendrar för jämnan eftersom vi har delad vårdnad om Hazel. Hösten är alltid min allra hektiska årstid och jag går all in på allt. Jag vet inte hur det kommer sig, men det bara blir. Om mindre än två veckor är jag i Chicago till exempel

Den här veckans ska jag däremot njuta av lugnet och maxa stillheten, sömnen och allt det där andra som man behöver fylla på av titt som tätt. Ibland kan det bli stressigt att ägna en helg åt att ladda batterierna – eftersom man vet att helgen går så snabbt.

Jag jobbar från Hälsingland hela veckan och väderprognosen ser omåttligt bra ut med massor av sol! Eftersom jag inte har en enda grej som kommer att distrahera mig så ska jag spendera mina dagar med att jobba och träna. Den stora laddningen inför vintersäsongen börjar härmed nu!

Om ungefär drygt två månader står jag på skidor för första gången den här säsongen; då är det Åre Ski Opening – den stora öppningshelgen i Åre. Jag längtar otroligt mycket till vintern och tänkte faktiskt ägna ett helt blogginlägg åt det nu snart. Kanske längtar du med?

Men då är då och nu är nu. Jag trivs ju med mycket mängd och jag ser framför mig hur det här ska bli en riktig tiotimmars träningsvecka; det är ju den typen av veckor jag gillar allra mest. Träningen kommer bland annat bestå av cykling på landsväg och skogsvägar, löpning och mitt allra sista långpass inför Dublin marathon och så en del styrketräning. Det blir skoj!

höst i hälsingland höst i hälsingland

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!