Äntligen höst

Det är med riktigt stor glädje som jag kan meddela att hälsopodden Träningsglädje TALKS omfamnar hösten tillsammans med företaget Mind Apps som tagit fram en av de mest populära apparna inom hälsa i hela världen.

Mind Apps är ny sponsor till min pod med Mindfulness Appen som har 900 000 användare har jag haft i min telefon i evigheter. Det känns bra att kunna rekommendera något jag använder sedan tidigare!

Mindfulness Appen finns att ladda hem via App Store och Google Play och genom appen kan du följa med på guidade meditationer som är 3 minuter – eller längre. Du kan också välja tysta meditationer eller välja vem som ska guida dig genom meditationen.

I det senaste avsnittet av Träningsglädje TALKS pratar jag höst. Och allt det med hösten som jag längtar efter. Kanske längtar du efter samma saker som jag när du lyssnat på avsnittet? Eller så längtar du efter något helt annat?

Och du, den där bilden som jag pratar om – den finns här.

Alla avsnitt av Träningsglädje TALKS, en podcast om hälsa, finns här. Podden finns att prenumerera på i din podcastapp, eller lyssna direkt via datorn.

träningsglädje talks BLOGG

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • YES!!! Äntligen! längtar alltid efter nya avsnitt av din podd – som är bäst av alla!

  Emma 2015-09-14 09:19:29 http://ptbyemma.se
  Svara
 • Åh! Hoppas på en höst med många poddavsnitt!

  Helena 2015-09-14 09:06:34
  Svara
 • Åhh, jag har ju missat sista avsnittet! Ska definitivt ladda hem och lyssna på en morgonpromenad längs stranden här i Barcelona!

  Emmi i Barcelona - explorista.se 2015-09-13 21:42:58 http://explorista.se
  Svara
 • varför har jag missat att du har en pod? haha, är detta nytt!? spännande iallafall :))

  ISA 2015-09-13 19:38:23 http://isabyl.devote.se
  Svara
  • Svar på ISAs kommentar.

   Haha Isa, nä jag har haft en pod sedan april 2013 – med över 60 avsnitt. Hur har du kunnat missa det?? In och lyssna! Du har väääldigt många podtimmar framför dig!

   traningsgladje 2015-09-13 19:51:02
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!