Röhnisch

Röhnisch har precis presenterat nya träningskläder för hösten med bland annat ny design på deras populära Röhnisch shape tights. När jag lämnade deras mingel igår kväll så fick jag med mig en fullpackad påse med träningsplagg inför hösten.

Jag bytte om till svalt funktionsmaterial och blommiga shape tights lagom till flygresan ner till Halmstad eftersom jag sprungit runt på stan och svettats hela dagen. Jag gillade särskilt två plagg lite extra: Jolie shape tights och en sport-bh utan sömmar som heter Lysa seamless top.

Röhnisch shape tights har ett kul blommigt mönster nere vid vaden som jag tycker är snyggt. Röhnisch Jolie shape tights är i 7/8 längd vilket är en trendig längd och som tagit efter lite trekvartstightsen. Jag tycker att det är en smickrande längd för benet.

Lysa seamless top passar bra för lugna saker som yoga eller att bara leva i. Den är utomordentligt skön med fina axelband som går i kors i ryggen. Jag har haft den på mig under en klänning hela dagen, jag tycker att det är fint att detaljer ibland syns igenom.

Jag använde en del träningskläder från Röhnisch sedan i vintras, bland annat i den här kombon: Röhnisch shape tights och Röhnisch löparjacka. Och såklart Lofsans design för Röhnisch.

Röhnisch shape tights www.traningsgladje.se Röhnisch seamless www.traningsgladje.se

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!