Winter Show

Jag är på väg ner till Stockholm och Winter Show i Kungsträdgården. Det är där vintern finns i helgen! I tältet som Åre har kan du vinna presentkort på en hel massa grejer och har du tur kan du träffa på mig! Går du till Freeride så kan du bli fotad av min bror i deras ”ski zone”.

Eftersom vi kickar igång vintern på riktigt i och med Winter Show så tänkte jag tipsa om lite fler saker:

1.

Skistarshop.com har öppnat sin digitala butik. Här kan du shoppa vinterprylar. Sajten är nyöppnad och bjuder dig öppningsrabatt!

2.

Vålådalen i Åre har snögaranti från den 20 oktober så efter det är det fritt fram att längdträna på snö – annars får du pengarna tillbaka.

3.

Är du uppe i Åre och trakterna häromkring inför jul så ska du definitivt spana in julbordet på restaurang Flamman i Storlien.

4.

Jag kommer, i vanlig ordning, att sätta ihop en bucket list inför vintersäsongen och ett besök i Bydalen står absolut på den listan för omtalade Hävvi i Glen, med samiskt ursprung, öppnar här.

5.

Gillar man inte kyla och snö så ska man definitivt gå in i värmen, hoppa i baddräkten och ner i en bassäng. Jag spår att simning kommer ta över stafettpinnen från cyklingen som det nya svarta.

Vad tror du?

IMG_2138 vinter

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
  • Sv. Grymt. Kommer förbi i morgon =)

    Mari 2014-10-18 21:34:36 http://www.doitforyourself.shapemeup.se
    Svara
  • L: tack för dina kommentarer, jag uppskattar dem verkligen! och ja,jag tror på vintercykling jag med!

    Katten: jag är inte heller så tekniskt duktig på att simma, men det är härligt när man simmar i bra miljö. typ på holiday club i åre. bra bana där faktiskt!!

    Mari: ja lördag och söndag!

    Sara 2014-10-17 23:46:51
    Svara
  • Shit. Detta får jag inte missa. Håller detta på hela helgen?

    Mari 2014-10-17 19:41:59 http://www.doitforyourself.shapemeup.se
    Svara
  • Simning, spännande! Jag har aldrig fastnat för det faktiskt, vet inte varför. Kanske för att det ofta är så omysigt och kallt i kommunala simhallar (i alla fall förr). Eller så hade jag en dålig simtränare när jag testade på det som barn.
    Jag kommer och stalkar dig i tältet!

    Katten - Bucket Life 2014-10-17 16:52:23 http://www.bucketlife.se
    Svara
  • Jeg lurer på om vintersykling kommer til å ta mer av. Både den med piggdekk men også den med tykke dekk, er det fatbike det heter? Men nå tar det jo litt lengre tid før nye trender kommer hit enn til Stockholm. En ting jeg har tenkt på som høres morsomt ut, er å sykle på crossbane på vinteren. Men ja, svømming ser ut til å dukke opp flere og flere steder, så kanskje det blir det nye. Jeg har i allefall lyst å få svømt mer i vinter.

    PS. Takk for at du inspirerer!

    L 2014-10-17 09:05:12
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!