Torö

Igår hängde jag på Ljunggrens på söder till långt in på natten och idag har jag varit på ett annat härligt ställe – långt bort från stan. Åsa och Viktor hämtade upp mig och så åkte vi mot kusten med Torö som mål. Hit går det fina cykelvägar och fram och tillbaka från Västerhaninge blir det runt 10 mil. En perfekt cykelrunda under tidig eller sen sommar när det inte är så rysligt mycket bilar i omlopp för sista milen på vägen är smal och slingrig.

Vi åt skärgårdslunch på front row vid havet det var härligt att umgås med fina vänner. I en helt annan del av Sverige sprang min formstarka sambo in på en kanontid på en rätt så tuff marathonbana. En finfin lördag!

restaurang på torö restaurang på torö restaurang på torö restaurang på torö

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
  • Maria: ser fram emot den rundan! synd bara att restaurangen stänger typ nästa helg. får ta med picknick! 🙂

    Sara 2014-09-15 20:21:28
    Svara
  • Tror det var dit vi cyklade i somras när jag cyklade med Viktor, Jessica och Jaime. Blev inget stopp men får bli en annan gång. Fint såg det ut. Och vägarna var härliga att cykla på. Du måste testa!

    Maria 2014-09-15 19:58:19
    Svara
  • Katta: tack, gick en halvtimmes fortsättningskurs hos min brorsa innan familjemiddagen, haha. saknar dig!

    Sara 2014-09-15 13:20:28
    Svara
  • […] Viktor valde resemålet för gårdagens lunch. Vi landade på Torö. Nynäsvägen är känd för bra cykelväg och på så sätt har Torö blivit en bekant plats får vår del på den berömda cykelkartan. Med oss som sällskap fick en mycket härlig vän. […]

    CYKLA TILL TORÖ | EHRNHOLM.SE – En aktiv livsstil 2014-09-14 09:01:16 http://ehrnholm.se/2014/09/14/cykla-till-toro/
    Svara
  • Underbara bilder – som alltid! Är så bummed att jag inte är i Stockholm i helgen – saknar dig! Och vad grym din sämbo var!

    Katta - Bucketlife 2014-09-13 21:41:05 http://www.bucketlife.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!