Tiger tights

Vi har varit borta på roligheter hela dagen och när vi kom hem satte de andra igång med att jobba (klippa gräsmattan och fixa ett plank) medan jag drog på mig de grymt coola nyshoppade tigertightsen och kånkade ut min kettlebell på 16 kg från bilen.

Jag gick iväg med den en bra bit och satte den vid ena änden av en åker. Ännu längre bort lade jag ett gummiband. Avståndet mellan de två redskapen var noga uttänkt som perfekt att få upp pulsen med en löprush.

Jag gjorde 10 springmarscher, dvs jag hann med att stanna vid respektive redskap 5 gånger. För att riktigt trötta ut musklerna gjorde jag drag till hakan alla 5 gångerna med min kettlebell och axelpressar alla 5 gångerna med gummibandet. 12 reps varje gång.

Avslutningsvis lade jag mig på bryggan vid vår lilla sandstrand och jobbade coren lika trött som överkroppen. Som om inte det var nog var jag tvungen att bära tillbaka min kettlebell tillbaka från åkern igen.

Jag är väldigt nöjd med det här passet, det är konkret och effektivt och mentalt enkelt så att jag orkar fokusera (och inte slarva) men fysiskt jobbigt.

Nu blir det vatten, sedan blir det ett glas vin och grillning!

IMG_0482 nike legend tiger tights saranike legend tiger tightsnike legend tiger tightsnike legend tiger tightsnike legend tiger tights

IMG_0608 casall kettlebell

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!