Sea breeze

Min Garmin Vivofit summerar den här dagen som nästan 30 000 steg och närmre en halvmara. Vi började redan imorse då det blev morgonpromenad till Feldts bageri för att köpa surdegsfrallor och en surdegsbulle (kardemumma är favoriten) att spara till dagens äventyr.

När klockan var lunch var vi klar med alla frukostbestyr och dagens jobbskörd; så vi knöt på oss skorna och hann gå 400 meter innan det strålande, om än blåsiga, solskenet ersattes med en snabb skur.

Ungefär så blev det hela dagen när vi gick Prins Bertils stig från Halmstad till Tylösand. Havet dånade och himlen var ömsom blå och ömsom svart. Det var en sea breeze som heter duga.

När vi kom fram till Tylösand missade vi precis bussen som skulle ta oss in till stan så vi smet in till spa-baren för ett glas riesling. Och istället för att åka raka vägen hem när vi kom till stan så gick vi på bio och såg Turist istället. En intressant film som vi diskuterade över en överväldigande räkmacka och ett till glas Riesling.

Men nu är vi hemma och har lagt fötterna på soffan efter att ha duschat bort sanden mellan tårna.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
  • Jag kan bara instämma med Clara – älskar dina bilder! Och dina texter 🙂
    Längtar tills vi ses!

    Katten - Pigg & Duktig 2014-08-23 13:26:31 http://www.piggochduktig.wordpress.com
    Svara
  • Clara: åh tusen, tusen tack – du anar inte vad glad jag blir!

    Anna: tusen tack för otroligt fina ord, vilken boost!!

    Birgitta: ungefär 12-13km från stan ut till Tylösand, och sedan 5 km till om man vill till Möllegård. den är superfin! det är också fint att springa på galgberget (ligger vid sjukhuset typ), där finns slingor på ca 3 och 5 km.

    Sandra: tack!!!

    admin 2014-08-23 08:32:25
    Svara
  • vilka sjukt vackra bilder du tar 😀

    Sandra 2014-08-22 21:40:54 http://halsoboost.webblogg.se
    Svara
  • Ser så härligt ut! Hur lång är den sträckan? Det verkar som om jag kommer att tillbringa en del tid i höst i Halmstad med jobbet så ge mig gärna dina bästa tips på ställen att besöka och stigar att springa/gå/cykla 🙂

    Birgitta 2014-08-22 15:26:19
    Svara
  • Tack! Då ska jag inviga den med ditt senaste avsnitt av träningsglädje talks på min nästa springtur!:-D

    Vill passa på att säga att din blogg är min absoluta favorit och har varit i flera år! Gillar allt, både proffsiga snygga bilder, genomtänkta inlägg, tips och inspiration och ”känslan” i bloggen är bara bäst! Stor kram!

    Anna Hedberg 2014-08-22 13:05:11
    Svara
  • Jag måste bara ge dig cred för alla bilder. Jag har sagt det förut, men tycker du är SÅ värd att få höra det om och om igen. Bilderna är verkligen fantastiska! Och då inte bara i det här inlägget, utan genom alla inlägg. En skicklig fotograf, skicklig bildbehandlare och ett öga för motiv. Samt fantasi! Du är en stor inspirationskälla för mig, likt en förebild. Fortsätt vara du, fortsätt vara Sara! Tack för den bästa bloggen, kram

    Clara Edvinsson 2014-08-22 12:30:46 http://www.claraedvinsson.se
    Svara
  • Kari: ja! älskar dessutom att vara ute!

    Anna: jag använder podcaster och tycker att den funkar fint!

    Mari: tack detsamma!

    admin 2014-08-22 11:26:24
    Svara
  • Vilket mysigt ställe. =) Ha en fin fredag..

    mari 2014-08-22 11:18:18 http://www.doitforyourself.shapemeup.se
    Svara
  • Hej Sara!
    Läser din blogg alltid! Blir mkt inspirerad av allt du skriver! Måste fråga dig om ett tips, vilken app är bäst att lyssna på podcasts med? Anar att du har bra koll på sådant och jag blir galen på den jag använder nu som stannar mitt i löprundan….. grrr! Nästa springtur vill jag njuta av att inte bli avbruten, blir jätteglad för tips!!!
    Hälsningar Anna

    Anna Hedberg 2014-08-22 08:36:39
    Svara
  • Det där är det bästa med att vara ledig, bara genom att gå runt och pyssla och promenera hinner man få in flera träningspass. Jag mår som bäst av den typen av dagar, känner verkligen att det är det som kroppen är gjord för.

    Vilka fantastiska foton du har tagit förresten, helt underbara!

    Kari - långlöpare och (snart) kanalsimmare 2014-08-22 08:04:06 http://forskojsskull.se/
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!