Sweet memories

Den här sommaren alltså – vilken sommar! Just nu känns den däremot långt borta och runt omkring mig hör jag hur den svenska folksjälen snabbt är framme och klagar igen. Vi är då aldrig nöjda.

Jag är i Borås och när jag landade igår kväll visade temperaturen 12 grader. Lika mycket som när jag lämnade Åre igår morse. Jag hade ett gäng timmar i Stockholm som jag spenderade med att jobba, fixa fransarna, gå till min osteopat och sitta fast i bilköer.

Ikväll styr jag vidare mot Halmstad och en långhelg på västkusten med min familj. Ett fint sommaravslut på en ännu finare sommar som känns oändligt lång. Jag har paddlat mycket SUP, hunnit vara massor i Halmstad – som här på nationaldagen, cyklat landsväg, upptäckt många guldkorn i Åre – till exempel detta,  sprungit på nya stigar och leder, och framförallt har jag sprungit 50 km terräng: Jämtlandstriangeln.

Om du förresten hade bloggläsarsemester när jag skrev om drömleder tycker jag du ska läsa detta – och tipsa!

lynga strand halmstadLynga strand i Halmstad

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Visst är det konstigt att när vi haft världens finaste sommar vänder det snabbt så fort det regnar ett par veckor. Det är precis som vi redan glömt vår fina sommar.
    ”Usch, vad trist det är när det regnar så eller ” ”Usch, är det redan höst eller?”
    =)
    Önskar dig en skön helg på västkusten.

    Madelaine 2014-08-21 15:22:53 http://www.foodclean.wordpress.com
    Svara
  • Älskar SUP! Mera sånt! http://familjensundberg.se/blog/sup-stand-up-paddle-stand-up-paddling Kanske du kan fixa nåt SUP-event (i år kanske är för sent?!)? Kram!!!

    Jessica Sundberg 2014-08-21 09:20:28 http://familjensundberg.se/blog/
    Svara
  • Härligt med en helg i Halmstad! Hade jag också siktat på om det inte var för att jag ska få uppleva något så trevligt som bröllop i Gbg istället.. 🙂

    Tänkte höra med dig om du brukar ha våtdräkt på dig när du e ute på SUP? Jag är så nyfiken på detta SUPandet, så måste se till att jag får tillfälle att göra det, om inte nu i sensommar så def nästa säsong!

    Anna . P 2014-08-20 13:16:00
    Svara
  • Hoppas du får det fint i Halmstad =)

    mari 2014-08-20 11:20:38 http://www.doitforyourself.shapemeup.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!