Mat före marathon

Vi brukar sällan äta samma sak om vi fick önska, men de senaste dagarna har vad vi ätit skiljt sig åt mer än vanligt. Min sambo har lassat på med makaroner och bacon och smörgåsar med banan. På bänken i köket kryllar det av kolhydrater i olika former; flingor, Enervit och bananer. Det vankas ett marathon minsann!

Jag hoppas ni alla som ska springa får en riktigt bra dag där ute på Stockholms gator. För egen del ska jag stå och titta på någonstans och heja fram alla jag ser. Det jag avundas alla som springer är känslan efter målgång. Den är tamejtusan obeskrivbar och jag älskar den där härliga nöjdheten!

snabbafotter marathon

snabbafotter marathon

snabbafotter marathon

snabbafotter marathon

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!