Att springa är att leva

Jag tycker att den inledande texten inne på #runlimitless är fantastisk. Allra bäst är den faktiskt på tryckt papper (det ÄR något visst med att läsa en tryckt text ändå):

Att springa är att leva. Men det behöver ju inte betyda att ju snabbare man springer desto mer lever man. Kanske är det tvärtom. Att den största njutningen infinner sig när man sänker tempot och vågar springa långsamt. När andningen är stabil och man flyter fram i en skön miljö, längs med havet, vid foten av ett berg eller varför inte på en stig i skogen?

Men visst är det skönt att ta ut sig ibland och köra stenhårda backintervaller tills lungorna skriker och benen blir till gelé. Då känner man verkligen att man lever. Oavsett intensitet, distans och terräng så är löpning en naturlig del av livet för många människor. För dig, för oss och inte minst för de sex löpare som presenteras här.

Människan är född att springa och har sprungit sedan urminnes tider. Nu är det är upp till oss som älskar löpning att förvalta detta arv på bästa sätt – i sommar och under resten av året.

Om du taggar en bild på instagram som du tycker utstrålar löpglädje så kan du vinna ett år som sponsrad med Craft Sportswear: kläder för alla årstider och väder, startbevis till olika lopp och en löpcoach som hjälper dig att nå dina mål. Här är tävlingsreglerna.

craft sportswear runlimitless sara rönne

craft sportswear runlimitless sara rönne

Detta är ett inlägg i samarbete med Craft Sportswear (allt jag skrivit står jag för till 150%)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
  • […] Jag var ute i ungefär 40 minuter och hann springa 2 längre tröskelintervaller. Det var sjuhukt länge sedan jag sprang kvalitet eftersom en muskel i ryggen strulat men det kändes bra idag. Det kändes faktiskt fantastiskt. Och det finns inget annat att säga än det som redan sagts i det här inlägget: […]

    Att springa är att leva - löpning i regn, storm och mörker. 2014-10-08 20:07:37 http://www.traningsgladje.se/2014/10/att-springa-ar-att-leva-2/
    Svara
  • […] I våras fanns jag med i Crafts löparkampanj run limitless som jag tyckte väldigt mycket om. Inte bara för att jag fick vara med, utan också hela budskapet. […]

    Höstens från Craft Sportswear för löpning och längdåkning 2014-08-20 20:25:27 http://www.traningsgladje.se/2014/08/craft-sportswear-2/
    Svara
  • Helt förträfflig kombo, du och kampanjen, tycker jag. Lysande!

    Minatraningstajts 2014-05-20 20:40:54 http://Minatraningstajts.wordpress.com
    Svara
  • Skickade just med början av citatet till sambon som skulle ut på löprunda och var opeppad. En av mina bästa löprundor var när du och jag sprang längs Prins Bertils stig förra våren. Just miljön, känslan, sammanhanget och sällskapet gjorde rundan minnesvärd. Inte tempot! 🙂

    Sara Jonsson 2014-05-19 17:21:46
    Svara
  • Låter verkligen som ett citat jag tar med mig. Det blir peppande de dagar det är tungt att ge sig ut att springa. Jag är inte direkt born to run typen utan har kämpat rätt länge med att tycka det är härligt att ge sig ut på en löptur, det ser ju så himla härligt ut.
    Jag gillar även det där med att det inte behöver gå så fort fast det ibland verkar som att den som springer snabbast är på nåt sätt det ända som gäller.

    Madelaine 2014-05-19 15:12:23 http://www.foodclean.wordpress.com
    Svara
  • Det är ju underbart att inget är svart eller vitt! Att springa är att leva. På olika sätt.

    sandra 2014-05-19 13:10:25 http://sandraormander.blogg.se
    Svara
  • Klok text för er som gillar att spinga, själv lever jag efter motto ”att slippa springa är att leva”. Jag har nämligen alltid känt att springa liksom tillhör detdär som man tvunget måste tycka om, tills nu när jag bestämt att jag bestämmer själv:-)

    Marianne 2014-05-19 11:58:29
    Svara
  • Jag är också väldigt förtjust i kampanjen! Fint jobb av Craft. Mycket fint. Blir på bra humör.

    Mia 2014-05-19 11:53:29 http://www.menmia.se
    Svara
  • Vackra bilder och härligt grepp av Craft att blanda elit och motionär – i samma kläder. Smart. Snyggt.
    Jag får inte springa just nu – kanske aldrig mer. Men jag lever faktiskt väldigt bra ändå…

    anneliten 2014-05-19 10:23:23 http://annelitenmottanteliten.blogspot.com
    Svara
  • ”Att springa är att leva”….. bästa förklaringen ever, på allt jag försökt sätta ord på =) bra där!!!

    Mari 2014-05-19 09:18:14 http://www.doitforyourself.shapemeup.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!