Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Adidas Energy Boost

När Adidas släppte Boostkonceptet förra sommaren så var Energy Boost den stora nyheten. En sko som jag aldrig sprungit i – förräns nu. Jag blev såld på Adidas Adios Boost istället och höll mig nöjt till den. Men, för några veckor sedan landade ett par blå Adidas Energy Boost hemma på mitt golv och sedan dess har de fått följa med mig på ett och annat, bland annat en plåtning och lite snöskoäventyr.

Mitt utlåtande om Adidas Energy Boost är att det är en sko för den som faktiskt inte vill anamma den där trenden som säger att vi ska ha så lite som möjligt under fötterna. Här är en sko för den som vill gå varsamt fram, som vill ha en snygg och färgglad sko men som också vill ha dämpning och allt det där samtidigt som man vill ha känsla och leklust. För ärligt talat: oftast är det de minimalistiska skorna som är snyggast, mest färgglada och vågade i designen. Men inte nu längre!

Jag kommer springa längre pass på asfalt i mina Energy Boost. Då gör de sig som bäst. Som trotjänare!

adidas energy boost

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
18kommentarer
 • Charlotte: inser nu när jag bar omkring på mina adidas energy boost att de nog är mer lika miragen, för de är väldigt lätta. snabbafötter har garanterat bättre koll!!! 🙂

  admin 2014-03-28 19:57:22
  Svara
 • Charlotte: inser nu när jag bar omkring på mina adidas energy boost att de nog är mer lika miragen, för de är väldigt lätta. snabbafötter har garanterat bättre koll!!! 🙂

  admin 2014-03-28 19:57:22
  Svara
 • Tack ändå 🙂 Miragen beskrevs som en bra sko om man vill gå från väldigt mkt dämpning till en lite lättare sko men inte är redo för typ Nike free. Men ett par boost får det bli iaf, sen får jag kanske singla slant om vilken av de två 🙂 Läste Snabba fötters rescension av adios så nu har jag lite mer att gå på 🙂

  Charlotte 2014-03-28 19:55:50
  Svara
 • Tack ändå 🙂 Miragen beskrevs som en bra sko om man vill gå från väldigt mkt dämpning till en lite lättare sko men inte är redo för typ Nike free. Men ett par boost får det bli iaf, sen får jag kanske singla slant om vilken av de två 🙂 Läste Snabba fötters rescension av adios så nu har jag lite mer att gå på 🙂

  Charlotte 2014-03-28 19:55:50
  Svara
 • Elisabeth: de har jag köpt på Gina Tricot för några veckor sedan (köpte i deras webshop)

  Charlotte: Kayano har väldigt mkt dämpning och Miragen minns jag inte hur de kändes, men dessa är kanske som en mix av de båda… fast jag är inte helt 100 på den gissningen faktiskt.

  admin 2014-03-27 21:57:42
  Svara
 • Elisabeth: de har jag köpt på Gina Tricot för några veckor sedan (köpte i deras webshop)

  Charlotte: Kayano har väldigt mkt dämpning och Miragen minns jag inte hur de kändes, men dessa är kanske som en mix av de båda… fast jag är inte helt 100 på den gissningen faktiskt.

  admin 2014-03-27 21:57:42
  Svara
 • Var kommer de ursnygga byxorna ifrån? 🙂 /Elisabeth

  Elisabeth 2014-03-27 21:37:53
  Svara
 • Var kommer de ursnygga byxorna ifrån? 🙂 /Elisabeth

  Elisabeth 2014-03-27 21:37:53
  Svara
 • Det är Mirage 3 (saucony) och Asics gel Kayano. Asics provade jag ut med hjälp hos intersport men Saucony var en ren chansning…

  Charlotte 2014-03-27 18:03:43
  Svara
 • Det är Mirage 3 (saucony) och Asics gel Kayano. Asics provade jag ut med hjälp hos intersport men Saucony var en ren chansning…

  Charlotte 2014-03-27 18:03:43
  Svara
 • Helena: energy boost är bra men tror du gillar adios boost bättre 🙂

  Emilia: ut bara uuuuut

  Charlotte: min personliga favorit är adios boost! vilka asics/saucony springer du i? adios boost har en nättare känsla tycker jag, men mer support i energy boost!

  admin 2014-03-25 21:50:29
  Svara
 • Helena: energy boost är bra men tror du gillar adios boost bättre 🙂

  Emilia: ut bara uuuuut

  Charlotte: min personliga favorit är adios boost! vilka asics/saucony springer du i? adios boost har en nättare känsla tycker jag, men mer support i energy boost!

  admin 2014-03-25 21:50:29
  Svara
 • Har du någon favorit av adios och energy? Jag har sprungit i asics och saucony men känner fortfarande inte att jag hittat helt rätt. Är inne på att testa boost den här gången. Springer oftast på asfalt/grus och mellan 8-15 km.

  Charlotte 2014-03-25 21:25:11
  Svara
 • Har du någon favorit av adios och energy? Jag har sprungit i asics och saucony men känner fortfarande inte att jag hittat helt rätt. Är inne på att testa boost den här gången. Springer oftast på asfalt/grus och mellan 8-15 km.

  Charlotte 2014-03-25 21:25:11
  Svara
 • Klarblåa löpardojor, känns som en snygg färg att springa i. Jag har inte tagit mig ut än för träning, men det kittlar i kroppen efter lite spontanlöpning. Jag kan bli lite matt dock, det finns så mycket att tänka till kring – alltifrån kläder, skor, träningspass…. Den bästa löpningen är den som känns i både kropp och själ, gärna oplanerad och bara rakt på. Det är känslan jag vill åt.

  Emilia 2014-03-25 21:06:09 http://www.enemilia.se
  Svara
 • Klarblåa löpardojor, känns som en snygg färg att springa i. Jag har inte tagit mig ut än för träning, men det kittlar i kroppen efter lite spontanlöpning. Jag kan bli lite matt dock, det finns så mycket att tänka till kring – alltifrån kläder, skor, träningspass…. Den bästa löpningen är den som känns i både kropp och själ, gärna oplanerad och bara rakt på. Det är känslan jag vill åt.

  Emilia 2014-03-25 21:06:09 http://www.enemilia.se
  Svara
 • Åh, jag sitter och väntar på ett paket med årets Adios Boost som jag hoppas dyker upp innan den här veckan är slut… Jag förälskade mig i dem efter första rundan och mina från förra året har verkligen gjort sitt nu. Nu blir jag dock lite sugen på att testa den här också…gillar dessutom färgen skarpt!

  Helena 2014-03-25 20:36:31 http://www.healthbyhelena.com
  Svara
 • Åh, jag sitter och väntar på ett paket med årets Adios Boost som jag hoppas dyker upp innan den här veckan är slut… Jag förälskade mig i dem efter första rundan och mina från förra året har verkligen gjort sitt nu. Nu blir jag dock lite sugen på att testa den här också…gillar dessutom färgen skarpt!

  Helena 2014-03-25 20:36:31 http://www.healthbyhelena.com
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!