Om mig
Bloggen Träningsglädje, www.traningsgladje.se, är en hälsoblogg och en blogg om träning som funnits sedan 2006. Idag är Träningsglädje en av Sveriges största bloggar inom outdoor; till exempel cykling, löpning och skidåkning.
Jag som skriver hälso- och träningsbloggen Träningsglädje heter Sara Rönne. Jag vill uppleva livet och tusen känslor i ett par löparskor, på en cykel eller på skidor – med svett i håret och endorfinruset i kroppen.
Här på min blogg kan du läsa om löpning, cykling, skidåkning, simning, styrketräning, träningsresor, tankar om hälsa, träning och livet – och så en hel del mat och recept.
Jag minns inte mina personbästan eller rekord, men jag kommer ihåg alla känslor. För mig är det resan som är målet med min träning. Träningsglädje när det är som allra bäst.
Jag bor i Åre och Stockholm. Mitt hjärta slår för somrar och vintrar. Träning inomhus och utomhus. Jag är utbildad skidlärare och cykelinstruktör. Jag är anlitad inspiratör och föreläsare.
Min blogg Träningsglädje är en del av mitt jobb. Jag jobbar med digitala medier och framförallt digital PR och content management. Jag föreläser ofta om olika aspekter i vår digitala samtid. Jag är även frilansande fotograf och skribent.
Tusen tack till dig som läst den här träningsbloggen under alla år – och som varje dag fyller den med meningsfulla kommentarer och som skickar mig uppskattande mail. Du är en stor del av traningsgladje.se – och du är en bidragande faktor till varför den här bloggen så ofta finns på topplistor när bästa hälsoblogg och träningsblogg ska rankas. Du inspirerar mig!
Kontakt: [email protected]
Twitter, Instagram, Snapchat och Pinterest: @sararonne
Jag tar gärna emot pressinformation. För icke beställt material ansvaras ej. Alla samarbeten (affiliatelänkar och sponsrade inlägg) märks ut enligt marknadsföringslagen.
Okej, nu har jag testat sötpotatisburgaren. God smak men helt omöjliga att få genomstekta burgare av! Vet inte om det blev något fel med proportionerna men mina blev då väldigt lösa och extremt kladdiga. Stekte en stund på medelvärme men ytan blev rätt snabbt bränd. Provade att steka klart dem i ugn (gick otåligt från 150 till 200 grader för det tog en evighet. Efter ca en timme var de liiite klara men ändå degiga inut. Helt ovärt. Däremot värt att tillaga sötpotatis på det där sättet! Vitlökssåsen blev också god.
Okej, nu har jag testat sötpotatisburgaren. God smak men helt omöjliga att få genomstekta burgare av! Vet inte om det blev något fel med proportionerna men mina blev då väldigt lösa och extremt kladdiga. Stekte en stund på medelvärme men ytan blev rätt snabbt bränd. Provade att steka klart dem i ugn (gick otåligt från 150 till 200 grader för det tog en evighet. Efter ca en timme var de liiite klara men ändå degiga inut. Helt ovärt. Däremot värt att tillaga sötpotatis på det där sättet! Vitlökssåsen blev också god.
Jahapp då blev jag hungrig igen 🙂
Jahapp då blev jag hungrig igen 🙂
Oj mums vad gott allt ser ut! Vet inte alls vilken jag ska börja med men det lutar åt pulled pork och cheesecake. Kan inte bli fel känns det som. GOTT!!
Oj mums vad gott allt ser ut! Vet inte alls vilken jag ska börja med men det lutar åt pulled pork och cheesecake. Kan inte bli fel känns det som. GOTT!!
Sötpotatisburgaren har jag testat. Lite krångligare än god. Inte min kopp te.
Sötpotatisburgaren har jag testat. Lite krångligare än god. Inte min kopp te.
Anmäler mig som testpilot på sweet potato-burgaren. Men det får bli nästa vecka. Denna vecka är det ”middagsfrid” i Allt-om-mats tappning… Utmärkt när inspiration tryter.
Anmäler mig som testpilot på sweet potato-burgaren. Men det får bli nästa vecka. Denna vecka är det ”middagsfrid” i Allt-om-mats tappning… Utmärkt när inspiration tryter.